Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 976
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС БЕБКОВЦИ!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!
СЛЕДРОДИЛНА ДЕПРЕСИЯ СЪМ НЯМАЛА! ИЗОБЩО ПРЕЗ ЦЯЛАТА БРЕМЕНОСТ И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪМ МНОГО СПОКОЙНА! МОЖЕ БИ И ЗАТОВА МОНИ СПИ ПО ЦЯЛА НОЩ И Е СПОКОЙНО ДЕТЕ! ПУ ДА НЕ МУ Е УРОКИ Wink
УСПЕХ НА ВАКСИНИТЕ ДНЕС, НО НЕ Е СТРАШНО ДА ЗНАЕТЕ! ПОСЛЕ ЩЕ ЧАКАМЕ ОТЧЕТИ ОТ КОНСУЛТАЦИИТЕ!

ХУБАВ ДЕН!

# 151
  • Sofia
Evridika, Patelina аз съм близо до бензиностанция ОМВ. И на мен ми се иска да си организираме една среща  smile3521 Следващата седмица ще сме в Бургас и няма да имам интернет, но като се върна непременно ще ви пиша за да се организираме за среща  smile3503

# 152
  • София
Привет, едно закъсняло Христос Возкресе и от мен! Позагубих се тези дни, ама то не беше месене на козунаци, посрещане на родители и пр. Нали тази година се зарекох, че няма ние да ходим на гости, ами ще посрещаме гости, та трябваше да си нося последствията  Joy.

Снощи за първи път поверихме малката в ръцете на баба й и дядо й (моите родители) и благополучно мина - е, като се прибрах беше с една блуза в повече облечена и пусната печка, но иначе бяха следвали указанията ми много точно. Сега обаче мъжо иска да я оставим за една вечер на свеки да я гледа, за да излезем пак в петък, а аз се чудя как да откажа, защото на нея много-много доверие нямам.

Лежане по корем - слагам я отскоро и се справя много добре, вдига си главата и разглежда, смее се, прави нещо като мини-лицеви опори. Май няма търпение да започне да лази и да опознава света, но ще почака още малко  Heart Eyes.
Хранене - 5 или 6 пъти през деня, зависи кога се е събудила и какви паузи е направила. Изпива по 90 мл АМ и кърма, колкото пуснат гърдите ми - не цедя, а номерът с теглене преди и след хранене не мога да го правя всеки път. Нощно хранене няма, спи си момичето едни ок. 7 часа, за което съм й много благодарна. На последната консултация беше 4780, като ви чета излиза, че е доста по-малка от вашите бебоци, но пък темповете й на наддаване са добри и не се тревожа.
Памперс - все още сме на 2-ка, ама единствената причина е, че по празниците не намерих 3-ка в кварталните магазини. Имаше само някакви куче-марки с този размер и не взех. Сега ще си изтърпи малката опаковка на Пуфис да свърши и после се връщам към Премиум кеър, само че 3ка.
Спорт след раждане - една мама по-напред беше питала кога след секцио може да се правят коремни преси. Аз бях задала този въпрос на лекаря си наскоро и ми отговори - поне три месеца след операцията, затова и аз търпеливо си чакам.
Депресия - преди раждането бях адски изнервена, странно - като родих ми мина и се чувствам много добре.

Искам да ви питам по кое време през деня правите масажите. Според педиатърката ни не бива да са вечер след баня и почнах сутрин. Но ми стана интересно защо пък часът има значение  newsm78.

И за протокола - живея в Иван Вазов, до Южния парк. Като се оправи гадното време (и спрат да ми се точат гости всеки ден), с удоволствие може да бутаме колички с някоя мама в района, ако има такава.

# 153
Добро утро, чаровници!

Ние сме удържали фронта тази нощ от 9 до 5, което за моята гладница е голямо постижение. Сега пак хапна, ама нещо иска компания. Ще пиша като я усмиря

# 154
  • София
Елена аз съм в Стрелбище и разходжам Криско в Южния парк- може да се наговорим някой ден  Hug

# 155
при гала дават за депресията и чвно съм имала 2дни такава hahaha
масажитемисля че трябва да са сутрин понеже казват че са по активни бебоците
само аз няма с кой да се разхождам в нашия смотан квартал Thinkingпреди бяхме в младост ама сега сме си тук!
успех за ваксините! Hug

# 156
Ето ме пак...
Елена и Йоанка, включвам се и аз към групата Южен парк! Hug

Честито на месечинковците днес! Пожелавам им най- щастливото детство и красив живот!
Честито и на двете рожденички вчера! Нека са винаги усмихняти и обичани!

Лежане по гръб- много мрази, но лежи известно време с вдигната глава;

Памперси- 3-ка отдавна, добре са ни засега;

Спорт- за сега правя едни по- леки упражнения. Моята лекарка също каза поне три четири месеца да не се натоварвам;

Депресия- имах два дни в началото, когато ме избиваше на рев, но длед това не съм имала проблеми. Може би съм малко по- чувствителна, но май това ми е естественото състояние;

Брой хранения- май вече е на 6, но има дни, когато хапва по- често

И да се пооплача- май се разболяваме и двете- мене ме боли гърло, Ели е пресипнала... Дано се размине Praynig

Ади HugБлагодаря за предложението! Страхотна си!

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 10:45 от happy-mamma

# 157
Какво правите, момиченца!  Hug

Аз оставих Бобъра в столчето да седи и съм се скрила в хола!  Mr. Green Лошото е, че май започва да протестира... Днес не знам дали ще можем да излезем, а той вече вкъщи не иска да спи през деня!  Tired Ако не вали обаче ще направим един тегел из просторните, чисти и светли люлински улици!  Laughing

Упражнения не правя никакви, мързи ме жестоко!!! За сметка на това като излизам с малкия почти не сядам навън, все си се возим, че иначе се сърди.

Между другото имате поздрави от Момина сълза. Все забравях да ви изпратя. Казва, че се гледат с бебчето, но няма време за форума. Също и от Вени, която редовно ни чете, но няма кирилица и затова не пише. Поздрави от нас на Ева!  Hug

Момичета, само на мен ли ми се пуши?  Whistling От два - три дни вече не се търпи, а запаля ли една просто не ми мърда започването отново! Има ли някоя вече да си подръпва, признавайте бързо!  Mr. Green

Честити месечинки на бебочковците!  Hug

Хайде чао!

# 158
Момичета да Ви се изфукам - поръчах си обици по нета и получих смс от еконт че са ми дошли, ама после ще си ги взема. Иначе сега следобед татито ще дойде да ни вземе с колата и ми е запазил час за масаж, та ще им оставя мъника за 1/2 час и отивам да ме мачкат, че не си чувствам дясното рамо и плешка - от 2 дена много ме боли.

Лекичка!

# 159
  • София
Честито на месечинките   bouquet
 С удоволствие бих се включила в разходките по южния парк но съм далече, в Надежда1 и ми е много трудно с количката да се придвижа.
Памперсите ни са 3-ка на Пуфис - сега бяха на промоция в Била по 22.90
Спорт за момента никакъв но обмислям една 90 дневна диета, чувам че ефекта бил добър от нея.
Депресия не съм имала по скоро бях като уплашен заек дали ще мога да се справям като се прибера в къщи с бебето.
QueenBee и на мен ми се пуши и си признавам че две сутрини си дръпвам от цигарата на мъжа ми  Embarassed

# 160
пуши ми отдавнааааа Tired Embarassed....но стискам,аз си кърмя bowuu
не правим и ние гимнастика,само масажи,ама бебчо основно спи или яде....няма кога

по корем хич не обича Rolling Eyes

от утре сам на диета-90дневната-Бенджи при теб как е?

ужасно е времето тук,и ние сме у дома.... Confused

черпя от любимото ми капучино

честитки за мами и бебоци

# 161
Здравейте и от нас сладки  Hug

Ние заспахме блажено в ръцете на мама и вече сме в кревата - метнала съм едно одеалце и съм отворила прозореца да влиза свеж въздух, че не сме излизали няма да ви казвам откога... Cry Тук вали де, ама мисля от другата седмица да започнем с лекичките разходчици, че трябва слънето да ни вижда и да зачервяваме дебелите бузки  Heart Eyes

За гимнастиката - аз си правя вечер след банята, за да го уморя и да спи по-хубаво  hahaha Иначе и през деня като се сетя го мачкам преди ядене, ама вечер си е баш гимнастиката и масажирането с всички екстри...

За депресиите - то не остава време да се депресирам, то такива неща ни минаха през главата, имаше доста сълзи, ама те си бяха от притеснение, не депресия, сега съм ок...само излизанията много ни липсват и се чуствам като затворник, ама се надявам скоо да си наваксаме  Crazy

Н ми се пуши грам и мисля да не ги започвам отново, плюс това и една година преди да забременея ги бях спряла... bowuu

За упражнения и на мене не ми остава време пусто...десетте кила в повече си седят застрашително, а времето си минава...ама това за момента ми е най-малкият проблем, ще се отслабва като станат плодовете и саладките  Wink

Честити месечинки на всички малки слънцица днес Hug

Ние имаме за биене ваксини още от вторият месец, днеска ще звъня да ми даде педито час... Confused

# 162
Юхууу, привет от нас Simple Smile
Минавам набързо и сядам да уча, но преди това имам въпроси:
1. Как карате дечковците да не си мучат пръстите, мушкам аз биба, плюе я и пак лапа палеца и така до безкрай докато му надвия
2. Случвало ли ви се е да не се изака бебето повече от ден и какво правите ако се случи?

Честито на месечинковците и на всички мами, татковци, баби, дядовци, братчета и сестричета, които имат празник днес Simple Smile  bouquet

# 163
Здравейте милички  Hug
И от мен едно закъсняло Христос Воскресе! Бяхме по гостита, нагоре надолу и прекарахме добре надвам се и всички вие  Simple Smile
Днес пък май ще е кофти времето за съжаление, но оправи ли се наистина Плодивската гупа да вземе  да се видим, срамота е ,че сме толкова наблизо.Да ви кажа вече се къмим където сварим  Wink
За марката Тех baby и аз мога да се изкажа положелно.Преди да се роди малкта и купих гащеризнчета от Карфур и се оказаха много сполучливи.
Ние се хрним около 6 пъти ,като в последно веме ао се сбуди в 4 през нощта пропуска в 6 папнето.
От 2 дни сме на памперс 3
И на мен и се пуши многооооо и да си призная от време на време не издържам и припалвам  Embarassed

# 164
И аз започвам 90 дневната диета,но мисля от първи,че още дояждам козунаци,курабии и яйца Sick,много се радвам,че ще споделяме опит PeaceFantasy_Girl -ни еакаме на 3-4 дни по веднъж,но не се притеснявам и не правя нищо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт