Честит ти именник да ти е жив и здрав малкия Борислав и много много усмивки да ви раздава 
)...но пък за сметка на това, майка ми не пропуска нито един пост от създаването на тази февруарска тема
и редовно я подпитвам за какво си пишете и тя обстойно ми разказва
(чете успоредно и януарки,защото родих тогава).Така че може да се каже че дистанционно Ви следя и знам почти всичко
...... и защото знам , че и това мама ще го прочете да използвам да и благодаря, че толкова много ни помага и да и кажа , че много си я обичам 
и татко му с такова желание му купува все различни и все едни хубавки с надеждата да хареса някоя по прилична ама тц..... и така до вчера....улучихме една която му хареса и сега даже си я цока 
)
, а аз разбрах в края на втория месец, тъй като двата ми теста бяха отрицателни и нямах грам съмнение, че съм бременна ама на... 
Не се здържах да я покажа,досущ като нас.
много яка 

наистина не знаех, че това може да му навреди
ще го имам впредвид
Дано скоро да се поокроти малката и както са те посъветвали другите по добре спирай кърменето за да се успокоите и двечките, успех и 
) на 12 съм забременяла или около тази дата, овулацията ми е била на 13, но тогава съм сигурна че не сме правили нищо и за това си мисля 12. А разбрах на 2ри юни.
) Но не може да си намери работа и сега цяяяяла дълга зима сме при нашите ( е не се оплаквам като мама върши всичко, аз готвя понякога и си гледам бебето
каквото и да решиш, след 3 месеца мъки никой не може да каже, че не си дала всичко от себе си... само искам да вметна нещо, което никой досега не спомена - спирането на кърменето вече не е само твое решение
твоята ревла вече е свикнала да суче от гърда и да се успокоява и приспива така и вероятно ще си го търси независимо дали е нахранена с АМ или не. Също ако характера и е такъв, че да иска да бъде гушкана и разнасяна много, това няма да се промени и пак няма да имаш време за себе си...
първата бледа чертичка видях на 1 юни. За новата тема - стимулацията ми започна на 6 май, така че някои момичета е възможно вече да дават заявки и да се надяват на февруарчета 

Смея се, защото е малко странен и говори все едно си го срещнала на улицата, но пък знам че е добър. Като се замисля ми каза доста правилни неща.

Което значи, че няма и баня за малкия...едвам е заспал съответно, след баня, масаж и гимнастика винаги е изморен и ми заспива максимум половин час след ядене, а сега след час и половина се предаде...ама очаквам и по-рано да се събуди...
, аман от доктори.
та не можехме да си седим на задниците. Първите дни съм се дрънкала на колелото ... После взе, че ми закъсня и хоп - бременна. Лекарката ни много се зарадва и ме бъзика за каската, но ме предупреди за рисковете - правих вливане имуновенин и имаше опасност първите три месеца от спонтанен аборт...ходехме всяка седмица да чуем сърчицето му .. Но в крайна сметка резултатът е на лице и в момента реве
Препоръчани теми