Тема Незабравима 192

• 32 904
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Ако забелязахте Арас стои пред някакво легло с балдахин.!

---------------------------------

Аз не мога да разбера коя е тази ,която Арас дърпа?Вие разбрахте ли?

# 61
  • София

Това е Назан,майка му

# 62
  • Варна
Здравейте момичета!!!
Минавам да ви видя набързо.!!!!
Фрагмана не е лош.!!!
Мисля ,че Еджето не е мъртва!!!
Най - вероятно тя е пожелала Арас да я скрие!!!
welcome Идеята ти е великолепна! newsm10 Тъкмо се разкахърих за Едже- не ми харесва да я "убият"! newsm34

# 63

Това е Назан,майка му
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 64
  • Варна
Някой стреля?! #Crazy Кой и по кого? newsm78
 Леле, това вече е истински крими екшън с елементи на романтична драма! newsm09
И тоя Арас е на всяко гърне- мерудия! Crossing Arms На най- невероятни места изниква, по всяко време, навсякъде се бърка! Rolling Eyes

# 65
# 66
Ама тази Мелда наистина се е влюбила в Бату!!!Аз все се надявах ,че се преструва , ама уви smile3511 smile3511 smile3511
Как плаче само за любимия!!!Сигурно в този момент си мисли ,че е умрял!!!А той най - вероятно е избягал от мястото на инцидента!!!

А пък тук разбира ,че не е "ритнал камбаната"!! hahaha hahaha hahaha

# 67
Леле, каква злоба!!!
Представете си какво е способен да направи!!
Следват черни епизоди за нашите сладури!!

# 68
  • Варна
В кадрите на погребението се вижда женска глава с вееща се от вятъра коса! search Това кой е newsm78- Мелда, Ниса или пък самата Едже, ако е вярно, че смъртта й е просто една инсценировка, за да я спасят от пагубното влияние на Бату?! newsm12

# 69

Според мен санитарът, който дърпа носилката е повдигнал чаршафът пред Арас и Мелда, за да разпознаят човекът, който лежи . Иначе идеята на Меги не е лоша, но си мисля, че Едже е мъртва.

# 70
  • Варна
Ама тази Мелда наистина се е влюбила в Бату!!!Аз все се надявах ,че се преструва , ама уви smile3511 smile3511 smile3511
Как плаче само за любимия!!!Сигурно в този момент си мисли ,че е умрял!!!А той най - вероятно е избягал от мястото на инцидента!!!

А пък тук разбира ,че не е "ритнал камбаната"!! hahaha hahaha hahaha

Ех, либоффф, либоффф... #Crazy ooooh! smile3555   33uu....

# 71
Това косите на Бату ли са???

Сигурно е той защото на следващата снимка се вижда ,че е точно зад Харун./в далечината/

Въпреки ,че косата от първата снимка ми  изглежда доста по голяма от тази на Бату!! newsm78 newsm78 newsm78
Но пък се вижда кафяво яке , а пък той е точно с такова!! newsm78 newsm78 newsm78

# 72
В кадрите на погребението се вижда женска глава с вееща се от вятъра коса! search Това кой е newsm78- Мелда, Ниса или пък самата Едже, ако е вярно, че смъртта й е просто една инсценировка, за да я спасят от пагубното влияние на Бату?! newsm12
Дани , това май е бату!!

# 73
  • Варна
Леле, каква злоба!!!
Представете си какво е способен да направи!!
Следват черни епизоди за нашите сладури!!

Ама и Мерт Явузджан е невероятен актьор- какъв образ изгради само, страхотно превъплъщение, отлична игра! newsm10 Още малко и почвам да го мразя наистина! newsm66

# 74
Здравейте неуморна дружина!Успяхда си открадна някоя и друга минута за да ви прочета и  да ви пожелая весело изкарване на празничните дни.

Мокси,благодаря за новият ни уютен дом.

Поздравления заРекси и прекрасните и гифчета,Дани за тъжното стихче "Несподелена любов",Вени страхотни фотосесии,на Г-га Броненосец,Милена и Ивва за преводите е на Рекси за фрагмента и на всички останали които със свойте коментари правят темата истинско райско кътче.За всички Вас

Като гледах фрагмента ми се струва,че се очертава интересна серия.Мелда-бременна и отново с Бату.Едже мъртва и Бату отново озверял.Но най-вече нашите  гълъбчета ще прекарат  едни от най-прекрасните си мигове тримата в чифлика.

Общи условия

Активация на акаунт