иначе си чаках цикъла и си мислех, че му е рано още, но нещо ме човъркаше отвътре - няколко дни болки без поява на цикъл ... Взех тест и още го пазя. Пък със чакането на цикъла ми е запазена марка. С баткото чаках да ми дойде на 25.03 и като не дойде седмица след това си направих тест, само че се оказа, че е трябвало да ми дойде на 15.03, а не на 25
Маааалко съм заплесната!
. Аз имам електронен от една приятелка и добре , че е той, иначе щах да съм по-зле от теб, вече щях да съм психясала дали се е наял или не.
, имал моите ... уши
Голям кеф 
Изпъва ги напред и започва едно гледане, едно чудо...
След два дни и аз летях за България и при всяко излитане и кацане си хващах тумбачето и ми ставаше едно такова хубавооо...Та сега тати се чуди какво да ми подари за този рожден ден , бил вдигнал летвата мноооого високо 

Снежи и аз това щях да питам. Иначе нашият в момента е с боди с късо ръкавче, отгоре една тъничка памучна жилетчица с ръкавче и отдолу възможно най-тънките ританки, това е. Завит е с поларена пеленка. Прозореца е отворен, но е толкова топло
Дали пък не е защото съм със сума килца от горе, но 
Но пак ми се струва навлечен и все вдигам на сенника покривалото да остане по мрежа - Хепи знае как
и не са цигани
Та вдигат шум повече и от мен
И нестига, че купил на рожденичката цветя, ваза и едни свещи декоративни-а на мен вчера една блуза
ами аз му звъня да се прибира в 23часа, а той ми затваря
Но какъв грандиозен скандал си спретнахме
Ние почти не се караме, но като се скараме 
Иначе и на нас педито ни каза след 4ти
, но и така не ни даде направление.
все едно сме го минали 
да не говорим че вечно е омазано бодито ако той му е слагал памперс. Поне съм благодарна че той го къпе, аз само поливам. Ми много се гърчи това дете и аз нямам сила да го удържам и като е намазан и мазен и беги беги, най-много да го изпусна.

на една партия ама няма да кажа коя е /бяла
/). Като сме навън го обличам с боди с късо ръкавче, блузка и дънки/панталонче, понякога завивам, вече по рядко. Вчера в Плевен беше така и умря от жега милото, но то в колата много топло и отваряме уж, ама като ме е страх да не му духа. Аз не мога да търпя нито жега, нито студ и постоянно се събличам и обличам
Мама така е правила като съм била малка и ето на...
Пу пу, аканото ми момче 
Другия път като идвам на изпит ще ти пиша, може да се видим, ако искаш де

благдаря за кафенцето, взимам двойно феи 
ние сме по цял ден извън количката. Стигнеме ли парка, хоп на вън и да му видите физиономията, като гледа.
Но той не гледа хората, а ей така
Иначе и на кафе да седна веднага е в мен, другите деца, като тичат, смеят се и той се превъзбужда и почва с ритането
ако е в количката. Вчера в захлас гледаше какичка на около 2 год.
и се и пънеше да става-все пак тя вървеше 
Препоръчани теми