H&M - Тема 4

• 37 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Намалени са,да.Сега какво следва-да дебна или да ги отпиша.Благодаря  Hug

# 196
Намалени са,да.Сега какво следва-да дебна или да ги отпиша.Благодаря  Hug

рано сутрин имаш шанс да ги нацелиш, щом ги има на сайта вероятно имат някакви бройки като останали

# 197
Мини,благодаря Hug А гледам,че не блокиират веднага пари-може ли да си пусна поръчка и в понеделник да си внеса по картата  bouquet
П.С.Сега видях,че на едното са изчерпани всички номера( за онлайн продажби),да ставам ли сутрин да го дебна.Извинявайте за въпросите,вероятно сте ги обсъждали,но до скоро го пренебрегвах този сайт  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 15:16 от Трапезица

# 198
Ставай да пускат неща дори на които в момента няма снимки  Peace

# 199
Здравейте!
Сайта дава ли намаление за нов клиент-примерно безплатна доставка или нещо подобно?

# 200
Виж темата за кодове от англ. сайтове Peace

# 201
Момичета, харесах си няколко неща от сайта на h&m на стойност 45,94 паунда. Страшно много искам да си ги поръчам, но нямам карта. Някой от вас случайно да прави обща поръчка? Благодаря ви предварително!  Hug

# 202
Момичета, харесах си няколко неща от сайта на h&m на стойност 45,94 паунда. Страшно много искам да си ги поръчам, но нямам карта. Някой от вас случайно да прави обща поръчка? Благодаря ви предварително!  Hug

Нямаш ли Visa electron? И тя става. Аз имам такава карта към сметката, на която си получавам заплатата. Сега мисля повечето банки издават такива карти.

# 203
Добре. А искам също да попитам каква е доставката и как точно става поръчването, понеже ще ми е за първи път?  Thinking

# 204
  • гр.Добрич
geri 95, сама не съм поръчвала, а и повечето тук споделят, че им отказват поръчката. Пробвай чрез посредник. Аз например поръчах врез Бритс, но виждам че отказват вече поръчки от ХМ. провери на първата страничка на темата за пазарене в УК и си избери чрез кого да поръчаш. Във форума е забраненно колективното пазаруване. Ако някой реши, ще ти пише на лични.

# 205
Аз имам въпрос.Защо в темата пише,че кодовете са многократни ,а на мен  3-те кода от първа страница ми дадоха намаление само по веднъж,а след това когато се опитвам да ги използвам ми излиза едно поленце с червен надпис,с което ме информират ,че този код не е за тази валута или не е за тази колекция.Не съм много добре с английския,но в общи линии това разбирам.За информация,пазарувам в лири от англ.сайт и също така нещата ,които искам да платя не са с надпис SALE  newsm78

# 206
Аз имам въпрос.Защо в темата пише,че кодовете са многократни ,а на мен  3-те кода от първа страница ми дадоха намаление само по веднъж,а след това когато се опитвам да ги използвам ми излиза едно поленце с червен надпис,с което ме информират ,че този код не е за тази валута или не е за тази колекция.Не съм много добре с английския,но в общи линии това разбирам.За информация,пазарувам в лири от англ.сайт и също така нещата ,които искам да платя не са с надпис SALE  newsm78

Пепси, изчака ли да ти диспачнат поръчката. Писах в другата тема, че зимата имам от два акаутна по три поръчки с едни и същи кодове. Ако си изчакала и не ти дават намаление, значи това е подарък, който върви с новата визия на сайта  Crazy.

# 207
  • bg

Пепси, изчака ли да ти диспачнат поръчката. Писах в другата тема, че зимата имам от два акаутна по три поръчки с едни и същи кодове. Ако си изчакала и не ти дават намаление, значи това е подарък, който върви с новата визия на сайта  Crazy.
Моите са диспачнати и пак не ми дава да ползам повторно кодовете за 5 и 10паунда. Минава само 25%.

# 208
На мен на новата визия ми даде да ползвам кодовете повторно 3 дена след като беше диспарчната  Peace проверете пак след няколко дена ще ви даде и на вас надявам се Rolling Eyes

# 209
   Диспачнати са,да.Но аз вече на няколко поръчки опитвам и не се ловят.Опс,щях да забравя-на една от поръчките ми -вчерашната без да вкарвам код ми даде намаление. Още щом вкарах дънките  на мм в кошницата. Simple Smile изписа нещо от рода,че ХиМ искали аз като техен клиент да получа най-добрата оферта и тези дънки с първоначална цена 29,99,намалени на 17,99 станаха 13 и нещо си в кошницата  Shocked Странен ми е този сайт....но поне засега ми пускат поръчките.Е,иска ми се и кодовете да ловят,но......в крайна сметка и на това съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт