Тема Незабравима 192

• 33 011
  • 751
  •   1
Отговори
# 90

Благодарности на Ивва,Леман,Миленка,г-жа Броненосец,Рекси,
за тяхната помощ и отзивчивост,за отделеното време за темата...
Преводите са винаги навременни и съобразени с нашите желания
според емоциите във всяка серия!

# 91
Имаме си фрагмент, на мен ми хареса! Heart Eyes
Рекси страхотни гифчета! newsm51  love001Дано не се обидиш това много ми хареса и си го сложих! Praynig
Мелда бремена!  Thinking
Дани ти........ smile3501 newsm10 newsm51  love001 newsm20

# 92
И според мен Арас би присъствал на погребението на Едже,Назан също  newsm78 А дали няма да се получи някакво объркване и да смятат Бату също за мъртъв...Някой случайно попаднал човечец...който да сметнат за Пудела  Thinking
А за бебето на Мелда.... Sick Sick Sick От техните изблици на любов и нежност направо ми се повдига!

# 93
Извинявайте, аз се захласнах по гифчетата и забравих да благодаря на Ураганче,  за резюмето!   bouquet        
Ивва и Леман Благодаря ви за преведените диалози.    bouquet  bouquet       

# 94
  • Варна
    Бебе?!...

Вместо възмездие да намират,
гадините се мултиплицират!...
Ще имаме II поколение злодеи,
от порочна любов създадени!
Майка-коварната злодеица,
дето се правеше на мъченица
и баща-психопата-откаченяк-
дете, създадено в жесток грях!

Но кой пък знае, може
то, най-невинното, да сложи
юзди на своите родители?!...
Да укроти техните бесове,
да им отвори нови светове
и да спрат да вършат злини!
Да изкупят част от своите вини
и да станат поне малко добри!

Това и аз трудно го вярвам,
но искрено се надявам,
детето да ги промени
или поне да ги освести!
То ще е тяхното разкаяние,
спасение или наказание?!...

# 95
Дано ни подвеждат за смъртта на Едже!
И понеже в инфото от г-жа Броненосец пишеше за обрати....в навечерието на Великден си мисля -възможно ли е в Бату нещо да се промени като разбере,че ще става баща-или това е утопия?

# 96
Дани,   bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 97
Възможно ли е едно дете да промени този злодей?На теория-Да,на практика-ще видим!Възможността да стане родител...би отключила човечността му...както се казва,детето изкарва най-доброто от нас на показ.За Мелда също би било онова,ковето да придаде смисъл на всичко...онова,което да я дари с обич...което да я накара да обича.Но..това става с хората,това е човешкото.Колко са човеци тия двамата предстои да разберем  Thinking

# 98
Възможно ли е едно дете да промени този злодей?На теория-Да,на практика-ще видим!Възможността да стане родител...би отключила човечността му...както се казва,детето изкарва най-доброто от нас на показ.За Мелда също би било онова,ковето да придаде смисъл на всичко...онова,което да я дари с обич...което да я накара да обича.Но..това става с хората,това е човешкото.Колко са човеци тия двамата предстои да разберем  Thinking
На ме ми  е интересни Ниса, каква ли роля са и отредили сценаристите? Thinking newsm78
А за Едже не мисля, че е умряла, тепърва ще се влюби в Арас! newsm78 newsm78

# 99
# 100
На ме ми  е интересни Ниса, каква ли роля са и отредили сценаристите? Thinking newsm78
А за Едже не мисля, че е умряла, тепърва ще се влюби в Арас! newsm78 newsm78
И аз се надявам Едже да е жива...А Ниса как ли ще реагира като разбере за бебето на Бату и Мелда...бебе,което тя искаше толкова много.Но ако сценаристите са решили да убият Едже..то Арас остава за Ниса.И как ще реагира Бату на това развитие със сестра му?Ще осъзнае ли най-накрая,че той е виновен за нейните несполуки и за този трагичен край???Въпроси много...отговори чак в сряда  ooooh!

# 101
Според мен Едже си е умряла. Все пак я разпознават Мелда и Арас, да не говорим,че Харун присъства на погребението. Бату е оживял, защото ако беше умрял трябва да свърши сериала, а има време до края на юни. За жалост Бату тепърва ще злобее срещу Харун, защото за него той ще е виновен за самоубийството на сестра му.
За бременността на Мелда съм изненадана, защото си мислих,че Бату е стерилен, Ниса толкова години да не забременее, ама явно съм грешала изведнъж друго излезе. Плюс това мислех,че така ще бъде наказан за тормоза над Ямур, като не може да има деца..
Падението на Мелда тепърва предстой. Не мисля,че ще му каже,че е бременна Thinking
Еда и Харун са много сладки, детенцето също  Peace

# 102
Резюме на 81 еп.

Докато Харун и Еда се стараят да успокояват Ямур след ужасната случка, дори не подозират какво се случва с Едже и Бату. Арас също се чуди каква съдба е сполетяла брат и сестра. Няма новини от тях, какво им се е случило? Отговорът на този въпрос ще изненада всички.

И докато Харун, Еда и Ямур изживяват един от най-чудесните дни в живота си, Мелда, която мисли за Бату, се измъчва в съмнения. Новината от Арас ще я смаже. Същата новина ще шокира Ниса и Ъшъл, както ще засегне много и Харун. Харун, който се среща с Арас, изживява голямо страдание, но в същото време не е никак спокоен. Скоро ще разбере причината за това.

И докато Назан отговоря искрено на въпросите за миналото на Арас, единственото и желание е синът и да и каже "майко". Желанието и ще се сбъдне при една непредвидена случка. Докато Бурак се старае да извлече полза от последните събития, ще получи неочаквана подкрепа от Ъшъл. А в домът на Гюлер има раздвижване. И докато Тюркян предчувства радостта да прегърне сина си, тревожността на Ферда, която ще се срещне с Керем, все повече нараства.

Харун, Еда и Ямур отиват на дългоочакваната ваканция. Всичко изглежда да се е наредило, но истината не е както се предполага. Облаци на кошмара, които изглеждат разпръснати, по-тъмни от всякога идват право към тях. И никой не предполага това.

Коя случка ще изплаши Харун? Младият мъж е в капан без изход. За първи път, чувствайки се толкова безпомощен, как ще постъпи Харун?

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 22:25 от Г-жа Броненосец

# 103
Г-жа Броненосец, благодаря за превода на резюмето. bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ей, тези сценаристи  #Cussing out #Cussing out #Cussing outне оставиха гълъбчетата един щастлив момент да изживеят до край. smile3516 smile3515  newsm61

# 104
  • Варна
Дано ни подвеждат за смъртта на Едже!
И понеже в инфото от г-жа Броненосец пишеше за обрати....в навечерието на Великден си мисля -възможно ли е в Бату нещо да се промени като разбере,че ще става баща-или това е утопия?
Хората там са мюсюлмани- интересуват се от нашия Великден колкото ние от техните Байрями- само от обща култура и добро възпитание! Не мисля, че ще има нещо в тоя ред на мисли. Peace

Общи условия

Активация на акаунт