Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе/Germany
мойте са 1те 4 от този долу албум ако може някой да ми ги направи в един отделен като вас да качвам че да не объркам друго с това мойто качване Praynig
Готово Simple Smile Вече си имаш и ти албумче  Hug

Еспинозка със здраве да си я ползвате Hug

# 556
мерси мерси Hug

# 557
Добър вечер!
Аз правя вечеря,каката я пратихме на гости при баба и дядо в София за 2 дни.Сега ми е едно тихо... CryМалката днес е примерна (да не чуе Дявола),още спи от разходката.
Еспиноза,честита придобивка!
Евридика,важното е,че не е нещо сериозно! PeaceЗа Лорис много  Hug.

Ще гледам тези дни и аз да прегледам албумите на малчовците  Wink.

# 558
Евридика Hug Пожелавам ти най-искрено малкия Лорис бързо да израсте този гаден рефлукс  Hug
Еспиноза много е готина тази гимнастика... със здраве да си я ползвате  Hug

# 559
Евридика, радвам се, че не е нещо сериозно!  Hug Представям си какво ти е било!

Еспинозка, да ви е честита придобивката!

Аре изчезвам, че кандидат - жениха е нервен нещо!  Mr. Green

# 560
Евридика, радвам се, че не е нещо сериозно, рефлукса се израства, малък е бил дявола както се казва  Hug

Еспинозка, честита ви проидобивка, ще кажеш дали и харесва на малката, и ние тази седмица ще си вземем гимнастика  Heart Eyes

На нас днес ни подариха една страхотна музикална играчка на Фишер Прайз, която се завръзва за вътрешната странична преграда на кошарката и свири, пее, и има животинчета, които детето като натиска и издават съответните за тях звуци - мууу, беее и т.н....Малкия много я хареса, е сега даже заспа на нея... Heart Eyes

# 561
  • Mostly in my mind
добър вечер и от нас. наминавам да честитя на всички, които имат днес повод за празнуване. да сте живи и здрави.

# 562
  • София
Евридика, малкият дявол е бил  Hug, въпреки, че ти толкова се оплакваше ,че Лоис връща след всяко хранене, а никой не ти е казал за рефлукс...тия са за убиване.

# 563
  • Полски Тръмбеш
ЕЕЕЕЕхооооо  Heart Eyes  цял ден не съм влизала и вие сте изписали 5 стр., изчетох ви  Whistling
ЛОРИИИ  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!!! ДА СИ НАЙ-ОБИЧАНАТА И ЩАСТЛИВА ЖЕНА НА СВЕТА!!! ДА ПОЛУЧИШ НАЙ-ОГРОМНИЯТ БУКЕТ ОТ ОБИЧ, ЗАВЪРЗАН С НАЙ-ДЪЛГАТА И КРАСИВА ПАНДЕЛКА НА ЩАСТИЕТО И ПОДНЕСЕН С .... НЕЩО ПИКАНТНО Simple Smile ОТ ТВОЯ ЛЮБИМ Simple Smile МАЛКИЯТ ПРИНЦ МН ДА ТЕ РАДВА И ОБСИПВА СЪС СЪЛЗИТЕ НА ЩАСТИЕТО  Simple Smile
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ И ДА ПОЛУЧИШ СЪЩО ТОЛКОВА МН ЦВЕТЯ И ПОДАРЪЦИ ЧЕ ДА НЕ СЕ ВИЖДАШ ОТ ТЯХ Wink Simple Smile)))
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА БОБЧО!!! ДА СЕ ОБИЧАТЕ БЕЗКРАЙНО И НЕЗЕМНО МНОГО И ТВОЯТ МЪЖ ЧАК ДА ТЕ ЗАДУШАВА ОТ ГЛЕЗЕНЕ И  ОБИЧ   Wink
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА ЯНЧЕТО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ РАДВА НА ВНУЦИТЕИ ПРА-ВНУЦИТЕ СИ
ЕВРЕДИКА,  Hug  Praynig дано е напразно вдигната тревога  Praynig
днес направо избих рибата- маникюра стана супер, а клиентката с какво самочувствие си тръгна  Mr. Green  после я срещнах като излизахме и ми се похвали, че всички я зяпяли  Mr. Green  по-късно ако ми остане вр ще ви го пусна модела  Mr. Green
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  #Crazy - равни нямате  Heart Eyes  Crazy

# 564
  • Полски Тръмбеш
ПП- И АЗ ДОБАВИХ НОВИ СНИМКИ
АЗ СЪМ СИ ЗАПЛЮЛА БОБИ В БОБЕНА ШУШУЛКА ЗА ЗЕТ  Naughty
Еспиноза мн е  красива- със здраве да си я ползвате 

# 565
Евридика, малкият дявол е бил  Hug, въпреки, че ти толкова се оплакваше ,че Лоис връща след всяко хранене, а никой не ти е казал за рефлукс...тия са за убиване.
Оплаквах се на всички и всеки вика това е нормално. Днес тази жена ми вика:" ами вие сте с рефлукс, какви мерки сте предприели?" и аз я гледам и мигам. Вдигнахме си матрака, но не защото педиатърката ми е казала, а защото го четох в интернет и няколко момичета тук ме посъветваха. Не мога да разбера защо аз трябва да си поставям диагнози на детето, които са прочетени в интернет #Cussing out
А пък същата тази педиатърка днес ми вика да махам нощното ядене newsm78 Аз не й казах, че ние имаме по 2 хранения през нощта. Каза че иначе щял да стане дебел newsm78 Е и това не мога да го разбера-как дете само на кърма ще стане дебело и то на 3 месеца. Много се изнервих днес Rage
Благодаря на всички за милите думи  Hug

# 566
Само аз ли съм най-шантава,че си къпя детето в банята и после си го обличам без да се отопляваме и това поне от 2 седмици,само 2-3 пъти да съм пуснала климатика и когато е по-топло той реве
Драхти и ескимосите дет сме-ужас Laughing

# 567
Привет милички.

Лори, честит рожден ден. Желая ти само много здраве, а другото си го имаш в едни две прекрасни детски очички!!!   

Честито на всички месечинковци!!!

Исках много неща да ви пиша, но разбрахме нещо ужасно за едни наши приятели и ми е криво, като знам през какво преминаха....

Утре ще се включа подобаващо.

# 568
Лори, съжалявам пропуснала съм че имаш рожден ден! Честито- бъди много щастлива и обичана жена  love001

Честито и на всички с месечинки   bouquet

И аз да не остана по-назад съм качила нови снимки (за тези, които ме имат във фейсбук не са нови Simple Smile)
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/loris.566904

# 569
Щях да си лягам, ама като прочетох за перипетиите на Евридика, не се въздържах... Евридика, напълно те рзабирам какво си преживяла! Hug как може в 21 век един рефлукс да не могат да диагностицират. Shocked Сменяй я тази лекарка. Naughty
 Няма страшно, Лорис ще го израстне скоро, в крайна сметка най- тежкия начален период вече е зад гърба ви! Hug Praynig

Еспинозка, честита ви гимнастка! С радост да си играе бебка на нея!!! Нашата е също на tiny love и много си я обичаме.

Драйвърче, ние никога не сме топлили допълнително банята, а там я къпя моята сладуранка от първия ден. Повече от 22 градуса с къщи не държа. Къпем се в банята и се обличаме в стаята. Има малко мрънкане докато се обличаме, само това е..

Мим, браво на тебе че така се стараеш и радваш клиентките си!! Супер си! Hug

Хайде пак лекинка от нас! Маймунката спи, време е и аз да си полягвам.

Общи условия

Активация на акаунт