Тема Незабравима 192

• 32 840
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Здравейте компания  smile3525 newsm51 newsm44  love001
Цял ден от служебния комп не мога да вляза в темата.......егати. newsm78 #Crazy newsm78
Докато се върна да ви изчета.....приемете едно поздравче от мен......и танцувайте заедно с Рики bouquet Grinning Heart EyesНа пук на всичко гадно и тъжно Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=1G2-r-5ZwnY
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
И нали си е латино, завъртя и "пералнята"! Ехаааааа! newsm68

# 691
Вени тук не ме допуска newsm78 май само на мен са ми затворили кранчето ThinkingЕ нали ме предупредиха затова ще е Hug

# 692
Вени. страхотни песни подбираш. Без да разбирам текста ми бърка в сърцето. Мисля, че имаш голяма душа и сърце. Благодаря, че те има.

# 693
  • Русе
Мая 68, благодаря за комплимента! Просто вкусовете ни към музиката съвпадат?! И аз не разбирам текста, знам 5 думи.

# 694
  • Русе
Вени тук не ме допуска newsm78 май само на мен са ми затворили кранчето ThinkingЕ нали ме предупредиха затова ще е Hug
Дори, мисля, че изложението ти беше на другата страница, дето я затвориха. Не би трябвало да не можеш да влезеш.

# 695
Вени. страхотни песни подбираш. Без да разбирам текста ми бърка в сърцето. Мисля, че имаш голяма душа и сърце. Благодаря, че те има.
+1   love001

# 696
Благодаря дами, добре, че беше Гуфи да го направи! Hug
Човек ви остави за малко и няма настигане! Party

# 697
Дори, мисля, че изложението ти беше на другата страница, дето я затвориха. Не би трябвало да не можеш да влезеш.
Точно за тази става въпрос но токущо успях да вляза.Снощи написах нещо и после то изчезна/и сега го няма де/ и помислих,че са ме затворили.Тъкмо се ядосвах ако ще ме заключват,че не съм написала какво мисля за фрагмента и сценаристите направо а само загатнах .

# 698
+1   love001
+1 Вени страхотна е песента!  bouquet

# 699
  • София
Аман..... пак раздяла и сбогуване.Абе тоя Бату.....що не ни го пуснат за 5 минути......ша го оправиме.....трохи няма да останат от него. smile3508 box bash tooth
Мног тъжна тази обич между нашите гълъбчета. Sad SadСамо да смеят ....финала да ни изопачат.Тапи за уши от сега да си търсят. #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Обаче вие пък сте супер.Стихове,снимки,преводи,закачки ,поздрави,оформления,гифчета...Браво. newsm10 smile3501 smile3521 smile3525 newsm51 newsm44

# 700
Привет, компания Незабравима! Hug Hug Hug
След ужасен ден е изключително удоволствие за мен да вляза в темата.Дежавю  bouquet, Бганьо поздрав за стиховете, както и за кастинга на Бганьо hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy!Мокси  bouquetпрекрасни оформления , колажи и фотосесии!
Златна рибке  bouquet наистина си златна за нас!Вени   bouquetклипчето е супер!Огромно благодаря на Милена  bowuu  bouquetза преводите .Всички тук сте невероятни хора и личности!  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 701
Дами, барът е на ваше разположение:

# 702
+1   love001
+1 Вени страхотна е песента!  bouquet
+1

# 703
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Следя темата без да изпусна и ред Naughty- много ви се радвам на коментарите и атмосферата, която поддържате в темата! lovekiss
Благодаря на Златна рибка за качените субтитри на еп.80-  smile3525и на Милена за преводите  smile3525, на Мокси- за оформлението на стихчето ми  smile3525, Бганио- пак велик  smile3525 и Дежавю се завърна с оригиналните си стихчета  smile3525
Ир- страхотен подпис, очите ми останаха в тях... Shocked абсолютната красота  thumbsup
Мисля си за Харун- какво го чака, на какъв огън се пече... Crossing Arms
Хрумна ми една закачка   Stuck Out Tongue Winking Eye

Набрал  smile3515

На гада мръсен и ужасен-
светът ще му се види тясен!
Как си мечтая да го хвана
с два пръста за гръкляна...

Зад ъгъла да го причакам,
в гърба да му опра патлака
и с бодра крачка пред мен,
в пандиза ще е настанен!

Живота ми почерни това влечуго
с отмъщението си безумно-
бял ден от него не видях,
миг щастлив докрай не изживях...

На парчета ще го режа бавно,
пътя му ще свърши безславно!
Тъй здравата съм се надъхал,
че в миша дупка ще го пъхам...

Ей, Кенан, пази се! Ида...
Ти, долна и гнусна гнида!
Само с един як замах,
ще те направя на пух и прах!

# 704
Мая 68, благодаря за комплимента! Просто вкусовете ни към музиката съвпадат?! И аз не разбирам текста, знам 5 думи.
Вени, имаме си незаменим и незабравим Председател, който пише сценарии много по-добри от тези   които гледаме в момента, а теб те назначаваме за Ди джей на форума. Имаме си и худ. оформител Мохито , стихоплетци талантливи. Готови сме да напишем Незабравима по наше виждане и разбиране и да им го предложим на зациклилите сценаристи на филма.

Общи условия

Активация на акаунт