Тема Незабравима 192

• 32 956
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Изобщо не мога да разбера какво толкова е направил Бату,че Харун да е толкова отчаян и да изостави двете си принцеси newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Най вероятно иска да ги предпази , за да не ги нарани БАТУ , той съвсем изперка. Но може и Едже да е жива и да инсценират погребение.

# 496
  • Варна
При сбогуването Еда гледа доста усъмнено?! Значи, Харун нещо ги е излъгал за заминаването си. Яамур си е спокойна, а Харун се прави ,че е!
А и аз затова си мисля ,че тя ще разбере причината и ще бъде до него , независимо от опасността.

# 497
  • София
Изобщо не мога да разбера какво толкова е направил Бату,че Харун да е толкова отчаян и да изостави двете си принцеси newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Най вероятно иска да ги предпази , за да не ги нарани БАТУ , той съвсем изперка. Но може и Едже да е жива и да инсценират погребение.

Слънце,ясно че иска да ги предпази,но това е твърде отчаян ход на Харун  #Crazy #Crazy Досега колко страдаха от Бату,но не се разделиха,напротив мизериите му ги сплотяваха.Трябва да е нещо много сериозно ,за да прибегне Харун до тази стъпка със сбогуването  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 498
  • София
Семейна идилия  Crazy Crazy Party Party Party Party Party

# 499

Друг вариант е да ни поставят "динена кора" - показват сбогуване във фрагмента, съответно такъв финал на 81 еп., а в следващия 82 - пак заедно... НО ако ще ги гледаме дълго разделени, почти до края, /което не вярвам/, дано причината да е що-годе сериозна, предвид "способностите" на сценаристкото каре...

# 500
Здравейте и от мен! Hug
Влизам в темата и попадам на невероятните гифчета на Рекси!  bouquet
Но както и предполагах, пак ни очаква разочарование от сценаристите! ooooh!
Момичета, благодаря за фрагментите и бързия превод!  bouquet

# 501
  • Варна

Слънце,ясно че иска да ги предпази,но това е твърде отчаян ход на Харун  #Crazy #Crazy Досега колко страдаха от Бату,но не се разделиха,напротив мизериите му ги сплотяваха.Трябва да е нещо много сериозно ,за да прибегне Харун до тази стъпка със сбогуването  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ако го заплашва да ги убие ? Достатъчно сериозно е това.

# 502
  • Варна
Здравейте и от мен! Hug
Влизам в темата и попадам на невероятните гифчета на Рекси!  bouquet
Но както и предполагах, пак ни очаква разочарование от сценаристите! ooooh!
Момичета, благодаря за фрагментите и бързия превод!  bouquet
здравей Ир

# 503
Благодаря на Розовка за фрагментите   bouquet  bouquet  bouquet и на Рекси за преводите    bouquet  bouquet  bouquet

Рекси,прекрасни гифчета!  Kissing Heart

Фрагмент 2+bg sub ,с превода на Леман:

http://www.youtube.com/watch?v=iar8INfAlWw

# 504
  • Варна
Мили мои , аз ви казвам за сега чао , по - късно ще се включа пак.

# 505
  • София
Ако го заплашва да ги убие ? Достатъчно сериозно е това.
Трябва наистина да е доста сериозна заплахата на Бату  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Още в миналия епизод той каза на Харун,че трябва да стане роб на Едже и да я направи щастлива иначе ще докара Еда и Ямур до състояние по-лошо и от това на сестра му #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Харун съответно изреагира аз съм влюбен в Еда и няма как да бъда със сестра ти,но Кенан отговори-това е минало,забравяш го и за теб оттук нататък ще съществува само Едже  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 506
  • Стара Загора
Ивва, Леман, ПРЕКРАСНИ сте!  newsm51 newsm51 newsm51

Дано сценаристите не ни спретнат пак скок във времето /5 години/ и в 82 епизод Харун и Еда отново заедно, но вече не само с Ямур, а и с Денис!

# 507
Незнам , но имам усещането , че в следващият епизод , ще разберем ,че е заченато братче или сестриче на Ямур .
Дай Боже от твоите уста в ушите на сценаристите, че вече не знам какво им се пише на тях.

# 508
Привет , Незабравими! Hug Hug Hug
Рекси bowuu  bouquet, Розовка bowuu  bouquet, Ивва  bowuu  bouquet, Леман  bowuu  bouquet, благодаря за фрагментите , превода им и качване на субтитрите.По-ужасни не можеха и да бъдат, затова ни ги спестиха снощи. #Cussing outАхмет Байрям и компания не заслужават фенове като нас, за сетен път се убедих. Mr. Green
Бганьо, Боб  bouquetпоздравления за стиховете!Рекси  bouquet, чудесни гифчета!Председателя да не си и помисля за оттегляне , а да се чувства вече преизбран. Peace

# 509
Благодаря на Розовка за фрагментите   bouquet  bouquet  bouquet и на Рекси за преводите    bouquet  bouquet  bouquet

Рекси,прекрасни гифчета!  Kissing Heart

Фрагмент 2+bg sub ,с превода на Леман:

http://www.youtube.com/watch?v=iar8INfAlWw
+1  bouquet
Нещо не разбирам, нали Едже е( загинала), как Бату сега ще иска Харун да е с нея?

Общи условия

Активация на акаунт