H&M - Тема 4

• 37 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Току що пуснах аз за първи път една поръчка от този сайт, пък да видим.
Така ми се иска всичко да ОК, ама  Praynig да видим.
Някои от нещата ми ги дава за доставка към 6-10 юни 2011, другите средата на май, само на три артикула ми ги дава другата седмица. В такъв случай отказват ли поръчки като не всичко е налично? Или всичко си супер субективно.
А и друго къде гледате, че е отказана поръчката?

# 151
В началото когато сайта отвори имаше едно момиче, на което беше разделена поръчката на 3 първите 2 части и бяха пратили 3тата не. Има на някои късметлии вс да им пращат. Може да не ти пратят и нито една. За мен най- сигурното е в момента всичко да е в наличност. Пращат обикновено до седмица (ако мине поръчката). Доставката си я махаш с код. Забелязала съм и че нещата, които ги дава след месец примерно налични на следващия ден са налични веднага. Може би трябва да се следят продуктите, които искаш, но пък така винаги има вероятност да свърши нещото.
Отказаната поръчка обикновено изчезва от акаунта ти. Като отидеш на пендинг ордерс и няма нищо там нито в ордер хистори значи нов акаунт или посредник. Щом веднъж е изтрита не се надявай повече на този акаунт.
И аз днес пуснах поръчка дано днешните минат между капките  Praynig

# 152
  • Пловдив
Момичета, миналата седмица получих тези къси панталони за мъж ми https://picasaweb.google.com/101177822377041809289/HM_3?authkey= … RgCOmv1ICpuLXXBg#, но са му доста големки. Размер 36 са. Ако някой проявява интерес нека ми пише на лични.  Peace

# 153
И аз се пробвах с една малка поръчка.

# 154
момичета,помагайте,пуснах преди няколки дни поръчка чрез емперса ,днес гледам пише   Order History  In progress 04 May 2011,но сумата  не е изтеглена от картата ,значи ли това ,че ще я изпратят  Mr. GreenБлагодаря предварително   bouquet

# 155
момичета,помагайте,пуснах преди няколки дни поръчка чрез емперса ,днес гледам пише   Order History  In progress 04 May 2011,но сумата  не е изтеглена от картата ,значи ли това ,че ще я изпратят  Mr. GreenБлагодаря предварително   bouquet

сумата ще я изтеглят след като е доставена срещу подпис поръчката на адрес  Peace

Аз вече имам 3 успешни поръчки от h&m   bouquet

# 156
  • София
момичета,помагайте,пуснах преди няколки дни поръчка чрез емперса ,днес гледам пише   Order History  In progress 04 May 2011,но сумата  не е изтеглена от картата ,значи ли това ,че ще я изпратят  Mr. GreenБлагодаря предварително   bouquet
Няма да я изтрият поръчката ти е успешна и се подготвя за изпращане  Peace
След като я отвориш горе в дясно има Track package кликваш на него и си следиш движението .

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 11:46 от Dzuls

# 157
Четох,четох,но май пак не разбрах..  Embarassed
Само Габко ли може да се използва за превозвач?
Вие там ли си пращате поръчките?

# 158
  • София
И Емпреса  Peace

# 159
И Емпреса  Peace

и eazy2buy

# 160
  • гр.Добрич
Тази блузка я изпрах днес и се изкриви.
http://dorina.snimka.bg/children/razni.582399.23308613

# 161
  • София
 easy2buy ни забраниха да им ползваме адреса ето
СЧИТАНО ОТ 11.01.2011Г ПРЕУСТАНОВЯВАМЕ ПРИЕМАНЕТО НА ДОСТАВКИ ОТ H&M. ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ ДА ПАЗАРУВА ОТ ТОЗИ САЙТ МОЖЕ ДА ПОЛЗВА УСЛУГАТА "ПОКУПКА С ДОСТАВКА".

# 162
  • Пловдив

Мила, това можеше да ти се случи и със скъпа дреха. Просто при кроенето, не са рязали по нишката на трикото. Ама като се облече не би трябвало да си личи. По проблемно е гладенето.  Peace

# 163
easy2buy ни забраниха да им ползваме адреса ето
СЧИТАНО ОТ 11.01.2011Г ПРЕУСТАНОВЯВАМЕ ПРИЕМАНЕТО НА ДОСТАВКИ ОТ H&M. ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ ДА ПАЗАРУВА ОТ ТОЗИ САЙТ МОЖЕ ДА ПОЛЗВА УСЛУГАТА "ПОКУПКА С ДОСТАВКА".

ок, то аз от тогава не съм поръчвала на техният адрес, защото ми взеха много кг, но си спомням че преди ставаше.  Peace

# 164

сумата ще я изтеглят след като е доставена срещу подпис поръчката на адрес  Peace

Аз вече имам 3 успешни поръчки от h&m   bouquet
ice    bouquet,а сега трябва да уведомя емперса,че очаквам доставка на техен адрес,нали

Общи условия

Активация на акаунт