Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 029
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
А пък аз явно съм с някакво старо инфо,защото пробвах с паролката която знам но не ме пуска... newsm78

# 241
ral_r , исках да ти пратя паролката, ама ти е запълнена кутията  Peace

Ние направихме банята и гимнастиката и се "отрязахме" бързо бързо... hahaha Аз попреглеждам набързо в интернет и отивам да лягам, че като знам как ще се събудим към 2 най-късно и ще трябва да се лъжем с бибата и водичката до сутринта... Tired Ндявам се скоро да се отучим и да си спинка цялата нощ... Praynig Heart Eyes

Лека от нас на всички малки ангелчета и техните сладки майки  Hug

Софи, как е времето при вас? Като тука ли е дъждовно и хладно още?

# 242
Здравейте,
Да се включа по темите:
Залъгалки-имам на авент, томи типи и на канпол. Само тази на канпол си я харесва, но напоследък нещо не може да я смуче дълго време и само я плюе, ръцете са къде-къде по-вкусни Mr. Green
Килограми (мои килограми)- Положението не е никак розово. Бях качила 24 кг, после свалих 10 и оставаха 14, скоро се мерих и съм +3 Cry Направо не се понасям. Решила съм от другата седмица да почна да спазвам някакъв режим. Ако не кърмех, вече отдавна да съм минала на пълен глад.
Акане -по 2-3 пъти на ден, обикновено първите 3 хранения през деня. Акаме само докато ядем Mr. Green
По корем стои от скоро с високо вдигната глава и си гука, преди плачеше много.
Спане- след всяко хранене през деня дремва за по 30-40 мин. През нощта си спи като изключим буденето за ядене, което е поне два пъти Mr. Green
Цигари-две вечери подред сънувам, че пуша, макар че ги спрях доста преди да забременея newsm78
Следродилна депресия и при мен това са килограмите Sad

Утре сигурно няма да се включа, защото си качих на компа някакъв троянец #Cussing out и сега пиша от лаптопа, но утре мъжО ще си го вземе,защото работи с него. Утре вечер ще преинсталирам уиндоуса Tired

# 243
Обаче доки ми каза, че ще ме боли цяла година. Към мамите със секцио - вас боли ли ви?
Мен ме боля сякаш ми е за първи път, но аз бях с ин-витро и проблемна бременност и не го бяхме правили почти цяла година, мислех, че затова ме е боляло...

# 244
Обаче доки ми каза, че ще ме боли цяла година. Към мамите със секцио - вас боли ли ви?
Мен ме боля сякаш ми е за първи път, но аз бях с ин-витро и проблемна бременност и не го бяхме правили почти цяла година, мислех, че затова ме е боляло...

Хм, странно, аз смятам че е индивидуално.Аз съм с два броя секцио през 1,10г и не ме е боляло нито при секса след първото, нито пък сега.Честно казано ако не е белега, ще си мисля,че не съм имала операции.

# 245
 Hug
Заинтригувах се и се поразрових малко, та вижте какво намерих http://bebe.to/SITEROOT/statii/karmene12.html  и това
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=686
Това, защото си позволявам цигарка след кърмене, особено вечер  Embarassed
Раждах нормално и все още при определена поза ме боли при секс, за това само една ползваме. Сигурно са зашили нещо повече, отколкото трябва  Mr. Green

# 246
 ooooh! уф вече не мога да спя, като хората. Постоянно си мисля, че няма да си чуя детето, пък и в знак на солидарност към татито ни, който си пише отчетите съм ей така  Shocked Изчистих, сготвих, пуснах пералня и сега изчетох новата януарска бременна тема  Blush Абе луда работа...

ааааа Снежи зрасти, вие що не спите  Hug?

# 247
Добро утро,момичета

Почерпете се за нашата втора месечинка

И по едно кафенце за събуждане

# 248
Добро утро !

Честита 2-ра месечинка на Атанас на Драйвър!
Честити 3-ти месечинки на Петър,Максим,Зарина и Боян (на powergirl)!

Към кафето от Драйвърчето,слагам компания! smile3508,ох какво съм му намислилааа smile3521

# 249
Добро утро майчета и бебчета Hug Heart Eyes
Честито на днешните ни месечковци, да са живи и здрави и много послушни дечица Heart Eyes
Снежка, Кама, Софт,Мимозка, Ади-радвам се че писахте Hug
Сега по темичките:
храна- храним се по около 6-7 пъти на ден,като седмото е по ранни доби към то 3.30-4.00 Crazy по 100 мл , но много често се случва и по 70-80 да хапне на едно или две от храненията!
Не може и не може да яде повече, пробвали сме да предлагаме по 120 нццц!
Гледаме да не падаме под 500 мл за деня ooooh!
Важното е че си качва по около кг на месец!
акане до прдеди ден - два акаше по 1 път на 24 или 36 часа,нормално кашево ако, но съпроводене с много напъване и почевренява цялата Embarassed, а от вчера по 2 пъти на ден,ще видим от тук натаък как ще е Laughing
масажи никви ги няма ooooh!- къпем я през ден, иначе дупенце по няколко пъти на ден Peace,кожата й е много суха  особенно около кръстчето и й взех А-дерма и когато се опитам да я мажа след баня е такъв рев Cry
Преди го нямаше този проблем до като мажех с олио, дали може да има няква връзка с млякото newsm78
По корем- не й е от любимите пози Crossing Arms,но пък вчера от зор се обърна веднъж,явно трябва по-често да я оставям!

Да ви питам, вашите бебчовци опитват ли се да си вдигат главата ,като са по гръб, ей ако имаше как да седне както е от легнало положение Laughing, също така като я държа с гръб към мен и съм седнала на дивана и пак се опитва да седне newsm78

Вече съвсем съзнателно протяга ръчички към играчките си от активната гимнастика и дори хваща ,но незнае как да стисне хубаво,че да не ги изпусне бързо Laughing, дори се опитва да блъсне топчицата на тигърчето,което пее Simple Smile
После ще продължа ,че стана много дълго Blush

# 250
Добро утро!

Момичета, днес за първи път от месеци наред се събудих от алармата на телефона - да вдигам каката за детска. Яворчо и той се пробуждаше, но важното е че сме спали непробудно цяла нощ - от 22,30ч снощи - УРААААААААААА! Пу пу, дано да е за постоянно!
Честити месечинки на всички, празнуващи днес!

По темите, не съм се изказала май само по въпроса с цигарите - спрях ги като видях втората чертичка миналата година, от раз, не ми се е пушило грам по време на цялата бременност. Сега мисля да не ги почвам - както си пушех по кутия на ден - това са ми парите за АМ и памперси. А и стига вече - напушила съм се, почнала съм ги на 16 години.

# 251
  • софия
Зравейте Simple Smile

Айде и аз да се включа по темите....

залъгалка - имахме на томи и типи и му беше най любима,загубихме я, сега сме с няколко... явент и нук, редувам ги, но определено на ТиП му беше най-най ! Полезна ми е, особенно, когато много му се спи или когато се събужда от някакъв шум.... не ме притеснява отучването после....

Килограмите ги боря упорито.... общо бяха около 20, сега ми остават 6 Simple Smile доволна съм!

Акането ни е сутрин към 7и нещо след първото мляко, и после малко преди последното към 21ч.

По корем обича, но бърху някой, ако няма никой под него след малко време се изнервя и от зор сам се обръща.

Спането ни е ... ако яде на 4 часа около 2 е буден и около 2 спи.... ноооо от 17 до 21ч. задължително будува.... което ми помага след млякото да заспи много бързо (пу-пу)

Депресия... незнам, по-скоро не съм имала, определено настроенията ми бяха много емоционални и променливи, но чак депресия не мисля....

Цигари... да си призная.... не съм спирала да пуша... аз съм върл пушач и през бременността си позволявах по няколко (2-3) на ден, докато кърмех пак толкова и веднага след като съм накърмила... сега си пуша като преди....

АМ ядем през около 4ч. по 150-180.... вечер обаче на последното ядене дри и да е ял прееди 2часа си изпива 210, незнам защо така, но от самото начало на това ядене яде повече....

Иначе при нас всичко е ОК.

Нашия тати от понеделник е на работа.... незнам как ще свикна, много мие криво.... и Мишонка само ще ме пита за него.... свикнала съм все да си е в къщи, толкова ми е мъчно....

# 252
  • София
зелено човече (.)(.) , много благодаря за отговора. Започвам да пробвам различни пози. Легнала не става вече я пробвах, но другите ще ги почвам подред Simple Smile Дано да е от това, че направо не се издържа. За съжаление най-вероятно няма да мога да се включа в срещите, тъй като съм без транспорт и ще ми е трудно да се придвижа. Много благодаря още един път Hug

Здравей, Evridika. Много се надявам скоро всичко да бъде наред, полагаш толкова много усилия! Относно събитията на Ла Лече Лига в София, те се провеждат на различни места, които понякога се променят, може някое да се окаже удобно за теб. Лесен вариант, ако ползваш Фейсбук, е да “харесаш” страницата на Ла Лече Лига София (https://www.facebook.com/lllsf) и по този начин информацията ще излиза директно в News Feed-а ти. Вариант е да помолиш и за лична консултация при нужда.

# 253
  • София
Здравейте! До скоро само ви прочитах от време на време - за повече нямаше време - но от както влязохме в 3 месец човечето започна да се занимава само, макар и за кратко, че и дори да поспива през деня Simple Smile
Залъгалка - не му харесва, с много зор и ако някой му я държи в устата;
цигари - спрях ги година преди да забременея и си ми е много добре така;
депресията мисля, че изкарах първите 2 седмици с по-лабилна емоционалност и несигурност, но отмина;
гимнастика не правим, засега само масажче преди баня и по коремче през деня. Вечер явно доста му идват преживяванията и се нерви, когато е по корем или искам да прави нещо. Не знам защо нашата педиатърка ми каза, че с гимнастика да започнем след 3-я месец.
За килограмите какво да кажа - не съм мръднала от болницата - имам да свалям към 13 кг, но заради секциото ще изчакам още мъничко с упражненията. Нали уж сега това не е най-важното, но пък самочувствието се отразява на ежедневието...Всичко е суета.
Има ли някоя мама, която да се разхожда из Западен парк да се запознаем с цел съвместно бутане на колички?  Grinning
Хубав ден на всички мами и бебоци!

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 09:20 от orvalho

# 254
Добро утро и от нас с малкия Мони.

От къщна работа вчера не можах да ви чета, но днес ще наваксам  Wink

Малкия е в инсталиран в люлката,   осмян е до уши  Laughing Laughing Laughing а аз се връщам назад да чета и после ще се включа по темите.

Гледам кафе няма сервирано....
Хайде едно от мен, компанията е от МИМ

Общи условия

Активация на акаунт