Хора от две седмици Жорко хубавеца е без памперс и нито един път не благоволи да ми каже, че му се пишка примерно, добре че имам поне 10 чифта панталонки да сменям, как ще става тая работа не знам.
Днес направихме една гооооляма обиколка по Северното Черноморие, плаж, разходки, детски клуб, героите са изморени. От тия чревни вируси много ме е страх, каква хигиена да пазя, като малкия вечно лапа нещо от земята, мръсотии, яде падналите бисквити, Ева пък си смуче мръсния пръст, с който е пипала какво ли не, ужас, ужас....А пък в болницата като бяхме с пневмония повечето деца вътре бяха с този вирус, мнооого неприятна работа, през цялото време стоях на тръни да не прихванем и ние.
Определено лятото моите деца се спукаха да боледуват, зимата дори хремави не са били, но си стоим в къщи, не се събираме с други деца. Не виждам вариант обаче да ги изолирам в къщи, да не играят по площадки, да не общуват с деца. Сега след варицелата са с много отслабен имунитет и гледам да ги водя по площадки, които не са толкова пренаселени
Петя, завидях ти за отношенията между твоите деца, моите са като куче и котка, единия казва бяло, другия черно, вечно, постоянно, непрекъснато се драчат за нещо, от сутрин до вече. А за търсенето се търсят, не могат един без друг, докато бяхме в болница по няколко пъти на ден си говореха по телефона и се обясняват в любов, Жоро постоянно повтаря "какоооо, бичам те"
Още по някой въпрос исках да се изкажа, но забравих, старост-нерадост. Сетих се

Някой ползва ли продуктите на Аква Сорс, моля да даде отзиви или за нещо подсилващо, имуностимулиращо, от което сте видяли полза.
Призовавам Нервакова и Мариета да се разпишат

Еееее, PoLy_PoLy, как може да се оплакваш от майки с болни деца по площадките и ти да го правиш същото.
Мони, успех във всички нови начинания, ще ти е доста трудно, но пък е за добро
като изключим две-три двудневни неразположения с малко сополи и безапетитие, които съм ги отдавала на зъби, го приемам като бонус и може би затова го раздавам толкова "ларж" в това отношение, но споделям мнението че болестите изграждат имунитет и че някои от тях е добре да се изкарат в детска възраст. Като стана дума аз и никога не го преобличам като се е изпотил
А за дрехите - какво се притесняваш? Ти с тая фигура и по анцуг да отидеш пак ще ги впечатлиш
Успех ти желая.
Можеше да си побъбрим. Трябва да се видим някои път варненките ей.