Отговори
# 645
Батковците имаха режим на хранене,но бяха на изкуствено мляко.Нощно време им давах да ядат до два месеца.Сега сме на кърма и се храним на поискване.Нощно време прави пауза от 6 часа.Ако е ял последно в 9 вечерта се събужда в 3 през ноща..Така че се наспивам.А и през ноща само го сложа на гърда и продължавам да спя. LaughingНезнам кога ще прекъсна нощно хранене,за сега не ми пречи .Този път ще се вслушвам в нуждите на Криско.Знам ,че на по-късен етап те сами си изграждат режим.А пък и толкова лесно,нито ставам да правя мляко ,нито да го затоплям.Даже вечер като почне да мрънка и да се свива,давам цица и всичко е ок.
Маминка като гледам това време май няма да можем да се видим.Освен да дойдеш у нас на гости.Или ако имате Георги и агнешко ще прескочим до вас. Wink
Така казаха по новините днес,на който му не е по джоба агне да си намери Георги и да отиде на гости,то нали не се кани на имен ден.Та именяци да си признават.

# 646
Ех,най-накрая се добрах и аз до компютърамМалката ми принцеса ми изпива силите направо  hahaha  Аха да влезна във форума и се почва едно мрънкане,все едно ме надушва Simple Smile
Честити бебчета на Петя,Диди,Съни,Христис,Юък,Фиши.Trufel,Jupeto.Желая ви много здраве и щастие
Честита месечинка на Стефания ,Даная,Изабела Жулиета,Ивайло,Ралица,Жанна,Адриана и Магдалена
Ние все още се опитваме да се нагодим към новия начин на живот.Мъчат ни колики и май ще трябва да сменяваме Инфакола,защото освен,че няма ефект от тях ами Йоана не го харесва много и го плюе.Вчера такъв рев му удари,такова дране,че днес гласа й е много дрезгав,едвам реве,дано скоро поотминат.Все още обаче се чудя какво да взема.Нападнало ни е едно бебешко акне,което вече седмица и повече стои и не минава,направо ми е мъка като й гледам така личицето.Иначе излизаме на разходки и нямаме търпение да се пооправи малко времето,че да продължим,защото само вкъщи не си е работа Simple Smile  И да ви питам-храня Йоана с изцедена храна,изяжда по около 80мл на хранене,педи каза че вече трябва да изяжда по 90-95мл,но аз като й дам повече и тя после обилно го повръща на фонтан,явно  тези 80мл все още й стигат,вие по колко мл давате
Глезаната ме зове,оставям ви и хайде всички да раждат че да се местим в Роденииии  newsm44

# 647
Биг мама, защо развалихте времето бре Simple Smile ? Ние ударихме 3 часова разходка , ама накрая леко зарося. Поне свърших една камара задачи.
Разбрах, че при вас валяло и духало.
По принцип, ако се виждаме, ще  е в събота след 16 часа или в неделя предиобед. Освен да се търсим пак тук в събота или..
Герги немаме -нема и агнешко. Виж, пелмени обожавам Simple Smile

# 648
ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА ДА СИ ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА! 

Май не станаха коремчета, които да чакаме Simple Smile.

НА МОНИ СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ЛЕКА БРЕМЕННОСТ, МНОГО ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ И ПОЗДРАВЯВАМ, МИЛА !

Аз също съм ЗА храненето на поискване, поне първия месец. С времето бебето заяква, става по-силно и съответно за по-кратко време поема необходимото му количество мляко. Така може да се засища и за по-дълго време и само да си създаде някакъв режим Simple Smile. И при нас сега е така: когато Ники суче дълго време спи дълго, дори вече имаме няколко вечери с 5-6 часова почивка, а когато бързо се измори и заспи много скоро огладнява отново.

# 649
Биг мама, защо развалихте времето бре Simple Smile ? Ние ударихме 3 часова разходка , ама накрая леко зарося. Поне свърших една камара задачи.
Разбрах, че при вас валяло и духало.
По принцип, ако се виждаме, ще  е в събота след 16 часа или в неделя предиобед. Освен да се търсим пак тук в събота или..
Герги немаме -нема и агнешко. Виж, пелмени обожавам Simple Smile
Имам вивател,глобул,домашен,скайп.Където ти е удобно.
Пелмени и аз ги обожавам,а как си с правенето? newsm47
Иначе ги има в руския магазин,незнам колко са вкусни обаче.
Дано времето да е хубаво,гледала ли си прогноза?

# 650
Биг мама, последно ти пиша тук, че прекалих. Пускам съобщение. А за пелмените - баща ми ги правеше, аз съм по яденето.

# 651
http://sinoptik.bg/?tid=40&oid=2551202

ще има възможности за разходки .. но ще трябва бързо да се действа Simple Smile и на къси разстояния Simple Smile

# 652
Да ви се оплача ... сдобихме се с първото зеленикаво, по-рядко и леко слизесто ако Sad

няма да се шашкам още ... първо ни е все пак ... ще видим следващото....

чудех се обаче какво друго мога да предприема - примерно да хапвам варени картофи, ориз ... ей таквиз неща ... че напоследък хапвам к'во ли не - салатки, манджички, таратор ...

Скоро май се коментираха тези неща ... ще се върна да поровя назад ...

Ама ако някой има нещо да сподели ... моля  Confused

# 653
Момичета, има ли още неродили?

Кога ще се местим при "бебетата"? Като тръгнем да се изнасяме от тук искате ли и ние като януарките да пуснем една темичка за наследниците ни - априлки 2012? Simple Smile

# 654
Честито на всички мами   bouquet

ВЪПРОС КЪМ МАМИТЕ С ПОВЕЧЕ ДЕЦА!!!
Кога почнахте да налагате график на храненията някакъв режим. Мойта се роди малка и ми казаха до първия месец когато поиска вие какво мислите?

На линийката ви пише ,че бебето е на 12 дни и особено ако кърмите и детето яде добре, не му налагайте режим. И не само 1 месец, може и 2 , но повечето пъти децата сами си установяват режим и ще забележите, че иска да яде в определени часове и така ще сте подготвена. Моето бебе беше много лакомо и се притеснявах от това ,че яде през нощта и  да не стане дебело, защото уж до 3 месец спирали да ядат. Ами то яде до 5 месец през нощта. После като почнете с пюренцата  ще имате режим защото вие ще давате яденето и тогава няма и да се буди нощем, но докато е толкова малко оставете го поне 2 месеца да яде когато иска. Ще забележите как наддава и ако случайно е наддало прекалено(което незнам колко е) , но може би доктор ще каже, тогава се мъчете с режима.  Използвайте времето , когато не се занимавате с бебето да спите или да си почивате, а не да се притеснявате. Много е изтощително и е супер ако има някоя баба да помага дори да не прави всичко както й казвате, ще го оцените след това.

# 655
  • Варна
ДУ момичета и техни величества!
Ние спахме що-годе..Откакто давам по 120 мл храна спи по 3,5-4 часа понякога и е доволно. Така има шанс да останем с едно хранене по-малко. Не искам дебело бебе като мен:( Някога пищи, че е гладен-обикновено преди сън вечерта, правя млякото,нищо,че е по-рано, дърпа 2-3 пъти и ме зарязва пак. И пак хвърлям. Чудя се в такива моменти дали да не му го правя по-рядко,с по-малко хран.стойност, за да може да си хапне преди сън,но пък така ще му се надуе коремчето от течноста. Незнам. Чета някакви сайтове и комбинирам английски-американски-български методи на хранене Mr. Green
mareva още е рано за темичка май, юли май трябва да се пусне. Имам чувство,че преди месец си видях двете чертички, а сега са опънати оттатък. Още си пазя тестовете-3 броя,че на един не повярвах:)
Честит празник на всички празнуващи, на Жорката на Ели, Глория на babylove. Да Ви е живо и здраво името, с гордост да го носите!

# 656
  • София/Варна
Честито на всички нови майчета! Няма да поздравявам поименно, че ви изтървах края...

Какво да кажа за моето раждане... Първите нерегулярни контракции започнаха на 23 април и използвахме цял ден да се разхождаме. Вечерта станаха на по 20 минути, достатъчно болезнени, за да не мога да спя. На Великден сутринта леко затихнаха. Привечер започнаха изведнъж на по 5 мин. и ми падна тапата. Изчаках така час и половина и за мое спокойствие отидохме до болницата поне да видим има ли разкритие - йок! Като се прибрахме станаха почти непоносими, пак така на интервали от 5 до 7 минути. Изкарахме така цялата вечер благодарение на таткото, който ми правеше масаж, акупресура за намаляване на болките и ми помагаше да заемам удобни пози. Рано сутринта на 25 април ме приеха в патологията официално преносваща с 10 дни. За мой ужас за цялата вечер контракции го докарах само до 2 см. Shocked В продължение на два дни качвах и слизах стълбите до 6 етаж. Оказа се обаче, че контракциите ми са неефективни и за два дни го докарах едва до 4 см. На 26 април вечерта вече ревях от болки по коридора с контракции на 2-3 минути и все същото разкрити. В 4 сутринта вече не издържах от умора и безсънние и помолих да ме свалят в предродилна. Оттам окситоцин  Shocked, епидурална и го докарахме до пълно разкритие. Напъването нещо не ми вървеше. После се оказа, че беба е тръгнала с личицето напред т.е с най-голямата обиколка и се наложи да използват форцепс. Само си спомням, че изкрещях като я извадиха. После ме приспаха, за да ме позашият.

Слава богу, с бебка всичко е наред. Кърмим се на поискване и е много лакома. За три дни след изписването възстановихме 90 % от изгубеното тегло. То на всяко кърмене имахме на*кан памперс! Laughing Сега пиша с нея в скута, че понякога се буди всеки час, за да яде.
Това засега от нас. Стискаме палци на останалите 2 в 1!

# 657
Здравейте момичета! Включвам се да се отчета, че на 30 април през нощта след почти 24 часа опити за нормално раждане се появи нашето съкровище Ивет. Направиха ми секцио по спешност и от вчера вече сме си у дома. Поздравявам всички нови майчета, на малкото останали 2 в 1 леко раждане.

Хубав ден, аз отивам да чета  Simple Smile

# 658
момичета страшно много ви благодаря за отговорите и аз смятам като всички вас рано е за режим залъгавам да не яде под 2 часа и така иначе когато поиска

# 659
Добро утро!
Ето още едно априлче хванало последния влак!Честито бебче Ивет на мама vision7 !   bouquet
Коремчетата не пишат,значи вече не са коремчета.
Чакаме отчет и Криси я мислим.Писа, че се започна при нея и вече никакви вести.
Много е трудна активноста тук вече,почти никой не пише.
Аз все още чакам снимки. smile3509
Хубав ден и да е честит празник на празнуващите днес!
Аз още чакам покана. eat  Joy

Общи условия

Активация на акаунт