Звездни компромати-100

• 61 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Защо така си"коригира" джуките това момиче...сега ми прилича все едно има някакъв дефект на горната устна...забравих как се казваше. Като разглеждам стари снимки -  мечтата й за пищна горна устна явно е отколешна, защото на повечето е намазала червило доста над очертанията.

# 527
Защо така си"коригира" джуките това момиче...сега ми прилича все едно има някакъв дефект на горната устна...забравих как се казваше. Като разглеждам стари снимки -  мечтата й за пищна горна устна явно е отколешна, защото на повечето е намазала червило доста над очертанията.

Тя си има дефект на горната устна,някакъв белег и точно затова така се очертава все  ooooh!

# 528
Кейт Мос на Седмицата на модата в Париж, 24 април

Лео Ди Каприо отива на театър на Бродуей, за да видите мюзикъла "Книгата на Мормон." 30 април

http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 529
# 530
  • София
Защо гърдите на Кейт изглеждат така кошмарно? Някой беше казал в другата тема - като пирамидки.

# 531
Hayden Panettiere 1 2 3 4 5 6 7 8
Keira Knightley 1
Jennifer Lopez MarcAnthony Attend wedding 1 2
Kate Hudson  preggo1 2
Alyssa Milano
JLO Heart Eyes 1
Miley Cyrus
Scarlett Johansson
Pamela Anderson
Hilary Duff
Jessica Alba
Eva Longoria Heart Eyes 1 2

# 532
  • Перник
И Станишев стана татко

Да е жива и здрава Grinning

# 533
# 534
Да им е честита на Моника и Сергей малката Дария. Simple Smile

# 535
# 536
  • In The Middle Of Nowhere
Салма я дават 157 см в имдб, определено е много ниска.

Гаджето на Ким сигурно за да я целуне се преплаща на две  Laughing

# 537
# 538
 Много тъжно, преди малко ми казаха за него Sad Много го харесвах, толкова забавен.

# 539
  • София
Много ми е кофти за Батето, голяма почитателка му бях, автобиографичните му книги са супер забавни. Страхотен пич беше  Cry.

Общи условия

Активация на акаунт