Тема Незабравима 192

• 32 859
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
За всички дами и господа,които правят темата така НЕЗАБРАВИМА,благодаря ВИ! txtloves

# 736
Момичета,колко серии има да дават по Диема фемили до 54 турска?Дали няма да закупят и продължат с новия сезон и затова ги повтарят отново? newsm78

# 737
  • Русе
Дани, прекрасен стих "Безутешен"! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
И аз си мисля за вероятното възмездие за Мелда! newsm78 Но като знам сценаристите какви манипулатори са, не бих се наела да прогнозирам. Надявам се да е равностойно на всичко, което направи! smile3516

# 738
  • Русе
Момичета,колко серии има да дават по Диема фемили до 54 турска?Дали няма да закупят и продължат с новия сезон и затова ги повтарят отново? newsm78
Не съм попадала на инфо за закупуване на продължението. Би било чудесно да го гледаме с превод, но кой знае?!

# 739
  • Русе
Catherine6, dima81b, dorital, fentazi_f, IR65, ivva, moni97, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pkutieva, sonq2612, winona (+ 3 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема

Много сме камерни все още! И аз след малко ще зачезна , за да се посмея със "Столичани"-те.

# 740
Catherine6, dima81b, dorital, fentazi_f, IR65, ivva, moni97, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pkutieva, sonq2612, winona (+ 3 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема

Много сме камерни все още! И аз след малко ще зачезна , за да се посмея със "Столичани"-те.
А аз гледам от 21.00  по диема Фемили "Хиляди пъти любов".Много ми харесва. Hug

# 741

Вени , и аз изчезвам за малко, в къщи всяка сряда недоволстват! Crossing Arms
То толкоз много красота,стих чета гифчета, клипчета няма .....! #Crazy #Crazy #Crazy

# 742
Скъпа компания Незабравима Heart Eyes,вие имате въздействието на Йозлем-  Simple Smileкакто каза Серхан,тя може всеки да развесели,а вие можете на всеки да върнете настроението от филма Laughing-напук на всички недомислия на моите" любими" сценаристи.И понеже вие сте ми много по-любими txtloves,да напиша и аз нещо  по фрагманите. Rolling Eyes
Има някаква интрига в тази катастрофа-първо излиза,че Бату е оцелял,надявам се,не след дълго,да се появи и Едже.Смъртта й няма да промени това,което причини на Еда и Харун,а след тази жертва,която направи-независимо по какви причини-едва ли заслужаваше да умре.
 Харун няма да каже на Еда причината за заминаването си,но след всичко,което се случи,тя трябва да се досети.Дори все още да не знае,че Бату е жив,предполагам,че ще разбере,оттам ще й стане ясно и защо е заминал  Харун.
Бурак е ясен-ще се опита да докопа фирмата,кой знае какво ще каже на Ашъл за да го подкрепи,но няма да е задълго.
Ниса-оставиха я на заден план,но сега й е времето отново да се включи.
Мелда-свидетели сме на пълното й падение до тук....ще има ли обрат?!?....или ще продължи да потъва?
Бату-най-големият злодей,как ще реагира като разбере,че ще става баща-ще му каже ли Мелда?-аз мисля,че да...Трябва нещо да се случи най-после и с него...
Тюркян и фамилия-при тях нещата би трябвало да се развиват добре-Керем ще излезе от затвора,Ферда ....?Но на главата на горката Тюркян отново ще се стоварвт проблемите на Еда и Мелда-доколко ще бъдат споделени с нея?Ако пази онзи пищоф,с който гърмя Харун,да вземе сега да гръмне и Бату-ама наистина!
Да не забравя и Арасчо-подкрепям мнението,че трябва с нещо да изпъкне този образ-очаквам активното му участие в положителната развръзка...
Надявам се щастието на Еда-Харун-Яамур да продължи почти до края на 81-ви епизод,за да съберем сили за това по-горе,с което ще ни мъчат поне 2-3-4 епизода......

# 743
  • Варна
Момичета, да споделя нещо с вас  Hug Снощи говорихме с моя приятелка за сериала и като обсъдихме фрагманите, тя изказа доста интересно предположение, предвид неочакваното заминаване на Харун! Може ли това да е негов сън в резултат от стреса, на който е подложен от непрекъснатите заплахи на Бату и всъщност нищо от това, което ни показват да не е истина- имам предвид раздялата и сбогуването! Thinking Доста често във фрагманите има подвеждащи кадри и думи, извадени от контекста- може и сега да е така?! newsm78 Знам ли...  33uu Всъщност ще видим твърде скоро- след около час и половина! Peace

# 744
Момичета, да споделя нещо с вас  Hug Снощи говорихме с моя приятелка за сериала и като обсъдихме фрагманите, тя изказа доста интересно предположение, предвид неочакваното заминаване на Харун! Може ли това да е негов сън в резултат от стреса, на който е подложен от непрекъснатите заплахи на Бату и всъщност нищо от това, което ни показват да не е истина- имам предвид раздялата и сбогуването! Thinking Доста често във фрагманите има подвеждащи кадри и думи, извадени от контекста- може и сега да е така?! newsm78 Знам ли...  33uu Всъщност ще видим твърде скоро- след около час и половина! Peace
Дани,много бих се радвала ако излезеш права,но в предвид ,че трябва да правят още  десетина серии се съмнявам.С какво друго ще ги запълнят .

# 745
Не съм попадала на инфо за закупуване на продължението. Би било чудесно да го гледаме с превод, но кой знае?!
Четох, че от 14 юни започват по Нова ТВ

# 746
Мая, сигурна ли си,че на 14 юни ще започнат излъчването на продължението?Ихаааа newsm44 newsm44

# 747
Мая, сигурна ли си,че на 14 юни ще започнат излъчването на продължението?Ихаааа newsm44 newsm44
Миналата година продължението на 1-ви сезон почна по Нова на 14 юни , да не би това да е стара информация? newsm78 newsm78 newsm78

# 748
Дани   bouquet, Боб   bouquetпрекрасни стихове , отново. Peace
Рекси  bouquet, невероятни гифчета . #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 749

Общи условия

Активация на акаунт