Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 970
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Само ние ли още си ползваме 2-ката памперси?! newsm78

# 106
Драйвърче,може да и вземеш натриев цитрум,много помага,а водичката на малки глътки.
И аз чакам някоя мама от Ст. Загора,че Лори ми идва много далече. welcome

аз да не би да не съм от Ст. Загора  Crossing Arms Всеки ден бутам количка до центъра, та и по два пъти  Hug И сега се връщам от там. Само да поотслабна малко и венага те каня да бутаме колички  Hug
пък и много скоро ще сме завинаги на центъра, ама да не се фукам предварително  Blush

# 107
Ние имаме роднини в Стара Загора и лятото им ходим на гости, така че и ние ше дойдеме да знаете  Hug Плюс това това ни е един от най-любимите градове  Heart Eyes

# 108
Aaaa, и на нас ни стават, но минахме за респект на 3-ка  Grinning
 Мамчетата , които ползват термометър на Quiko за чело и ухо - доволни ли сте? Ако направите две последователни мерения с еднаква стойност ли са ? Моят мъж купи на Чико новият термометър ( а го бях пратила за друг) и няма мерене с мерене да са еднакви. Все се кани да го запрати в стената ...

# 109
Ние имаме роднини в Стара Загора и лятото им ходим на гости, така че и ние ше дойдеме да знаете  Hug Плюс това това ни е един от най-любимите градове  Heart Eyes
Миленка  Hug

# 110
# 111
И аз искам в Стара Загора, ама ми е много далече...  Rolling Eyes
Миналото лято бях там за пръв път на гости и съм много впечатлена!  Heart Eyes

# 112
QueenBee от коя част на люлин си?
И аз още ползвам 2-ката на памперс,за сега са ни екстра.Не знам кога да мина на следващия...

# 113
QueenBee от коя част на люлин си?

Peace

# 114
Супер!  Crazy Аз съм от 6-ти
Има още една мама от 5-ти,но има малко проблеми с бебока и ще поизчака с разходките,но живи и здрави скоро ще е с нас!  Praynig

# 115
  • Варна, морето, сините вълни...
И ние  Peace Купих един кашон 3ка, ама те много големи бее, почти колкото Мони  Joy

# 116
  • Mostly in my mind
и ние сме с двойка още

# 117
  • София
The_Driver дано каката бързо да се оправя, че много лошо така  Praynig

Искам да питам Пловдивските мами, има ли някоя от Кичука и знае ли за магазин в който се продават дрехи на Tex Beby. Моя позната която живее там ми подари рокличка и блузка от тази марка и сега като се видяхме каза че били евтини нещата , а били много качествени. Искам да разбера къде е този магазин, за да си напазарувам и аз оттам. Сега имало 5 бодита за 9-10 лв. Струва ми се нереално  Rolling Eyes
Tова е марка на Карфур- наистина са евтини и не са лоши като качество Simple SmileSimple Smile

# 118
Чакайте аз да питам за термо каните!
Знам, че стана на въпрос преди време за тях, но съм забравила!
Как процедирате с тях? Изворна вода ли сипвате или чешмяна, понеже като загрее до кипване водата и се изключва каната!  newsm78 А пък не ми се занимава да преварявам вода и после да я пресипвам само, за да я затоплям.

# 119
И аз потвърждавам за Tex baby, че ги има в Карфур. Много съм доволна от качеството Peace

Driver, вземи глюкозен серум и давай по лъжичка на половин час, за да не се обезводни. За натриевия цитрат вече са ти казали. Може и лимонов фреш с малко захар и вода  Peace Бързо да овладеете положението!  Praynig

Днес съм щастлива, защото взех еднократната , юхуууу! От кеф поръчах една роклА на момата  Blush

Щях и други неща да пиша, ама не ми дава шефката , вика ме..

Общи условия

Активация на акаунт