Тема Незабравима 192

• 32 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

newsm10 newsm03 txtloves  kiss smile3542 smile3542 smile3542  dancing Oha!

# 76

А не Ви ли изглежда странно ,че Арас и Мелда не са на погребението!!!
Специално за Арас ми изглежда невъзможно да не присъства!! Тук става нещо!!да знаете!!! #Crazy #Crazy newsm78

# 77

А не Ви ли изглежда странно ,че Арас и Мелда не са на погребението!!!
Специално за Арас ми изглежда невъзможно да не присъства!! Тук става нещо!!да знаете!!! #Crazy #Crazy newsm78

Да, наистина Арас би трябвало да е тук!  Thinking Naughty

# 78
  • Русе
Открадвам 5 мин. за да съм с вас! Hug
Рекси, благодаря за фрагмента!  bouquet
Странно е Бату да е жив, а Едже да е мъртва! Няма логика! И аз като Меги мисля, че има нещо гнило в Дания! smile3516 Може би точно затова Арас не е на "погребението" на Едже?!
Според мен, Мелда плаче на брега, защото е бременна, а не заради Бату - оказва се в странно положение, самотна, без брак, бременна и без семейство и подкрепа. Затова са сълзите й!
Малиииииии, не ми се мисли без Едже какво ще направи Бату! smile3515 Но и няма повод да отделя Харун от Еда, направо ще ги чисти, гада му с гад! smile3514

# 79
Рекси,и аз благодаря за фрагмана!
Много странно ми се вижда това погребение-само Харун и Тарък!Да не говорим,че греховете на Бату са много повече,за да остане той жив,а Едже да загине.Въпреки злините,които причини,не исках тя да умира-дано ни подвеждат!
Тези щастливи моменти на Еда и Харун(и Яамур)колкото ме радват,толкова ги гледам със свито сърце-не искам повече нищо лошо да им се случва,но Бату е жив,и съвсем полудял....

# 80

Едно от лицата на любовта -силна, изпепеляваща,самонаказваща...
Уви,цената понякога е висока....

Дани, голяма емоция има в този стих, чудесен е! Flowers Bouquet

# 81
 ‎''UNUTULMAZ'' 81. Bölümün Özeti:
Harun ve Eda, Yağmur’a korku dolu anlar yaşatan olayın etkilerini azaltmaya çalışırlarken, Batu ve Ece’ye neler olduğundan haberleri yoktur..Aras da ortadan kaybolan iki kardeşin akıbetini merak etmektedir..Kendilerinden bir haber alınamayan Batu ve Ece’ye ne olmuştur? Bu sorunun yanıtı herkesi çok şaşırtacaktır.
Harun, Eda ve Yağmur birlikteliklerinin en güzel günlerinden birini yaşarken, Batu’yu düşünen Melda da endişe içinde kıvranmaktadır..Aras’tan alacağı haber genç kadını yıkacaktır..Aynı haber Nisa ve Işıl’ı şoka sokarken, Harun’u da oldukça etkileyecektir..Aras ile görüşen Harun büyük bir üzüntüye kapılırken, aynı zamanda da içi rahat değildir..Bunun sebebini yakında anlayacaktır.
 Nazan, Aras’ın geçmişle ilgili sorularına içtenlikle cevap verirken, tek isteği oğlunun ona anne demesidir..Bu isteği beklenmedik bir olayla gerçekleşecektir. Burak, son gelişmeleri lehine çevirmeye çabalarken, Işıl’dan da beklenmedik bir destek görür..Güler ailesinin evinde ise bir hareketlilik vardır..Türkan oğluna kavuşacağı anın heyecanını hissederken, Kerem ile karşılaşacak olan Ferda’nın endişesi de giderek artmaktadır.
Harun ve Eda, Yağmur’u uzun zamandır beklediği tatile çıkarırlar..Her şey yoluna girmiş gözükmektedir ancak gerçek tahmin edilen gibi değildir.. Dağılmış gibi görünen kabus bulutları, eskisinden daha karanlık olarak üzerlerine doğru gelmektedir..Ve bundan kimsenin haberi yoktur.
 Harun’u dehşete düşürecek olan gelişme ne? Genç adam bir kurt kapanında ve kaçış yolu yok..Çaresizliği ilk kez bu kadar yakından hisseden Harun ne yapacak?

Bütün bu soruların yanıtını ve daha fazlasını bulacağınız Unutulmaz, duygu, heyecan ve gerilim dolu 81. Bölümüyle 27 Nisan Çarşamba akşamı saat 23:00 de atv ekranlarında…

# 82
Благодаря на Хюрикейн за резюмето!   bouquet  bouquet  bouquet

Рекси,страхотни гифчета!     bouquet  bouquet  bouquet

Диди,много красиво оформление!
   bouquet  bouquet  bouquet

Разговора между Тюркян,Мелда и Ферда

Ф:Майко,вчера говорихте ли с Харун за положението на Керем?
Т:Говорихме малко,каза ми ,че скоро щял да излезе.
Ф:Дай боже.
М:Имам да ви казвам нещо...
Т:Адвокатът правел всичко възможно за ускоряването на делото.Да е жив и здрав Харун и той много се интересува от нас.Казва ,че ние сме били неговото семейство.
Ф:Според мен,наистина така ни вижда.

(звъни телефона на Ферда)
Ф:Уур ми се обажда.Защо ли ме търси сега?
Т:Вдигни за да разбереш защо те търси.
Ф:Ало?За какво още ще говорим,аз не искам да се срещам с теб.Веднага ли?Добре ще дойда.
Т:Когато делото е пред приключване ,защо ще те търси?
Ф:да не се е отказал от оттеглянето на жалбата?Дали не си е променил решението.
М:Този мъж не би се отказал от толкова пари,не се притеснявай.Би се съгласил на всичко заради парите.
Ф:Мелда,колко си спокойна!Не напразно ме търси той,има нещо.
Т:Дали да не потърсим Харун...Ферда ,дъще ,почакай!

(Ферда и Тюркян излизат)
М:И аз имах да ви казвам нещо.

Превод - Леман

# 83
Ураганче,благодаря,че ни пускаш резюмето!От Гугъл така и нищо няма да разберем,така че ще чакаме превод.И тъй като са празници,няма да притесняваме нашите всеотдайни преводачки-когато могат,ние ще сме им благодарни!
А на тебе ти желая хубав празник! Heart Eyes

# 84
За Ива и г-жа Леман- newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 85
Разговора между Еда и Яамур,когато Еда вижда снимката

Е:Защо си намръщена,бебето ми?Казах, че ще ходим на почивка, но въобще не се зарадва.Ние най - добре да започнем с приготовленията.Да си съберем дрехите,да си приготвим куфара.
Я:Ииих..Не,мамо ,нищо да не приготвяме.Мамо,остави го ,не го вземай.
Е:Яамур,защо се държиш така?
Я:Майко ,би ли ми дала чантата?

(Еда вижда снимката)
Е:От къде намери това?
Я:Не знам.
Е:Говори,от къде намери тази снимка?
Я:Не я намерих,беше тука в чекмеджето ми.
Е:Добре,единствената ми ,прости ми,Извинявам се.
Я:Аз нищо не съм направила,защо ми се сърдиш сега?
Е:Права си , единствената ми, да беше ми казала по - рано за тази снимка.
Я:Не исках да се разделяте с татко,затова не ви казах.Не можах да ви я покажа, можеше пак да се скарате...
Е:Скъпа...
Я:Когато ти се караш с татко, аз много се натъжавам.Много се страхувам от това ,че един ог вас може да си отиде от тази къща.
Е:Ние няма да се разделяме, единствената ми.Никога.
Я:Не ме оставяй, мамо, и татко да не ме оставя.Обещавам, повече няма дя лъжа.Няма да крия нищо от вас.Обещавам.
Е:Добре, недей да плачеш,ние винаги ще сме с теб.Винаги...

Превод - Леман

# 86
  • Монтана
Ураганче,благодаря,че ни пускаш резюмето!От Гугъл така и нищо няма да разберем,така че ще чакаме превод.И тъй като са празници,няма да притесняваме нашите всеотдайни преводачки-когато могат,ние ще сме им благодарни!
А на тебе ти желая хубав празник! Heart Eyes
Позволи ми да се присъединя към твоя пост!Трябва тактичност и търпение! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 87
  • Монтана
Разговора между Еда и Яамур,когато Еда вижда снимката

Е:Защо си намръщена,бебето ми?Казах, че ще ходим на почивка, но въобще не се зарадва.Ние най - добре да започнем с приготовленията.Да си съберем дрехите,да си приготвим куфара.
Я:Ииих..Не,мамо ,нищо да не приготвяме.Мамо,остави го ,не го вземай.
Е:Яамур,защо се държиш така?
Я:Майко ,би ли ми дала чантата?

(Еда вижда снимката)
Е:От къде намери това?
Я:Не знам.
Е:Говори,от къде намери тази снимка?
Я:Не я намерих,беше тука в чекмеджето ми.
Е:Добре,единствената ми ,прости ми,Извинявам се.
Я:Аз нищо не съм направила,защо ми се сърдиш сега?
Е:Права си , единствената ми, да беше ми казала по - рано за тази снимка.
Я:Не исках да се разделяте с татко,затова не ви казах.Не можах да ви я покажа, можеше пак да се скарате...
Е:Скъпа...
Я:Когато ти се караш с татко, аз много се натъжавам.Много се страхувам от това ,че един ог вас може да си отиде от тази къща.
Е:Ние няма да се разделяме, единствената ми.Никога.
Я:Не ме оставяй, мамо, и татко да не ме оставя.Обещавам, повече няма дя лъжа.Няма да крия нищо от вас.Обещавам.
Е:Добре, недей да плачеш,ние винаги ще сме с теб.Винаги...

Превод - Леман

Благодаря отново!Да сте живи,здрави и все така отзивчиви!
Но не мога да не отбележа огорчението си от сценаристите!На какво ли не го подложиха това дете????Да се страхува непрекъснато,че може да изгуби родителите си!!!На какво ли не е готово само това да не стане!Бих ги разстреляла !Как може така да се малтретира крехката  детска психика-не стига че години наред е живяло с мисълта и вината за смъртта на майка си,но сега,когато вижда и двамата си родители заедно ....да живее със страха,че може да се разделят във всеки един момент...Тези не са хора! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 88
Ураганче, благодаря за резюмето! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ивва и Леман Благодаря ви за преведените диалози. bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 89
  • Варна
Като видях красивите моменти между нашите любимци и ми хрумнаха едни стихчета  Peace

Щастие
          I.
Къде е щастието?!...
Ти ли го търсиш
или то те намира?!...
Какво всъщност е то?!...
Усмивката, която виждаш
на лицето на твоето дете...
Блясъка в очите му,
когато те съзира...
Радостта в сърцето му,
когато го прегръщаш...