И то се знае ще сме на плаж всеки ден. 

.

Аз имам да свалям 4-5 кг. ама хич не си давам зор - ето и сега си взех 1 република с фъстъци, същата е като Сникърс и много ми се услажда
и едно кръщене. Много се радвам като има хубави поводи и се надявам за тях да успея да вляза във форма
Четох, че диетата на Дюкан при продължително спазване уврежда много черния дроб и бъбреците и много, много не съм и фен, но ще пробвам сигурно някой по-лек хранителен режим, че диети нее мога да спазвам, нямам воля за това, ама хич
Аз примерно се разтапям от удоволствие когато и на отиване и на тръгване от градината Андреа много гушка и целува госпожата, а тя нея също, защото виждам, че на детето му е приятно с нея и я обача 

ария.Често си говорят на Скайпа.Дори и Емито се включва.
Ново огледало! Къде ги видя тия килограми в повече? Ние точихме лиги по снимките ти до басейна в каква страхотна форма си, а ти ще сваляш. 
Наистина, попиши как сте напоследък, какво пръвите с мъниците, Ангелчо свикна ли вече да е батко?
Потърси в нета, все ще има полезни съвети 

.

. Мисля, че за него е много ценно това общуване, те са важна част от неговия свят в момента. Препоръчани теми