Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 973
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами,Нащето тати си дойде и ме отменя в държането на малкия докато спи - как ще се отучваме не знам ама сега мир да има все е в ръцете ни.
Честити месечнки на бебоците и весел празник на рожденичките   bouquet
Ние утре сме на консултация и ще ни бият двете ваксини  Sad Дано мине леко, че и без това сме киселки напоследък.
За яденето и аз записвах и после спрях - нали все и аз ви се оплаквам, че ме е страх колко изяжда като е само на кърма. Та напоследък с това ядене през 2 часа....Само си мечтая за махане на нощното хранене.
За памперсите и ние сме на 3ка - утре ще знам мерки и теглилки.
Плачем...лека нощ момичета Hug

# 136
  • Варна
Ние още сме на 2-ка Либеро, а сме 5.700. Дали затова пропуска винаги като се наака??Аз си мислех,че просто акото е много, че и течно на всичкото отгоре и затова излиза, че и само веднъж на 24 часа ходи..Май ще трябва да взимаме 3-ка и ние Simple Smile
Утре ще ходим на детски кардиолог, че педиатърката й чу шум в сърчицето, стискайте палци..

# 137
Добър вечер!Мислех,че още сте се изпокрили,а вие на раздумка  Peace.

Пепелно,стискам палци да е фалшива тревога! Praynig

Мим,вечерната компания е  smile3508.Да не чувам за депресии  Hug.
 welcome на 2-те нови мами!
Да ви кажа за водата-спрях да преварявам.Давам изворна на Девин. Thinking
Как ми се бута количка с Младостките мами,но....сме на 25 км от там  Crossing Arms

Лека нощ от нас!

# 138
Благодаря ви момичета за страхотните пожелания  Hug
 welcome Добре дошли на новите мами  Hug
Driver надявам се вече каката да се чувства по-добре  Praynig
Pepelno имаш силно стиснати палчета да се окаже фалшива тревога  Hug
Виждам, че утре доста мами ще треперим над бебчетата ни заради слагането на ваксините! Много ми е притеснено  #Crazy Надявам се всичко да мине бързо и мънчетата бързо да забравят  Praynig
Колкото до преваряването на вода - и аз преписах от темичката, за което покорно благодарих  Hug Номера с отворения капак на каната е просто  newsm74 ... оставям 1-2 минути да поври водата и съм спокойна, че така чайчето ще е ок!!!
Това е за сега от нас  Hug
Обичам си ви   love001

Включвам се пак, че забравих да питам - някой случайно да е решил да ползва многократни пелени?  newsm78 Една приятелка днес ме зариби ... тя е мн доволна  Thinking идеята ми хареса и ако има и други заинтригувани ще е супер да обменим инфо  Peace

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 23:37 от dayzi83

# 139
добре дошли на новите мами  Hug

стискаме палчета за малката Рая, дано всичко е наред  Praynig

момичета, ние записваме ли всички нови мами отпед на първа страница? После къде изчезват  Rolling Eyes, сещам се например за мама Гала, беше с нашия термин, но какво се случи с нея?

Снежи, пишете как сте? липсвате ни с Борко

Булчето Марулчето да не зачезва, а да се връща в отбора  Hug
Испанската марулка, тя също  Hug
ЛЕКА ВЕЧЕР ОТ НАС С БОБИ ОТ БОБЕНАТА ШУШУЛКА  Heart Eyes

# 140
Привет, сладурки!
Минавам да почерпя по случай случката!
Благодаря за пожеланията! Много ме зарадвахте че сте се сетили за мен!

# 141
pepelno - стискам палци докторката да се е объркала

памперси - ние сме 5700, но минах на 4-ка, защото иначе се осираме до ушите Simple Smile

Мами, да ви питам, вие минахте ли през следродилна депресия? Преди малко въпрос на мъжо ме подсети, че мен ме е подминало... явно покрай грижите за детето, май не ми остана време за депресия Simple Smile

# 142
Аз май карах такова нещо-след родилна депресия.Имаше два дни в който само плачех при появата на мъжа ми,а като чуех Албена да плаче ми идеше да избягам в дън горите тилилейски  #Cussing out Бях много изнервена и малката много ме плашеше,но и това отмина! Grinning И без бебенце си бях много емоционална и изживявах всичко,дори и най-дребните неща!Вечно се ядосвах за нещо или плачех!  Embarassed А докато бях бременна четох за този проблем и си мислех,че това мене няма да ме гепи,но уви!

# 143
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Simple Smile
ЗА НАСТРОЕНИЕ  Mr. Green

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Даниел, Емилия и  Михаил 

по-късно ще се включа по-активно, че сега ми е "смачкано"

# 144
Добро утро!Още ми е сънено Tired,но всичко вече е на крак Laughing.

Мим Hug
Честити месечинки на ДАНИЕЛ,ЕМИЛИЯ и МИХАИЛ! baloni

# 145
Добро утро, следобед и ние сме на ваксини и малко се притеснявам,че предния път много плака,добре че таткото ще е с нас  да се оправя с нея ,а аз да задавам въпросите ,че един лист съм приготвила Embarassedтъкмо и мерките ще си кажем,че за 24 часа вчера сме изяли само 580 мл smile3518-моля за палчета,искам и да ви питам вчера видях че имам преведени 286 лв и не мога да разбера какви са,че сайта все ме отхвърля,и може и да е глупаво ,но детски сега изплащат ли или това е болничен за месец март-нещо не ми е ясно newsm78    ЧЕСТИТ МЕСЕЧИНКИ -НА ВСИЧКИ-МНОГО  Hug .

# 146
  • Sofia
Здравейте мами Simple Smile
Не съм влизала във форума от февруари месец (преди да родя).
Много ми липсвахте. Ще се опитам от тук нататък да ви четя редовно.
Има ли някоя мама в Дружба 1 да ходим заедно по разходки?
Пожелавам ви хубав ден  Simple Smile

# 147
Добро утро,
Честити месечинки на всички Hug Hug Hug
Добре дошли на новите мами Hug
Gigka, аз съм в Дружба, но в Дружба 2, ти къде си точно?
Ще ми се да си организираме една среща като се оправи времето, някъде по средата на София Mr. Green Ще изнудя мъжО да ме докара. От толкова време си пишем, а не сме се виждали Wink

На бебетата, които им предстои ваксина много стиснати палци. Не е чак толкова страшно, поне при нас мина много леко. Дано и при вас е така Praynig

# 148
Ааааааз, аз, аз и аз откога чакам да намеря някой за компания  newsm44  Евридика ми е много далече за съжаление  Sad Пиша ти на лични  Peace

Депресия не съм имала или ако съм имала не съм й обърнала внимание  Mr. Green

П.П. Не мога да ти пратя лични, изчерпала си си лимита, затова пиша тук - от Дружба 1 съм, до бензиностанция Шел сме. Свиркай да се видим  Peace

# 149
...Булчето Марулчето да не зачезва, а да се връща в отбора  Hug
Тук е марулята, само че вече е на салата. Чета, но никак не ми е до писане. Като се пооправят нещата вкъщи ще се активизирам пак.
Честити празници и поводи на всички!
Привет на новите мами и бебета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт