Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Писах... писах... нета ми се скапа и всичко се затри, ама нали ви обичам пак ще го напиша...
 offtopic
Аз сигурно днес ви досадих с моите постове, но в любимото ми списание има статия относно спорта след различни операции и въпреки че е офтопик ще ви цитирам това, което е написано за спорта след секцио:
"Основният риск след секцио е свързан с това, че коремната стена е разтегната и при прекалено ранното започване със спорт може да доведе до смъкване на органите. Повечето лекари препоръчват през първия месец след секцио да не се извършва почти никакво физическо натоварване. Най-вече се забранява вдигането на тежко. В общи линии съветът, който специалистите дават на жените, е да не вдигат нищо по-тежко от бебето си поне три месеца. Но още след първия месец може да започнете с леки упражнения за раздвижване, стига да не чувствате дискомфорт или придърпване. Не се заемайте с нищо по-трудоемко. Изчакайте да минат поне 2-3 месеца и поне един контролен преглед, за да наблегнете на бързо ходене и упражнения за укрепване на коремната мускулатура. Шест месеца след раждането може спокойно да ходите на фитнес, но забравете за упражненията с тежести. Най-важното е да не тичате или да скачате поне десетина месеца след раждането."

Мила_Симона страхотни сте. Мале аз съм забравила какво е това прическа и грим Sad

newsm10 сподели си тайната  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 18:33 от dayzi83

# 541
И за месечинката ни се чувствайте почерпени, благодаря за пожеланията.На всички празнуващи месечинки да са живи и здрави и мноооого усмихнати
И честита годишнина на Бобчо  Hug
Дано не забравих някой, че много поводи днес , а пък ако съм да се чувства поздравен

Цунки

# 542
Бенджи, аз ако съм като тебе вече ще определям тарифа за момата - да наддават момците, няма само празни думи я... Wink hahaha

Иначе и аз съм спряла климатика от обед и си е 21 градуса и без него, ама вечер още го пускаме де

# 543
Здравейте сладки
Много честитки днес...
за сладурите които днес има месечинки  Hug

за Лорито-набора Hug

Да е честита дъщеричката на Сергейчо
Да ни е честит деня на труда
и да му е лека пръста на Батето  Sad

НИе спинкаме по никое време...да видим как ще е довечера,а баткото и таткото са на кафе Mr. Green.....така че аз съм си в "моето" си време...

Захранването сега ровя за него...много схеми много чудо пак newsm78,ще разчитам на знаци от беб Peace

# 544
аз си заплюх за зет Кристиян на Булка Марулка  Laughing

а иначе моята мома прави протест днес, яде ту 70 мл, ту 30 мл , направо ме побърква  ooooh!

# 545
аааааааааааааа снахата Елиза на Хепи-ама май някой ни я отмъкна под носа Crossing Arms  Joy

# 546
Привет на всички на балкона и не само!!!!

Пчеличката, взимам с удоволствие Бобъра за зет! Твърдо вярвам, че има твоето чувство за хумор! Hug
 И с адашката бих се сродила с радост! Hug Ама да видим младите на какъв акъл ще са... Party
Благодаря на всички за милите пожелания.

Ние вчера бяхме по рождени дни, а Елиза се държа прекрасно! Днес ми се искаше да се разходим, ама този дъжд ми обърка плановете. Е, поне поразчистих и посготвих. Утре ще ви доизчета и ще пиша по темите.

Усмихната вечер и спокойна нощ!!! Цунки от нас!

# 547
Бенджи, аз ако съм като тебе вече ще определям тарифа за момата - да наддават момците, няма само празни думи я... Wink hahaha
Aааа, ще ме извинявате, аз съм си казала, че малката я искам снаха още докато бяхме бременни, така че  Mr. Green другите на опашката, пък тя като порастне сама ще си избере  bouquet

Лорииии, да ти е честит рожденния ден! Пожелавам ти много щастливи мигове, много любов и много радост покрай малкия човек. Бъди все така позитивна, весела и добра Heart Eyes

П.П: Скоро се бях сетила за Ласи  Laughing нещо спря да пише (пу, пу, да не дърпам рогатия за опашката)

# 548
момичета, отдолу след всички албуми има един февруарки2011 , на коя мама е  newsm78

# 549
Ще помоля някой да прати на лично  паролата, преди  успях да кача две снимки, но нещо ми се бъгна и сега не мога да вляза. Благодаря предварително  bouquet

# 550
момичета, отдолу след всички албуми има един февруарки2011 , на коя мама е  newsm78

ми така като гледам има двеста и кусур снимки, и там са май всички снимки от както бяхме бременни, които си ги качвахме/щото и мене си се намерих та се сетих/

# 551
Здравейте,
Ние цял ден се мъкнеме по доктори Sad Сутринта Лорис повърна и имаше кървави нишки в повръщаното. Отидохме в спешния център на Окръжна, правиха ни преглед при уши нос гърло и много го измъчиха с това ровене по гърлото. Нямаше нищо и ни изпратиха в Пирогов на хирург. На мен естествено ми стана лошо. Там чакахме 1 час и хирурга ни каза, че изобщо не сме за там #2gunfire Трябвало на гастроентеролог да отидем и ни изпрати в Института по педиатрия. Там ни прегледа една педиатърка, защото нямали дежурен гастроентеролог. Каза ни че имаме рефлукс. Не мога да разбера как може толкова лекари да го преглеждат и досега никой да не ми е казал, че има рефлукс (включително и педиатърката ни). Още от самото начало, когато започна да повръща аз я питах и тя ми каза че е нормално да повръща #Cussing out Слава богу че не е нещо по-лошо, но аз си изкарах акъла. Той иначе си беше много спокоен цял ден като изключим прегледа при УНГ, който беше кошмар Cry Утре ще се обадя да му запиша час при гастроентеролог и той ще прецени дали да му назначава лечение.
Лека вечер на всички  Hug

# 552
ами ние сме ама нещо не мога да си сменя името ooooh!аааа ма нямаме в отделен албум не мога да се оправя с тея снимки  Whistling

# 553
мойте са 1те 4 от този долу албум ако може някой да ми ги направи в един отделен като вас да качвам че да не объркам друго с това мойто качване Praynig

# 554
  • област Варна
Ние днес си купихме това http://www.tinylove.com/index.aspx?id=4131&itemID=4054&t … ctivity_Mats.html
Фук, фук.

Общи условия

Активация на акаунт