Тема Незабравима 192

• 32 955
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Рекси,каква красота си сътворила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 482
# 483
  • Варна
Слънце , чудесно гифче  bouquet
Оппа и още едно   bouquet

# 484
  • Варна
Момичета аз съм оптимист, този път Еда ще бъде плътно до него , разбере ли защо ги оставя , тя ще бъде до него.

# 485
  • Варна
Незнам , но имам усещането , че в следващият епизод , ще разберем ,че е заченато братче или сестриче на Ямур .

# 486
# 487
  • Стара Загора
Габи, Рекси, благодаря ви за фрагментите и преводите! Много майсторски са направени фрагментите, успях даже да се разплача. Може епизодът да не успее да ми въздейства така, но фрагментите ...
Ех, този неуловим Бату, ако имаше някаква смислена кауза, досега да се е превърнал в национален герой на Турция и да е надминал нашия Васил Левски! То бива, бива сценаристки глупости, но вече се оляха. Той си ходи при Мелдичка и върти любов,  необезпокояван от никого.
Харун, заминавайки, сигурно ще остави фирмата на Ъшъл, а тя ще вземе при себе си Бурак. Не знам за тези 10 оставащи епизода как ще разплетат всичко, ако се движат с досегашната скорост!? Сега следва Бурак да върти интриги и да си присвои цялата фирма, а Харун, като се върне, отново да си я възвръща и да гони Бурак и т.н и т.н

Рекси, благодаря и за гифчетата!

# 488
# 489
Добър ден след светите Великденски празници!

Здрави, бодри и организирани дано ви заварвам, обаче заварих фрагменти, от които кръвта ми кипна. "Любимите" ми продуцент, режисьор и сценаристи ме вбесиха и сега люто ще се изкажа.

Какво правят тия - поредния актьор напуска сериала /Едже/, по думите на продуцента, че много вода ще изтече, продължават "течовете" при артистите, на епизод по един-двама занапред. Че защо да си дават зор с писане и развиване на сюжета. А да вкарат нов герой - сакън, не думай!! Предвидима раздяла между Х/Е - защо?? - защото "психаря" така поискал, е, това чернова за комикс ли е, или що?! 80% от женските образи в този сериал забременяват, и част от тях абортират по най-причудлив начин. /Дойде ред на "пресветата" Мели/.
Сега ако решат Еда на рамото на Арас да плаче, че и той остава "соло"... и в следващите седмици да гледаме "напъни" за любов в такова съчетание, ще им призная великата безидейност... Прилича ми на разтворимо сокче, от онези дето само оцветяват водата, а пада много утайка.

П.П Розовке, Рекси, благодаря за фрагментите и превода.

# 490
Здравейте, момичета, благодаря за фрагментите, както и бързият им превод.  newsm51  Невероятни сте!  Hug  Много измъчена е таз раздяла, не разбирам защо Харун ще играе по гайдата на Бату.  #Cussing out Няма никаква логика в това. Точно сега трябва да са заедно и да се подкрепят с Еда. Тези сценаристи постоянно издевателстват над нас. С какво ли Бату принуждава Харун да замине?  Thinking И защо Харун не обеснява на Еда защо заминава, тя изобщо не го очаква. А милата Ямур не знам как ще го преживее, това дете не знам как е толкова жизнерадостно и щастливо, след всичко, което му пречиниха.  ooooh! Супер нереално е  #Cussing out

# 491
# 492
# 493
  • Русе
При сбогуването Еда гледа доста усъмнено?! Значи, Харун нещо ги е излъгал за заминаването си. Яамур си е спокойна, а Харун се прави ,че е!

# 494
  • София
Изобщо не мога да разбера какво толкова е направил Бату,че Харун да е толкова отчаян и да изостави двете си принцеси newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт