Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 001
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Юхууу, привет от нас Simple Smile
Минавам набързо и сядам да уча, но преди това имам въпроси:
1. Как карате дечковците да не си мучат пръстите, мушкам аз биба, плюе я и пак лапа палеца и така до безкрай докато му надвия
2. Случвало ли ви се е да не се изака бебето повече от ден и какво правите ако се случи?

Честито на месечинковците и на всички мами, татковци, баби, дядовци, братчета и сестричета, които имат празник днес Simple Smile  bouquet

и ние сме така с бибата и с палеца, май ще си го смучем, само ме дебне да се обърнаи го лапва
с акането пък -ами всеки памперс ни е наакан, мислех , че вече трябва да разрежда, нооо големи картечници сме Joy
Забравих да кажа , че масаж правим вечер , но преди баня, защото след е много нервна, иначе много и харесва и си го чака , откарваме по 45 мин 

# 166
Здравейте момичета и малки бонбончета Hug

В последно време съм се вкарала в някакъв филм с това ядене.Моля тези които дават АМ да кажат по колко мл. и през какъв интервал ядът вашите бебета?

Много благодаря.

# 167
Фентъзи, и ние акаме рядко, днес беше акащ ден  Joy , напъвахме се малко и резултата - пълен памперс, на следващото ядене пак така, не можа милата на веднъж да го изкара  Mr. Green , мноооого беше, ама не беше се отчитала от събота на обяд

За смукането на пръстите - и аз незнам как да я отуча, само че Ради не си лапа палеца, а си ближе ръката, не се сеща че има палец  hahaha

Честити месечинки на дечковците

Стиснати палчета на всички с ваксини днес  Hug , дано да ги понесат добре и да не плачлат много

И ние не обичаме да лежим по корем, като бяхме малки я слагах и вдигаше главичка, а пък сега като я сложа започва да си яде или ръцете или одеалото отдолу и започва да плаче на първата минутка  Tired

# 168
Фентъзи, и ние акаме рядко, днес беше акащ ден  Joy , напъвахме се малко и резултата - пълен памперс, на следващото ядене пак така, не можа милата на веднъж да го изкара  Mr. Green , мноооого беше, ама не беше се отчитала от събота на обяд

Ох, как издържате?
Боби ако не се изака един ден и започва едно нервничене. едно напъване, свиване на крачета.... не беше акал от понеделник, чак сега я свърши работата и все едно е друго дете, весел, радва се на играчките... не ми се струва нормално да не ходят по толкова много време  Rolling Eyes
Масаж правим след баня, защото го мажа с кремче докато го масажирам и му е голям кеф.  Междудругото много съм доволна от серията на Нивеа Nutri sensitive, след като смених 3 вида олио и пак му се белеше кожата след мазане, с Нивеата става мекичка и изобщо не се люспи, шампоана на същата серия също е много хубав

# 169
тЪКМО И АЗ ЩАХ ДА ПИТАМ ДАЛИ САМО НИЕ СМЕ ВСЕ С РЪЦЕ В УСТАТА... ooooh! Ама и ние не лапаме още палеца, а цялата ръка ако може ще си наврем - и плюем бибата и лапваме веднага ръката... Heart Eyes Направо незнам какво ще правиме, слагам ръкавички ама файда - йок, само дето я намокри цялата и нея... Rolling Eyes

Антониа, и ние сме във филм с яденето постоянно - яде по 150-160/и още иска, ама аз категорично не давам повече.../, и на 2 часа и половина вече е гладен...аз държа до третия обаче, че така къде ще му излезе края...И се опитваме от 2 дена да ядем вечерта в 9 и после чак на сутринта...за сега се получава с дружни усилия, мисля, че ще успеем...

# 170
Ей здравеите в този мрачен ден
Да ви благодаря за вчерашните съвети
Ние днес сме така все едно нищо не е било и много се радвам че като си спомня какво отпуснато беше детето вчера и ужас,а по принцип е много активна
Да ви кажа всякакъв лек опитах и след всичко което поемеше повръщаше и накрая и дадох да изпие една чашка кърма(не наведнъж,по малко) и само след нея не повърна и се оправи май от това
А днеска много гадно времетопри нас валиедно смотано-само за сън,ama `ak dowe`era

# 171
Албена си хапва по 130-140 мл. адапте през три часа и половина.Вечер яде за последно след банята в 20 часа и после кърти до 06 часа,даже от няколко дена не се буди за хранене в 06.Иначе яде по 5 пъти на ден,в 06,09.30,13,16.30 и финал в 20 часа!
Не знам дали е рано за изпускане на хранене в 06 часа,чакам уж тя да си покаже....

# 172
аканеи ние пропускаме по някога но не се притеснявам Peace
хапване5пъти по 150мл гледам да е през 3часа и половина
ръцете постоянно са ни в устата как ще се отучваме после.... Rolling Eyes

# 173
  • София
Фентъзи и моят Криско като не успее да се изака не търпи, нервничи, свива коленца.. и му давам чай Блевит Л- много съм доволна. Гастро-ентероложката каза, че след 48 часа е притеснително, но и не трябва бебето да се остава без да ака след това  Naughty

# 174
Фентъзи, аз съм чувала и чела че за кърмените бебета е нормално да не акат до 7 дни, а и след като зе изакат ако не е твърдо акото всичко е ок  newsm10

И аз първият път се притесних и на 3-тия ден давах Лактулоза МИП, вода от овесени ядки (била мн вредна, нали имат глутен  #2gunfire , ама аз нали слушам педито ) и някрая с термометъра я изакахме след голями усилия и не беше твърдо акото, та се убедих че всичко е ок и от тогава си я оставям когато и дойде кефа. Щом не и е твърд корема и е весела всичко е наред.

Иначе от вчера след даването на Фенистила и Мукопланта сме много сънливи, даже за ядене едва се будим, цокнем малко и пак заспиваме  Rolling Eyes направо все едно е болно детето, ама си покашля и сиропа за кашлица ще го давам, а Фенистила мисля утре да го спирам че май е от него всичкото това,, а пък и пъпките и почти са изчезнали, май е било нещо хранително  Praynig

# 175
Това с ръцете в устата явно е временно явление. Гледам, че всички по едно и също време горе - долу започнаха да го правят, а моя хубостник даже и бибата не иска вече - не че много може да я смуче!  Laughing

Бобо също яде по 150 мл. АМ и той огладнява по - рано!  Rolling Eyes Къв им е случая на тея деца не знам! Сега пък се е научил вечер след ядене да изпива към 100 мл. вода и така да заспива.  Thinking

# 176
  • Sofia
Привет и от мен Simple Smile

За памперсите - и ние минахме на 3-ка, но педито каза, че са ни големи. Последната ни консултация беше в понеделник и я измериха 4750 г и 56 см, така че сме от мъничетата в отбора Simple Smile

Гимнастика и масаж правя сутрин. Педито каза да е по светло и слънчево... не знам защо...

На АМ сме и ядем 6 пъти по 120 мл средно и ни стига. Нямаме нощни хранения.

Акане - през ден. В началото се притеснявах, но наистина акото е нормално, така че вече не се впечатлявам толкова... е от количеството се впечатлявам Simple Smile

Упражения хич не правя, много ме мързи, но трябва и всеки ден си го повтарям...

Имах жестока следродилна депресия. Заради вакуумното раждане ли, или просто съм кекава, но не можех да си стоя на краката от болка в костите близо месец и бях в истерия... Вече всичко е наред Simple Smile

Хубав ден на всички!!!!

# 177
Здравейте майчета с малки зайчета!

Честито на месечинките ни днес!

По обсъжданите теми:

Ние също си предпочитаме палеца и плюем бибата - лоша работа, само го следя и сменям палец с биба, което повечето пъти го събужда.
Ядем по 150 мл, като повечето пъти след като ги изпие, а той е лаком и гълта бързо, реве за още. Пробвах 180 мл, но после връща, той и след 150-те връща, явно не се усеща, че се е заситил. А днес, след като върна на фонтан в леглото му задигнах главичката и май има ефект. Ядем все още 6 пъти, но смятам да редуцирам до 5, няма да става слон, все пак сме на АМ само.
Акаме, като по часовник, между първото и второто хранене за деня. Днес спа до 7ч., което си е рекорд, като снощи заспа към 23-23,30.

# 178
Фентъзи и моят Криско като не успее да се изака не търпи, нервничи, свива коленца.. и му давам чай Блевит Л- много съм доволна. Гастро-ентероложката каза, че след 48 часа е притеснително, но и не трябва бебето да се остава без да ака след това  Naughty
Аз давам Лактулоза MIP, чакам до 36 часа не повече, защото иначе малкия става много неспокоен... а иначе от педиатърката знам, че не е хубаво повече от 24 часа да стои без да се е изходил, защото се натрупват токсини в организма, и ми е ясно защо след като помирисах това което изходи след 36 часа... Sick

# 179
  • София
Точно и на мен за токсините ми бе обяснено.

Общи условия

Активация на акаунт