Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 019
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
ДО 1/6 от теглото - това е горна граница

иначе тати иска да надумкаме малкия вечер с 200 за да спи - мама обаче не дава и става в 4 да дохранва малкия змей

марулка и моят един ден яде повече, на другия ден по-малко
май не е на 24 часа режим а на 36 или 48

# 406
иначе тати , иска да надумкаме малкия вечер с 200 за да спи -

Нашият тати го прави веднъж този номер - е няма такова повръщане, не фонтан ами гейзер. та вместо да спи сменя чаршафи посред нощ, а малкият беше  Shocked
  Мим как успявате всеки ден , кога намирате време? Таткото като се прибере малкият вече не спи, щом заспи и ние веднага се трупясваме, сутрин и душичките ни спят ... Направо ви завиждам с Еспинозка ...

Мен ме бройте за следващата среща в Южния, нищо, че не съм от района  Mr. Green В понеделник след обяд сме на ваксини  ooooh!

Да са ни живи и здрави месечинковците и всички с повод за празнуване   bouquet

# 407
  • област Варна
Ревнувам!
Така сладко си приказват с татето на спалнята, а аз не мога да я накарам да издава такива разнообразни звуци. На мен само агу и гуе.

# 408
Здравейте,
Само аз ли се изнервям от сватбата на века  smile3538 Цял ден само за тия ми говорят.

Искам специално да благодаря на Зеленото човече, на консултантките от ЛЛЛ и на Ad-i . Вече нямам болки в гърдата  newsm44, още не е съвсем добре имам леко изтръпване, но не е както преди. Явно трябва време да се оправи напълно. Оказа се че е от неправилна поза и плитко засмукване. Най-малко това очаквах, все си мислех че всичко ни е наред, а то било най-простото обяснение. Благодаря ви, момичета!  love001

# 409
  • У дома... някъде
Ревнувам!
Така сладко си приказват с татето на спалнята, а аз не мога да я накарам да издава такива разнообразни звуци. На мен само агу и гуе.
JoyПри нас така беше с каката като беше бебе.Сега малкия се раздава на усмивки и гукане повече на мен. Crazy
Успяхме да се разходим въпреки променливото време,дано и утре стане номера.
Памперсите Пуфис много ми допадат и вече ще вземам 2-ри пакет.Бях скептично настроена,но сега се радвам че намерихме правилната марка за нас.Памперс също ми харесаха,но сега Пуфиса е на промоция и идва по-тънко. Laughing
Отивам да правя спагетки,че от утре мисля да почвам диета.... Embarassed,дано успея,а така обичам да хапвам.... Mr. Green

# 410
аз му давам толкова, колкото му се яде-не е дебел така че ми изяжа ушите  Mr. Green
цял следобяд бяхме на вън, сега яде и отивам а взема кокера от комшиите и ще чакам татито ни  Tired
Еспинозка-леле какви бузки има принцесата   Shocked Heart Eyes

лека от нас с бобчето

# 411
Момичета,много Ви Благодаря за успокоителните думи Hug  bouquet
Явно наистина си е период, защото точно преди 1 месец ,когато бяхме за три дена в София по прегледи пак не ядеше и пишкаше и акаше по малко(защото и ядеша малко),но пък в болницата всеки ден се мерихме по едно и също време и въпреки малкото ядене наддаваше newsm78!

Иначе така спи през деня,чеее Shocked(пу-пу)
Също си мисля че проблем може да е и млечницата й,която е толкова упорита че вече намам сили #Cussing out
Измазах цяла туба с Дактарин, мазах и с Фунгостатин и сега пак взехме и продължаваме, но явно проклетият АБ си казва думата и не й минава ooooh! Cry, езика й е постоянно бял Cry

Днес например още не е акала,но пък вчера ака 2 пъти (не се беше случвало от 2 месеца)!
До момента е изяла общо 435 мл(от 4.00 сутринта), следва храненето към 22.00!
Ще се опитам да се успокоя,че съвсем ще побелея ooooh!
Извинявам се за мрънкането Embarassed

Евридика Hug,многооо се радвам мила,че не те боли, дано и за напред да е така Praynig
Ужасна болка имаше и при мен ooooh!

Еспинозка - пу-пу , все такива бузки да си имате Hug
Лека вечер и много се радвам че Ви има Момичета  bouquet

# 412
Ехоу, добър вечер! Днес се утепАхме от разходки, а дребната от сън. Все още спи и мисля да я събуждам вече, че да яде и пак да спи, ама надали  Mr. Green
Следобед гледахме и сватбата, с голямо С. Хареса ми младоженката, с много красива рокля...

Ето този шампоан имах предвид за крустите http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&products_id=20927

Нашата принцеса яде около 120мл, в повечето случаи й остават  по 20мл. Утре сме на консулт , да видим как  са кг. Дано и ваксините понесе геройски  Praynig
Лека и мека от нас! Hug

# 413
  • област Варна
nadejdata и ние сме с млечица. На мен ми писна да мажа и понеже не й пречи и е само по езичето я оставих. Много хора ми казват, че е нормално бебешкото езиче да е бяло, пък докторите викат млечица.

# 414
  • София
Пателина- мерсаж за инфото за шампоана Hug

# 415
Евридика и мен ме дразни голямата сватба  Mr. Green то не самата сватба (не ги оставиха хората да си се оженят на спокойствие  Whistling ) ами този безумен медиен шум. Имаше едно време един лаф: пуснеш телевизора - Уилям и Кейт се женят, пуснеш радиото - Уилям и Кейт се женят, отвориш вестника - Уилям и Кейт се женят, пуснеш чешмата - и от там текват Уилям и Кейт да се женят  Laughing

# 416
Също си мисля че проблем може да е и млечницата й,която е толкова упорита че вече намам сили #Cussing out
Измазах цяла туба с Дактарин, мазах и с Фунгостатин и сега пак взехме и продължаваме, но явно проклетият АБ си казва думата и не й минава ooooh! Cry, езика й е постоянно бял Cry

Нормално е да е бял езика, нали яде мляко Simple Smile при млечницата трябва да има бели петна, които не могат да бъдат махнати от вътрешната страна на устата, разположени от вътрешната страна на венците, от вътрешната страна на бузите, по небцето или в устата, гърлото или по езика.

Момичета, да ви питам след секцио колко време е добре да мине преди да се мисли за следващо дете? Коментирали ли сте го с АГ?

# 417
Кама още едно сте замислили? Hug Мисля, че има ограничение 6 месеца, но може и да бъркам. Ние ще изчакаме година, макар, че като си помисля за моята бременност и що проблеми ни сполетяха  Crazy Ама здраве да е  Hug
На мен ми хареса сватбата, с удоволствие я изгледах цялата и роклята беше  Heart Eyes

отивам да гледам лара

# 418
  • област Варна
Акушерката ми каза на татето след две години пак да ме води при нея на консултация, ама аз мисля да поизчакам принцесата да стане поне на 4. Пък и да се върна малко на работа.

# 419
Ето идея за сладващата анкета - кога смятате да се връщате на работа? Аз да ви кажа никак не ми се иска, че са започнали едни чистки...мисля двете години да си изкарам с малкия, да е жи и здрав атито изкарва достатъчно парички/иначе с 240 лева е трудно ако се разчита на тях Peace/.

Нашият юнак заспа, дадох му "само" 160 мл, после водичка, за да не плаче/въпреки че незнам дали това е удачно да му давам вода веднага след ядене, ама иначе няма укротяване... ooooh!. С мъжо решихме да не го мъчим за сега за 5 пъти да яде - нека мине стреса от махането на нощното ядене и чак тогава евентуално...а и почти навсякъде/като изключим кутиите на млеката/ пише, че до към петия месец ядат 6 пъти... Peace

Дайте идеи за активна гимнастика, никога не съм виждала таквоз нещо и нещо не мога да се ориентирам...гледам в Продавалника, Пчеличке - във ФБ гледам, че вие имате - доволна ли си, каква марка е, мекичко ли е отдолу килимчето/само на него ли лежи, или се постила още нещо отдолу... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт