Той също говори от трето лице, даже някой път като иска да каже "аз ще го направя"
и иска да ме изгони казва "не ти тони" или повтаря "ти ти ти" в превод аз аз аз.
)) И тя наистина спря, и го целуна, благодарна
))
, Мони и на вас успех и късмет за важната крачка, Джери цункай Мо, много е сладка, Св, и ти нацелувай Гения, много се смях
), Фантазия, дано да е било нещо бързо и да оздравявате вече, Петя, приятно изкарване, поздрави, Христа - нищо, за следващия път ще си много по-добра и ще вземеш изпита, Нели, радвам се, че така хубаво сте си изкарали на морето, Амореее - много липсваш.... Пропускам и други, но вече заспивам седнала... Поздрави на всички и специално за тези, прочели целия ми пост - поздравления за търпението 

.По този повод Hrista,стискам палци ,мисля че ако си спокойна ще си вземеш изпита без никакви затруднения.
,прави изречения от по 3-4 думички.Много е смешна ,като се ядосва не писва да реве или тръшка ,а да нарежда -"еееееееееее"и това с много интересно замахване на ръце и глава ,"боооозееее","малеееееееее" ,много е артистична и много сладка.Много обича да имитира кака си и е като папагалче ,каквото тя направи ,същото повтаря но в пъти по смешна и забавна .
Емма е много спокойна и ако не е кака й да реве по цял ден ,сигурно и това нямаше да прави,но нали за всичко гледа от нея .Когато се карам за нещо на кака й и тя съпричастна се обръща на една страна и си седи и подсмърча артистично,върти очи и очаква и на нея да й обърна внимание.
.
,още малко и ще се радвате на лудориите на двамата и всякаква ревност ще сте забравили.
и мина цяла година ,а аз не спирам да сънувам кошмари и да се тревожа ,че може да се случи отново. Сега съм щастлива ,щастлива съм че имам здрави деца ,пожелавам на всички дечица да са много здрави. 

Днес е Преображение Господне.
Грети, пари дадох за следващия изпит, но ако питаш за друго...Не, не са ми искали подкуп. То, сега е слава Богу, почти невъзможно, тъй като по време на изпита има камера, която записва отвън и отвътре. Уж, ако караш добре, няма как да те скъсат и обратното. При мен грешката не беше толкова техническа, а по-скоро психологическа. Аз си помислих, че колата ми е изгаснала и тръгнах да включвам, но тя пък наистина изгасна, за сметка на това включих чистачките
) "Е, до тук бях" и това насред кръстовище. Та, после инструктора ми каза, че трябва да карам докато изпитващият не ми каже да спра,
Например, возя я с триколката, а тя:
Слава Богу, че не е сериозно!
Как е сега Ванеска?
Много взе да приказва, думички не изречения де. Ние се занимавахме и с градината брахме си зелен боб, домати, краставици и картофи, заредихме фризерите за зимата.
Сега се притеснявам дали с това спукано тъпанче ще може да лети,че от 26ти Август трагва на ясла,а ние сме още в БГ

и се успокоявам малко, защото преди малко децата, докато месех тестото, нарисуваха целия диван с фулмастер и аз така се развилнях, та сега имах нужда от малко успокоение 
Препоръчани теми