Отговори
# 105
Честити бебчета на мамите, даса живи и здрави и да радват майките си !!!!

Да ви разкажа за нашия нов член на семейството Венцислав. Бебчо е много е послушен. Хапва си яко кърмичка, като швейцарски часовник е. Дойде ли времето за ядене се почва леко църкане, едва сменям памперса и лапва "бомбата" - вече е щастлив и доволен. Нощем спи непробудно, само в часовете си става за ядене, даже ММ не ни усеща. Почнаха коликите, но му давам инфакол капки, а аз пия чай от копър и анасон, и на него му давам чайче на хип от копър. Снощи го къпах за втори път, вече съм по уверена. Предните пъти ММ го къпа. Пъпчето му падна преди няколко дни.
Абе с две думи "ПЪЛНО ЩАСТИЕ"!!!!
Нямам много време да седя на компа, извинявам се за което, но ще наваксам Simple Smile

Срещнах се Шаманка, тя дойде у дома и много ми помогна за кърменето. Сега с бебчо се нагаждаме взаимно, важното че основата вече я имаме Simple Smile

# 106
Момичета, Христос Возкресе! А на имениците - да ни е честит имения ден! Wink

Аз още се разхождам с голям корем, но пък имам нова пола, което ме превръща в нещо като накипрен тюлен Simple Smile))

Гледам да не прекалявам с разходките, защото страшно се изморявам и не мога да си представя какво ще стане, ако трябва след като съм се утрепала от ходене, как ще ходя да раждам.

Нямам търпение да си гушна детенцето и все му обяснявам колко е хубаво навънка и какви чудни неща го очакват.

Целувки на всички майчета, бебенца, храбри татковци и помагащи свекърви и майки!

# 107
  • Варна
Христос Воскресе, момичета!

Аз се завърнах от празнуването на вилата все така 2 в 1, без признаци за нещо различно от преяждане..  Mr. Green

Честити ни великденчета, както и на именниците!

Hug

# 108
  • Бургас
Момичета влизам само на бързо да се похваля,че на 19.04 със секцио по спешност се роди моят прекрасен Борис 3500 51см.Вече сме у дома и сме добре.
Благодарности на доктора който спаси Борко.

# 109
  • София/Варна
Честити бебчета на Милиш, Красимира и Елиа!

Ние си продължаваме с контракциите. Ако нещо не се случи довечера, утре с торбичката в болницата, за да ми слушат тоновете.

# 110
  • Бургас/Пз
Честит Борис на Елия, да е жив и здрав и дано всичко лошо да е останало зад гърба им! Най-после в Бургаската групичка си имаме и момченце!

Честит Александър  на Красимира / ако не се лъжа това deliah_qk нали така - предполагам, че някой е писал от нейния ник/ Ако съм в грешка, моля за извинение !!

Честит Велислав на marce78, прекрасни и щастливи мигове!

# 111
  • Plovdiv - Thessaloniki
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!  easter
Честит празник на именничките!
Честити бебчета на marce78, Milish, Красимира и Елиа!   smile3504
Леки празнични дни на всички с бебчета! На тези, които очакват - дано ви изненадат съвсем скоро.
Аз с корема и преносването мога да изкарам и още седмица май, само бебчо да е добре. След последния преглед за разкритие имах малко кръв, откъде е точно newsm78, но било нормално казват. Май често вече ще ме гледат така - да свиквам!
Весел празник!  Hug

# 112
Здравейте момичета,

Най-сетне да успея да смогна да седна на компютъра и да почета поне малко.
С две деца си е истински цирк вкъщи-въобще няма скука...ама така ми харесва, въпреки,че каката много ме ядосва..но явно си е в такъв период..
бебока е добре,имаме и ние колики-давам му Инфакол, и искам да попитам всички ,които го дават-задължително ли го давате преди всяко хранене и дължите ли капките в хладилника?Колко време го давате?
И друго-вашите дребосъци по колко мл кърма изпиват на хранене и -ние сме на 16 дена-пием по 80 мл, а днес му дадох 100 и без проблем си го изпи..
Аз продължавам  с изцеждането и даването от шише-но се притеснявам да не ми намалее кърмата по този начин-затова имам въпрос към Консултантките по кърмене- сега изцеждам от двете гърди през 3 часа по около 80-120 мл, дали да не започна да редувам през три часа..или да продължавам и от двете.. надявам се от другата седмица да започна да кърмя и после да изцеждам, като зърната ми съвсем се заздравят..
Предварително благодаря за отговора!

И да не заБравя да честитя и тук хубавия празник!Честито Възкресение Христово!
И честито на новопоявилите се бебоци и техните семейства!!!
Целувки и до скоро!

# 113
Честит Великден мами!
Пожелавам чудото да споходи поне още няколко от нас днес. И себе си слагам в това число, защото снощи за първи път имах контракции,......на 10-тина минути, ама взех, че ги проспах Joy като се надявах, че като станат истинско родилни ще се събудя......Първескинска работа. Не знам какво да очаквам и какви са симптомите, но всички казват- ами не можеш да ги объркаш.
Честити нови бебета! Да растат здрави и весели деца и да радват много родителите и близките си!  Толкова се зарадвах на тези новини, след дългото прекъсване, което направиха принцеси и юнаци.
Аз телефони вкъщи не вдигам и гледам лошо, когато звънне а когато някой навън ме пита дали няма да раждам вече им казвам, че ми е толкова приятно да се носим така, че не възнамерявам и всички  #Crazy. Много им здраве. Аз съм толкова емоционално нестабилна в момента, че за цялата бременност не ми се събират толкова нерви. А таткото вика тая сутрин - абе айде малкия да се появява днес....явно и на него му омръзна това чакане.
Ако случайно тръгна към болницата днес, ще ви пиша!
Прегръщам ви и отивам да нападна закуската.......щото ако няма да се ражда днес, поне да не се гладува!  bouquet

# 114
Ох, да се оплача. Нашето момиче след един спокоен период от 2-3 дни, от вчера просто се побърква с тези колики. По 6-7 часа следобяд не спира да плаче и изобщо не може да спи. Тъкмо се унесе и я хване криза, следва силен рев. Гледам да я кърмя на по- често в този период, защото само докато е на гърдата е спокойна и не плаче.
За пъпчето- нашето падна преди седмица, но все щое леко кърви. Обработваме си го по съвет на лекаря със спирт и Топоцин.
Честито бебе Борис на Елиа!

# 115
  Честити ни нови бебенца! Днес се оживиха бебоците и зарадваха мами и татковци за празника  Mr. Green
  Оф, само на нас ли не ни е паднало пъпчето? Вече сме на 17 дена, а няма никакви изгледи да падне в близките 4-5 дни... Crazy На баткото ни му падна пъпчето на 22-я ден, да видим малкия ще мине ли рекорда  Rolling Eyes Още в родилното ме предупредиха, че пъпната връв е по-дебела и да очаквам да падне по-късно, ама хайде вече, че ми е голям дерт да го пазя и почиствам това пъпче  ooooh!

# 116
  • София
Честито момиченце на мама Milish и момченца Александър на мама Краси и Борис на мама Elia! Да са ви живи и здрави и да ви носят много радост на всички в къщи!

sosmy  на всяка цена посети ортопед-травматолог, трябва да ти направят снимка, дано не си си пукнала опашката с това падане  Praynig, защото минаването е твърде продължително и болезнено.

# 117
Ivy, и ние сме така с пъпа. И мен ме предупредиха че сме с дебела пъпна връв и че по-бавно ще падне.
Педиатърката ни го обработва обстойно. Ние само капем спирт - така ни казаха и в болницата и тя.

За коликите - ние уй сме в затишие ... но пак е неспокоен през деня. Яде се често... до 3 часова пауза почти не се стига... а преди седмица даже се успиваше...

и такам ...

Хайде момичета ... снасяйте и да ходим в раздела с бебета родени Април 2011 Simple Smile

На всички новородили Simple Smile ЧЕСТИТО
Успех всички чакащи ... не се връзвайте на никой и си ревете на воля - аз след раждането не можах ад си поплача Simple Smile и ревнах една вечер в нас докато кърмех ... майка щеше да ме набие Wink

# 118
  • Сопот, Пловдив
Elia, да ти е жив и здрав малкия Борис!  newsm07

Прегръщам ви и отивам да нападна закуската.......щото ако няма да се ражда днес, поне да не се гладува!  bouquet

Много ми хареса тая философия!  Peace Mr. Green

След поредната разходка днес - никакви болки или контракции. Вчера прочетох някъде, че на телците им отнемало много време преди да започнат да правят нещо, но пък после действали с пълна сила. Дано да значи, че преносването ще звърши с бързо и лесно раждане!  Mr. Green Joy

# 119
Христос възкресе!
Пожелавам ви много здраве на вас и бебченцата ви.
И аз като някой други мамчета май май ще вляза в май месец.Важното е здрави да сме.Лекинка сега от мен,че съм капнала  Wink   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт