Отговори
# 285
  • Варна
ДУ! Честито на всички-нека са ви живи и здрави наследниците, много да ви радват!
Маминка,казват че Нутрилона бил много добър. И аз взех след Аптамила Нутрилон и Лактана,като почнах Лактаната и засега съм на нея. Но дали от Лактаната-ама много ароматно стана мойто чедо. Такива аромати като пръцне, и като е пълна пампата..че е ужас.
 Вчера му дадох да пробва да цока, засука, ама след 2-3 дърпания се ококори-тих ужас,нищо не тече. Амбицира се детето и продължи да дърпа, ама не тече и ме изплю Mr. Green
Пробвай с Лактана,хубава е храната, с пробиотици. Този НАН,незнам защо, ми е анти.

Успех на всички 2 в 1 днес:)Скоро си мислех за Ади от Разград, сигурно е родила вече, ама не се отчита.

# 286
  • София
Добре дошъл на Матео и на всички бебчета след 23 април, които не съм поздравила!!! Ние сме на линия след първа безсънна нощ вкъщи!!! Коко е страхотен, иначе!!!

# 287
Честито на всички мами, които вече се радват на бебенца.

Биг мама, радваме се че се завърна в редиците с голямо и хубаво бебе. Хайде да минава още малко време и да ходим в Борисовата.

Хора, аз трябва да почна да излизам, защото нещо полудявам. През бременността нямах никакъв проблем с хормоните, а сега рева за най-малкото нещо. Ще взема да си докарам някоя депресия. ММ много помага, но другата седмица са връща на работа и аз вече не знам как ще се справя без него. Само мисълта, че имаме 10 кърмения+смяна на памперс по един час т.е. 10 часа на ден и почвам да рева. Много се радвам на малкия, но по принцип съм голям егоист и сега това "пълно отдаване" ми идва в повече. А даже и детето ми е кротко и още няма колики. Дано скоро се нагодя.

Хайде чакаме последните останали 2 в 1 да се отчетат.

# 288
Пробвай с Лактана,хубава е храната, с пробиотици. Този НАН,незнам защо, ми е анти.

Гале, туй с ароматите е така Twisted Evil  имаме си ги повече с Фризолака, цялата баня ухае и спалнята...ама важното е, че  е жълтичко   Embarassed.  Семейният съвет реши тази сутрин пак да пробваме с Фризолак 1, че тази нощ си се буди нормално, а не през 2 часа преди като го пиеше. Бебешка му работа ..ден с ден и нощ с нощ не си приличат.

А за това с цицата  ..  hahaha голям смях- ако въобще успея да му я пробутам почва едно голямо чудене - квой туй нещо   Rolling Eyes  ...едно въртене на очи, само веднъж зацока - то какво ли има де--и заспа на кожения биберон   Simple Smile .

# 289
Добро утро и от нас!
Честити бебчета на мама jana_ - Aлександра,
 на мама Tirirca - Камен,
на мама  messalina08- Рафаел,
Ния на мама Анда,
На мама ani_d -Матео!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Подозирам скоро ще има вест от Петя.
Хайде,момичета,остават два дни до края на април.Стискам ви палци.
Ние още се адаптираме.Кристофър хич не си харесва леглото и е първото ми дете ,което не обича водата.Вчера много плака  при къпането а в леглото се мъчи да заспи до 11 вечерта.Но вече бях тотално изморена и го взех при мен.
А Джо непрекъснато ми дава акъл как да гледам бебето. Laughing
Вчера ми каза да съм го пускала да пълзи. hahaha
Хубав и слънчев ден на всички  bouquet

# 290
Биг мама, пробвай бе - днес ще пълзи, утре - на училище, вдругиден ще го женим.

Туй за водата е интересно - нали по-късно преодоляват страха от нея...

# 291
  • Сопот, Пловдив
Да е жив и здрав малкия Матео, много да радва мама ani_d и цялото голямо семейство!  smile3525 newsm07

Копирам си поста от фейсбук, че бременния ми мозък  няма сили да измисли две изказвания по един и същи въпрос.  Joy     Добро утро от мен, 2в1, но много вероятно за последен път. През нощта в 2 часа ми падна тапата, вече съм убедена, розова слуз, предния път явно е било просто течение, не тапа, както се усъмних. След като падна, започнаха едни контракции на 5 минути, но много слаби. На мене много ми се спеше, предната нощ не бях спала и майка ми ме посъветва да пробвам да спя, да имам сили за евентуално раждане. Спала съм от 4 до 7:30 и сега имам, ама съвсеееем слаби контракции на 15-20 минути. Но съм силно обнадеждена, че днес-утре ще родя.

# 292
От началото на падналата запушалка до 72 часа ще си родила.Просто няма начин. HugУспех!

# 293
Биг мама, пробвай бе - днес ще пълзи, утре - на училище, вдругиден ще го женим.

Туй за водата е интересно - нали по-късно преодоляват страха от нея...
При вас как е?Големите моите деца,да, има ли са определен страх,като са го показвали с ръчички,нали знаеш как ги разперват,но  във водата си мълчаха,а Кристофър дере гърло докато го извада и сложа в хавлийка.Знам ,че в болницата не са ги къпели а той е вече на 9 дена,дано преодолее страхът.
Иначе гладя дрешки до към годинката. Peace

# 294
Щерката не плачеше, само переше ръце и до ден днешен обича вода - 12 години. Момъкът переше ръце в началото и аз го държах  за едната - тате го къпе и до днес, иначе в коритото не плаче, само се кокори с едни очички като палачинки - първоначално със страх, ама сега вече е спокоен. Вече е почти на 2 месеца, ама реве като го носим до коритото, а като го вадим - не се трае.
Иначе в "Майчин дом" ги къпеха по 2 пъти на ден.

# 295
  • Варна
ДУ и от мен с тумбака!

Ани е моят нов герой, голямо бебе съвсем нормално родено след секцио!  Hug Hug Hug

Петя ме съмнява и мен, Диди ми стана подозрителна след среднощното си включване. Събинчето (Ройс) става все по-ясна .... Mr. Green

Започвам да се чувствам "силно изоставаща"....т'ва април вече не ми е краен срок.. Whistling

# 296
Аааа, Дими, няма да се предаваш така, и твоя ред ще дойде. 3 дена до края на месеца. Има време Simple Smile

# 297
Започвам да се чувствам "силно изоставаща"....т'ва април вече не ми е краен срок.. Whistling
Споко! Wink не си сама  Grinning

# 298
  • Варна
Аааа, Дими, няма да се предаваш така, и твоя ред ще дойде. 3 дена до края на месеца. Има време Simple Smile

smile3506

Късно ли е да предложа основаването на награда за последната родила от темата? tooth
..тъй де, да имам стимул.... Rolling Eyes

# 299
  bouquet
Добре дошъл Матео , и мойте адмирации за нормалното след секцио на мама  Peace

Вчера прескочих дата от залозите на бащатко ни - сега остава датата на леля ни / чак на 4 май каза на нейният рожден ден , че ще се роди  Mr. Green  /  те така или иначе приличат повече на нейни деца по физиономия  Rolling Eyes/

При мен поредната безсънна нощ - от 1 до 5 и половина с леки контракции през 8 мин. полсе се скъсиха до през 5 минути и като вземе да се съмва секват отново  Crazy Тапата си ми е на място още , нямам никакви течове , така че ще си почакам търпеливо още десеттина дни да си го погушкам милото  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт