Тема Незабравима 192

• 33 044
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Ади, добре дошла! Вече те приветстваме като нов член на форума, бива ли така?
Бай Ганьо, благодаря за поредния шедьовър!
А фрагмент - йок!
добре заварила, ще се опитам да не е така и да пиша по често.
Във връзка със посещението на гробницата на ТЕЛЛИ баба - една тюркиня питах и каза че феновете явно и видно от снимката са били в гробницата му/навремето този човек е живял в пещера и доколкото разбрах сам си е направил гробницата/.Макар това религията да не го приема, много от феновете и хората отиват там за да се помолят и да им се сбъдне желание, мечта, която имат. За целта те могат да чакат цяла нощ докато им дойде реда да влезнат, там отиват хора които вярват, а и е ставало чудо, - например някаква двойка си нямала деца и отишли там от кърпичка и бял конец си съшили ръчно люлка и я оставили там - имало определени места - и не след дълго забременяла, други пък рисували сърца за любов, и имената си, трети си строят къщи - ВСИЧКО ТАМ СЕ ПРАВИ ОТ КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ, С ТЯХ ПРАВИШ ТОВА КОЕТО ИСКАШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ, - та тогава разбрах защо г-н Байрам ги нарича фанатични фенове, и те са направили сърце от клечки за зъби и вътре явно са написали харун и еда . или йозлем и серхан - знам ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
важно е филма ни да има щастлив край, и аз си го чакам.
Ади , за коя снимка говориш?
Аз не се сещам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

за тази

# 406
# 407

Това да не са собствениците на къщата Гюлерова?! newsm78
На снимката се вижда дата след 20.04.2011г./прилича ми на 24/,може би това означава ,че Керемчо е освободен от батко си Харун Гюлер hahaha hahaha hahaha hahahaи вече си е в къщи!!!!

Тази снимка е от същия ден 24.04.2011 .. Явно е имало посещение при Гюлерови , но може би само то Еда  newsm78 Нали казаха , че няма да водят Ямур повече там
Габи ,те казаха ,че няма да я водят ,но още в другия епизод я заведоха-Когато отидоха ,за да може Харун да поготви изненадата за рождения ден!!!!
Крокодилите имат повече сиво вещество от тЕя сценаристи  #Crazy
То не само сценаристите , ами целия екип вече е изперкал!!Понеже тези снимки с гробищата сега ме подсетиха да кажа:Преди време дадоха Бату ,че заведе Едже на гроба на родителите си-Две недоразумения:Едното е какви гробове имат след като са изгоряли насред морето в яхтата и другото е защо ако те имат гробове ,децата т.е. Кенан и сестра му нямат.Нали и те уж са загинали при този пожар??? newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 408
Ади, добре дошла! Вече те приветстваме като нов член на форума, бива ли така?
Бай Ганьо, благодаря за поредния шедьовър!
А фрагмент - йок!
добре заварила, ще се опитам да не е така и да пиша по често.
Във връзка със посещението на гробницата на ТЕЛЛИ баба - една тюркиня питах и каза че феновете явно и видно от снимката са били в гробницата му/навремето този човек е живял в пещера и доколкото разбрах сам си е направил гробницата/.Макар това религията да не го приема, много от феновете и хората отиват там за да се помолят и да им се сбъдне желание, мечта, която имат. За целта те могат да чакат цяла нощ докато им дойде реда да влезнат, там отиват хора които вярват, а и е ставало чудо, - например някаква двойка си нямала деца и отишли там от кърпичка и бял конец си съшили ръчно люлка и я оставили там - имало определени места - и не след дълго забременяла, други пък рисували сърца за любов, и имената си, трети си строят къщи - ВСИЧКО ТАМ СЕ ПРАВИ ОТ КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ, С ТЯХ ПРАВИШ ТОВА КОЕТО ИСКАШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ, - та тогава разбрах защо г-н Байрам ги нарича фанатични фенове, и те са направили сърце от клечки за зъби и вътре явно са написали харун и еда . или йозлем и серхан - знам ли newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
важно е филма ни да има щастлив край, и аз си го чакам.
Ади , за коя снимка говориш?
Аз не се сещам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

за тази
Ади благодаря ти за снимката и информацията!!!
И аз се надявам да си дочакаме щастливия финал!!!

# 409

Това да не са собствениците на къщата Гюлерова?! newsm78
На снимката се вижда дата след 20.04.2011г./прилича ми на 24/,може би това означава ,че Керемчо е освободен от батко си Харун Гюлер hahaha hahaha hahaha hahahaи вече си е в къщи!!!!

Тази снимка е от същия ден 24.04.2011 .. Явно е имало посещение при Гюлерови , но може би само то Еда  newsm78 Нали казаха , че няма да водят Ямур повече там
Габи ,те казаха ,че няма да я водят ,но още в другия епизод я заведоха-Когато отидоха ,за да може Харун да поготви изненадата за рождения ден!!!!
Крокодилите имат повече сиво вещество от тЕя сценаристи  #Crazy
То не само сценаристите , ами целия екип вече е изперкал!!Понеже тези снимки с гробищата сега ме подсетиха да кажа:Преди време дадоха Бату ,че заведе Едже на гроба на родителите си-Две недоразумения:Едното е какви гробове имат след като са изгоряли насред морето в яхтата и другото е защо ако те имат гробове ,децата т.е. Кенан и сестра му нямат.Нали и те уж са загинали при този пожар??? newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy
Да не говорим за спомените изскочили от нищото  ooooh! Или дават ни снимки зад кадър на определена сцена и след това тая сцена се затрила някъде .. Пълна подигравка със зрителите , а пък затварянето на стените после пък и на цялата страница .. Мисля си , че не ни заслужават като фенове , само актьорската игра ме задържа или по-точно магията Серхан-Йозлем-Ърмак  Peace

# 410

Меги, предполагам, че паметниците са направени от Бату,а не от Феяз или капитана и затова липсват такива за децата.

# 411

Меги, предполагам, че паметниците са направени от Бату,а не от Феяз или капитана и затова липсват такива за децата.
Аз доколкото си спомням бяха казали,че Феяз се е погрижил за погребението! newsm78

# 412
  • Русе

Добро утро, фенове на Незабравима!
Успешна седмица и прекрасно настроение на всички! smile3525

Ади, интересно инфо за Делли Баба! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Боб, за "Избори" smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  Бганьо, да не се дърпа - несменяем е! Пожизнен Председател! smile3521

# 413
Добро утро и лека седмица след страхотния празник!:)     

# 414
# 415
# 416
# 417
# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт