Юнчета 2009 темите си тук споделят. Тема 113

• 31 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да ви разсмея?  Grinning
Нали знаете, че Мони е върла фенка на Мики Маус  Grinning Е... днес явно ѝ беше толкова трудно да ака, че докато се напъваше викаше " О, Тудъъълс" Щях да припадна от смях  Joy
Да докладвам, че тати е бил на контролен преглед и всичко било ОК. Дано!
Лека вечер, момичета!

# 661
Момичета, здравейте!

Мони, голяма стъпка е това, но съм сигурна, че е за добро! Вярно, ще ви е трудно, но и професионално, а и лично е много добре да се поработи и поживее в чужбина. Аз съм живяла една година в чужбина и ми се отрази много добре. Говорили сме си вкъщи, че при добра професионална възможност ще е добре да идем за година-две пак - много разширява мирогледа, и за децата е добре, поне според мен. Разбира се, трудно много е това, че няма кой да ви помага, ние например много разчитаме на бабите и това би ни липсвало. Късмет и да продължаваш да се включваш!

Полито, успех на интервюто!!! Хубаво е да прочетеш тук-таме какви въпроси се задават най-често и да си помислиш какво би могла да кажеш. Баналните въпроси, за които аз се сещам и които често задават са: Кажете нещо за себе си? Защо искате да работите при нас? Как си се представяте след 5 години? Дайте примери за свои успехи? Дайте примери за успешна работа в екип? Какви са недостатъците ви? Имате ли въпроси към нас? Какво знаете за нашата фирма? Като поведение бих те посъветвала да бъдеш пряма и уверена в себе си. В никакъв случай не си позволявай да звучиш например все едно се оправдаваш за това, че нямаш още трудов опит или че си посветила известно време на децата. Ти си такава, каквато си. Дай им да разберат, че си жена, която знае какво иска. Прави добър контакт с поглед с всички интервюиращи. Не говори прекалено тихо или прекалено силно. И разбира се най-важното е да бъдеш себе си! Стискам палци, ще разказваш!

За имуностимуланти - аз не давам такива, но Боби е бих казала "пристрастен" към билков чай с мед и вкъщи имаме винаги поне по 5 вида билков чай, които редуваме. Мисля, че му действат като имуностимуланти. Досега не е боледувал сериозно и лекарства не е пил.

Иначе на мен също не ми е правило впечатление да има особено много болни деца по площадките - намирало се е по някое, но рядко и тъй като не се е случвало да си играе специално с Боби, не съм обръщала особено внимание. Но няма как да ги опазим от вирусчета и бактерии - ще минат през това... Когато той не се е чувствал добре не съм го водила при други деца, но той в такива случаи няма и желание. Иска само в мен да е гушнат.

Поли_поли - за нецензурните думи, трудно ще го опазиш от това. Навсякъде има училища, а и не само учениците ги употребяват. А и едва ли може да се твърди, че учениците от 1-ва английска употребяват повече нецензурни думи от останалите  Naughty. Даже напротив - тук признавам съм пристрастна  Wink!

Една смешка с Боби да разкажа. Преди няколко дни удря баба си по главата. Леко, но тя се прави на много засегната, става и почва нещо да шета. Той е много притеснен. Дядо му му обяснява да иде да я целуне там където я е ударил и ще и мине. Боби седи, гледа я и нищо не прави, докато тя ходи около него. Най-сетне казва: "Боби няма стълба!" щото, нали, за да й стигне главата, то си трябва...

Джери, радвам се за баща ти! Дано всичко е наред!

# 662
Джери много се радвам, че всичко около баща ти се нареди.  Hug

# 663
Джери, аз при последното боледуване го извеждах, само след свалена темп. и след хапване, т.е. когато беше на кеф.
Sv. за учениците от 1 англ. завършила съм я, та ме ми е съвестно когато ги коментирам, вкл. и с лошо., въпреки че си обичах у-щето. Peace

# 664
  • София
Св, Роси, благодаря!
Поли, аз имах предвид, че когато дете е болно, му е понижен имунитета и в такъв момент може да лепне съвсем лесно и друг вирус. Така например една бебешка шарка Мони изкара с усложнения цял месец, защото се срещна и с други вируси, когато и беше отслабен имунитета и ѝ отне доста време да се възстанови. А тогава и по площадки толкова не ходехме, беше зима.

# 665
Джери, много се радвам за баща ти Simple Smile А тази Мо е голяма скица Simple Smile Гого и той обожава Мики
Св., Боби много ме забавлява Simple Smile А как е бебчо? (Като имаш време пусни някой снимчица)
Сироп от бъз и ние правихме, но не посмях да дам на Гого от него. Аз пиех когато започвам да се разболявам и наистина имаше ефект. Майка ми мисля го прави по рецептата на д-р Михайлов. Петя ще се радвам да споделиш и твоята рецепта.
Бързо оздравяване на всички болни!

# 666
Анджелина, нали знаеш, правихме фотосесия с бебчо - но фотографката е доста заета и още не е обработила снимките. И аз с нетърпение ги чакам Simple Smile!

Иначе Андрейчо е добре, да чукна на дърво по-кротък е от Боби едно време и доста спи. Има и своите трудни моменти, но то без това не може. Боби в момента е в период на голяма нежност към него - все го милва и му казва: "Андейчо, няма да плачеш - тук е бате Боби, тук е мама, тук е тати..." - изрежда ни всички присъстващи. В началото нямаха никакъв ефект думите му върху Андрей, но последните 2 пъти успя да го успокои като го галеше и му говореше, което ме изуми!!! Най-смешно е като Боби примерно се е проснал на дивана като бей, гледа филмче на лаптопа, Андрей някъде зад него плаче и Боби, дори без да се обръща от царската си поза, се провикне: "Андейчо, няма да плачеш, тук е бате Боби - гледа за лъвовете!!!" или някакво подобно занимание посочва... Но за много кратко е това внимание, де, после Бобата се заиграва с нещо друго, а ние оставаме да успокояваме Андрей.

# 667
Джери, много се радвам за баща ти! А пък как се смях с "оооо Тудъъълс"  Joy чак си я представих  Grinning

Зара, благодаря ти за насоките. Аз намерих един сайт с разни практични съвети, пък дано нещо от прочетеното да ми бъде от полза за в бъдеще.

Благодаря и на всички останали за подкрепата  Hug

Аз сега се връщам от едно интервю и съм много доволна. Фирмата е американска, но работи и с много гръцки клиенти. Жената ме хареса и тези дни ще ми звънне за второ интервю. Но второто интервю ще е с американските шефове... Учила съм английски много години, но не съм говорила от доста време и ми е адски притеснено.

Някой може ли да ми каже как протичат чуждоезиковите интервюта? Като българските ли са или има и някакви въпроси - уловки, с които да те хванат до каква степен знаеш езика. За интервюто на гръцки не се притеснявам, но за англойското...

# 668
Полито, браво за доброто представяне! Чуждоезиковите интервюта протичат точно като българските. Даже чужденците на които аз съм попадала обикновено са били по-добронамерени от българите и много са ми помагали в интервюто. Много е лесно за един човек, за когото езикът е роден да разбере от разговора колко знаеш. Препоръчвам ти да се опиташ да си отговориш на английски на някакви въпроси за интервю и малко да порепетираш, да послушаш повече CNN тези дни и така... Успех!

# 669
Здравейте,

В момента се подготвям за една сватба в началото на август- тоалети, избирам прическа, грим, въобще приятни емоции. Веднага след това пък заминаваме към морето и довършвам някои неща по багажа и напоследък ми е пълна лудница. Добре, че делата намаляха и ми остава повече време за мен.

Поли-успех на второто интервю, общо взето същите въпроси може да се повторят, така че си ги помисли и на англ. Доста често дори интервютата с чужденци протичат по-небрежно като начин на говорене.

Джери, дано всичко около бащата ти се нареди и скоро да е напълно възстановен!

Мони, успех в начинанията!

За парка Заимов..всеки ден вися в него от 2 г. единствения начин да не се виждат болни деца е или да се разхожда човек от 14 до 16 часа през лятото и когато е студено и вали, или просто да не се обръща внимание на заобикалящите деца. Особено сутрин от 10 до към 13 и вечер след 17 часа, когато е пренаселено, все има някое с 2 реда сополи или кашлящо.
Относно социализацията и общуването- тя става необходимост след 4 г. на детето- пише го в дебелите книги, казват го и педиатрите, дотогава детето има нужда от майка си, което не означава че го спирам от игри с деца, както явно се предполага.
Относно имунитета- пълния имунитет е след 3 г. дотогава е частичен, въпреки упоритото ми търсене в интернет, така и не намерих да се препоръчва детето да среща вируси и да боледува, за да си изгради имунитета, ще се радвам обаче ако има инфо по въпроса. Пак по темата с имунитета, мъжа ми който е дългокърмен не спря зимата да носи вируси у дома, и въпреки че детето ни спи в стаята при нас го опазих, което ме кара да си мисля че явно може и по наследственост да се предава имунитет?
За имуностимулантите - не давам, когато се сетя давам саностол.

# 670
Оф, това е момичета...Днес се надявах да се похваля, че успешно съм си взела шофьорския изпит, но уви! На финалната права оплесках нещата. Саботирах се сама, сякаш. Оставаше ми едно кръстовище и едно паркиране...Успокоителното е, че изпитващият ми каза, че съм карала много добре и се учуди, че накрая така се изложих(реших, че ми е изгаснал двигателят...). Вече знам, че не е толкова сложно. Моят инструктор никога нищо положително, нищо стимулиращо не казва на никого от нас курсистите и аз си мислих, че съм гола-вода. Непосредствено преди изпита го попитах дали поне горе-долу ставам за шофьор, а той нищо не каза, само изсумтя неопределено.  Crossing Arms
 Та, живот и здраве на 23-ти авг. ми е следващият изпит. С Божията помощ се надявам да се справя успешно тогава.
Поли87, дай Боже да се справиш отлично и на второто интервю! Бъди уверена и ,колкото е възможно в такава ситуация, хладнокръвна.  Hug Ние сме с теб!!!
  Мони, ще се справиш и ти с новото положение! Hug  Голяма крачка е, ама в положителна насока!!! И, да не ни забравиш, ей!
 Св., Джери ама много ме развеселиха вашите сладури!  hahaha Благодаря, имах нужда! От къде им идват тия гениални реплики... Laughing

# 671
  • USA
Здравейте,несмогвам да ви чета подробно и пиша,но все пак наминавам Simple SmileНие сме добре,растем и дивеем Grinning
Мони,успех в Полша ще се справиш  Peace
Сега се връщъм да прочета по-подробно назад.Утре и ние заминаваме на свадба с мъжа,без детето,тя ще стои при бабите,което ме радва.Имам нужда от 2 дни почивка,а това не ми се е случвало от  близо година и половина
Всичко добро и целувки на всички сладурчета Hug

# 672
Виждам, че има хора. Дано ми помогнете. Имам отворен Панадол бебе от преди една година, още е в срок на годност, мога ли да го ползвам? 38, 2 има малката
покачила се е въпреки компресите със сода и оцет и ми е свит стомаха от притеснение Sad

# 673
Fantasia, не се наемам да ти дам съвет за това...Прочети пак листовката...Не се притеснявай! Утре ще купиш нов, ако се наложи. Сега прави компреси и следи температурата.  Hug
 А, в хладилник ли е съхраняван до сега?

# 674
Набързо се включвам,че сме се събрали тези дни старата тайфа и е луд купон Joy
На плаж,ходихме на Иракли ,ама то там било супер,Емито я водихме на делфинариума и беше много възхитена от шоуто и така програмата е запълнена.
Едно от децата на нашите приятели и направи,свалка Joyбуквално ,рече да я прегърне силно и я събори на земята,добре ,че си вдигна главата и не я удари!
Има и още ,но напоследък седим до късно,снощи до 3,00 през нощта и ми се спи многоооооо.

Geraldine,посмях се с твоята Мони за ооо Тудълс!Радвам се за бащата ти!

Wiwi Аз нашия батко още преди 6години го почнах със Зелена енергия и Коластра и така го отървах от антибиотик,защото на детската,знаеш как е! Доволна съм и от др. продукти ,но ако искаш на лични Simple SmileМоя близка приятелка е лекар и ми помага в избора.

hrista,успех на 23! И моя беше такъв,скъплив на похвали,но накря се изказа много положително.

Fantasia,мисля,че от отварянето беше годен 6м.Свещичките мнго помагат и съветите на д-р Михайлов,белла дона!

Лека  нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт