2.На площадката има ли „сражения за разпределение на благата” и каква е вашата реакция? Зависи дали е с познати деца или не т.е. с познати родители. Не знам кой как ще реагира. Иначе Моника си дава играчите и то се е случвало да ги гони децата да им ги даде
3.Ходите ли детенце на ясла или кога смятате да го запишете? Не, когато, тогава не бързам особено за сега...
4.Как са работещите мами? Сигурно са добре

5.Какъв е дневния режим(ако има такъв)? Ставаме около 8. Правим закуската, после игра, готвим, обяд спане, нещо дребно се хапва, парк, вечеря, игра, към 9-9 и нещо Мо си ляга. Има някъде половин час всекидневно, но не по едно и също време когато се изнася и концерт с повечето песнички на бон-бон и още няколко.
6.Имате ли идеи за отказване от биберон и памперси? Лятото. Залъгалка не е използвала никога, а и пръст в устата също, та поне това не ме чака. Вчера четох, че до три годинки трябва да е приключено с биберони и пръсти. Биберона за АМ вечер ще го откаже с АМ, не бързам за това.
7.Да си помечтаем за лятната почивка Ми да си помечтаем
Ние ако почиваме ще сме морски, вероятно Созополски, въпреки, че Царево не е лошо, защото е доста по-спокойно. Оптималният вариянт е ние с таткото на Созопол, а Мо с баба и дядо на Царево хаха. Помечтах си 

за да отидем някъде, така че няма да е тази година. Ще ходим на плаж и може да се приберем на село за няколко дни, за да сменим климата. 
Казвам му да даде на детенцето, да не прави така, но господина не ми обръща грам внимание докато не го издърпам ако стане много напечено.
Почивните дни и почивките през лятото предпочитаме да сме си вкъщи, по-скоро на вилата, но плажът ни е на една ръка разстояние. 

Ужас! Ще пия едно кафенце, че в 16.30 ще ходя да взимам децата от градина.
. Имам много помощ - жена, която идва да чисти, детегледачка, която взима Стефан от градина, мъжът ми...Домакинството куца, не винаги има прясно сготвена храна, и често се случва да хапваме/хапват, ако мен ме няма, макарони или паста, със салата...Но това е положението. Сега ще бъда пак по майчинство 1 година, та ще бъда повече време вкъщи, но по приницип така ще я караме - с много помощ, и нефиксиране в това да бъдем перфектни.
засега. Памерса лятото ще го свалям. Взела съм тренировъчни гащи - хавлиени, та само по тях ще го пускам.
.