Аз съм сигурна че не е така, защото нямам боли в гърба. Предложи ми да се цедя два дни и да давам от шише, а след това да сменя позта на хранене и да видя дали ще има ефект. Каза също че може да се дължи на по-голяма чувствителност на едната гърда, но болката наистина е голяма и не вярвам това да е причината. Започнах да се цедя и за мое голямо учудване болката изчезна. Цедих се едно денонощие и давах от шише и реших, че е минало и започнах да го кърмя отново. На първото кърмене нямаше проблем, но на следващото започнаха пак леки болки, които се засилват с всяко следващо кърмене 

Ще се радвам да добавите и нейното име на първата страничка, когато пускате нова тема

Иначе имам една бутилка вода на Хип за бебета и си я пием вече месец и половина..
всичко да се знае.
Но навсякъде сме с възглавница.
Буйсва и с ръцете и с краката и в момента
Може и на лични.
За последно ми писа ЛС за Миленка. Дано да са добре.

А пък не ми се занимава да преварявам вода и после да я пресипвам само, за да я затоплям.
Мъжо я чака, докато се изключи. Аз пък взех от примера на Валето и просто не затварям капака и чакам така, около 2 минути.

е малко е превъзбуден
шегувам се. Ама в никакъв случай не ти давам съвет
Някоя мама пОсле да не ме цитира, като се разсърди. Всеки сам решава за бебето си 
. Дано малчо се държи прилично.
е малко е превъзбуден
шегувам се. Ама в никакъв случай не ти давам съвет
ИМЕННО
малко бие на тръби...не е като швейцарската
камо ли от общината да пращат писмо 
А пък не ми се занимава да преварявам вода и после да я пресипвам само, за да я затоплям.
Мъжо я чака, докато се изключи. Аз пък взех от примера на Валето и просто не затварям капака и чакам така, около 2 минути.

Дано да е от това, че направо не се издържа. За съжаление най-вероятно няма да мога да се включа в срещите, тъй като съм без транспорт и ще ми е трудно да се придвижа. Много благодаря още един път

може и в скайп.Доколкото виждам другата седмица най-накрая хубавото време ще огрее и нас 
аз сутринта да не спомена, че е пусто
и вие 4 страници сте изписали 

БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА

Препоръчани теми