Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 25 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Ми ние банята докато палехме парното беше като в другите стай ама сега вече не върви да палим парно в тая жега и затова само леко пусках климатика в спалнята,но нашия маймунчо явно не обича много топло пък аз се притеснявам да него настинем ама до сега щом  е добре вече си мисля че по-добре да не го изнежвам много

# 571
  • Русе/Germany
Хайде и аз да не остана назад обнових малко албумчето Simple Smile
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/borislav-na-snejinka86.575014

Хайде лекинка от нас хайде и компанийка  Laughing

# 572
 Hug бонбонки  Hug благодаря за пожеланията  Hug обичам ви

изкарах най-хубавия рожден ден в най-любимата компания   Heart Eyes

Евридика   Hug , това да ви дерта  Hug ще видиш колко бързо ще го израстете, та вие сте големи вече  Hug И нашата шушулка има този проблем-мога да те посъветвам да купиш от възглавичките на Чико, разбира се, ако вашата педиатърка  #2gunfire и тя те посъветва. А юни месец идва скоро /тук слагам емотиконката, която потърква ръце, съжалявам, но не ми се отварят допълнителните от доста време/. Тогава набързо ще се развихрим и ще ги сменим. Желая бързо голямото слънчево бебе да го преодолее проблема и да нямаш поводи за притеснение  Hug

Мими М  Hug дано всичко премиНе в положителна посока  Hug

Мими   Hug ще се сродяваме  Hug Принцесата е  Heart Eyes Дано пък и намажа някой готин маникюр  Mr. Green
Огнена казвай болката и 20 пъти, ние сме за това  Hug

тиха и спокойна нощ майчета и бебоци
ОБИЧАМЕ ВИ С БОБИ ОТ БОБЕНАТА ШУШУЛКА

# 573
Опа, докато не е станало 2-ри  Mr. Green  Лори, честит рожден ден. Бъди жива и здрава, много щаслива с всчики, които обичаш и те обичат   bouquet  Hug
Честита годишнина на Бобчо. Още дълги дълги години любов и разбирателство  Hug   bouquet
Янчето, да ти е здрав рожденника  Hug
Честито и на днешните ни месечинки и на тези, които са на 31-ви  Wink  Hug
Момичета, големи са ни бонбони бебчетата. Много, ама много са ни сладки  Heart Eyes
Евридика, наистина много неприятна случка. Дано по-бързо го израстете  Hug
Ние май сме в някаква криза. Два дена яде от двете гърди на всяко хранене, доста е неспокоен, а вечер му додавам по 90 мл. и си ги изяжда newsm78 че иначе остава неспокоен и ревлив.
Утре сме на боц-боц...  Simple Smile

# 574
И...имам още 10 минути да ти кажа - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛОРИ  bouquet Бъди здрава,усмихната,щастлива,и по-нататък - още едно детенце!!! Hug

Моят мъж пък утре има рожден ден Hug

На всички които имат месечинки днес - ЧЕСТИТО,както и на всички които имат поводи днес да празнуват!!!

Евридика - рефлукса се израства Peace Жалко че сте имали неприятни изживявания днес,но както казва една моя позната - От какво ще побелее иначе на мама косата Rolling Eyes Crazy

Спи ми се и ще лягам, а пък обикновено през деня нямам възможност да пиша Embarassed Но пък ви чета редовно Peace

Hug

# 575
И едно късно включване от мен Blush
На последък нямам никакво време да ви изчета,за да се включа и виждам,че дори съм пропуснала рождения ден на Лори Rolling Eyes
Честит рожден ден малко на патерици  Embarassed миличка!Бъди много здрава,обичана и щастлива с твоите мъже! Hug
Честита годишнина Бобчо!Обичайте се винаги така,както на този свят за вас ден преди 1 година! Hug
Честито и на месечинковците ни!Да бъдат здравички,усмихнати и все така красиви дечица!
Толкова от мен засега,моите мъже спят,а мен ме чака събиране на едно пране и простиране на друго,а утре сме на лекар,защото днес имам съмнения,че видях млечница в устата на Крис Sad А в петък сме на ваксина- 6- валентната,която много ме притеснява,как ще я понесе слънчицето ми.... Дано утре имам възможност да се включа с по-адекватен пост!
Обичаме ви всички мами и бебоци! Hug
Лека нощ милички!

# 576
  • област Варна
Миленка, вчера се застоя два часа на нея  Party. Дано и за напред да е така. Най-много харесахме лъвчето, което дрънка. Ама още не сме схванали какво правят и другите животинки. Има време - докато почне да пълзи, ще се усети.
ral_r ЧРД на мъжа ти   bouquet. Много да те слуша и обича.
Снежинка, много буйна коса имате  Heart Eyes.
mimoza-pm, леко боцкане днес.

Добро утро! Пожелавам Ви на всички такова събуждане:

Честити месечинки на Явор, Краси, Ивайло и Борислав!

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 08:09 от espinoza

# 577
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро! Ние вече от 3 дни се храним на 6 часа  Heart Eyes Сам си го направи, като през деня понякога е на 4 часа, а последно се храним между 23 и 1 часа, а след това 5-6 часа. И така ми е добре за сега Simple Smile Понякога заспива след това, но сега си стои в кошчето за кола и се опитва да си налапа вкусната ръчичка...еийй мн ги обича тия ръце, а аз нарочно му тикам бибата (поне нея можем да я изхвърлим след година, но с ръката ако свикне..).
Ето една закусчица от мен (за мен, че съм много гладна) ако има други ранобудни Stuck Out Tongue

ПП: О заспахме и аз ще си полегна  Blush

# 578
Мерси за закуската,ние сме от ранобудните,но съм на плод CrazyСнощи беше тежка вечер,не ядем,а ревем-ужас Twisted Evilпрез целия ден спа,а после рев-дори смених млякото с фризолак и пак същото Sadима ли  и други където го ползват newsm78а мамите с злояди бебета на какво мляко сте  Thinkingи аз днес й казвам,че такива злояди и капризни няма да ни искат ,вече някои се вредиха,но тя  Partyпосле ще кача снимки може някой да ни съжали hahahaмайтап разбира се от нашето по-хубаво нема Hug

# 579
Еспиноза, благодаря за пожеланията в този ранен час ...
И да почерпим

вече сме на 3 месеца!

От днес почвам сокчета, а мама ще се пробва с 90-дневната, ще кажа дали има резултати Laughing Laughing Laughing

И ние много връщахме, но от няколко дни като че ли понамаля, може би му порасна стомахчето и успява да поеме всичко, което е погълнал лакомника. Но и аз му задигнах от няколко дни главичката в крватчето.
Момичета, чета че пентаксима е сменен с друга ваксина, на нас като ни биха миналия месец от пентаксима, сега какво ще ни слагат?????!!!!!!! Thinking Thinking Thinking

# 580
Добро Утро  Hug
Еспинозка, ти кога спиш?
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ БЕБОЧКОВЦИ
аз днес й казвам,че такива злояди и капризни няма да ни искат ,вече някои се вредиха,но тя  Partyпосле ще кача снимки може някой да ни съжали hahahaмайтап разбира се от нашето по-хубаво нема Hug
hahaha hahaha hahaha
Честит Рожден Ден на мъжът на Раличка
Взимам от закуската по вкуса ми е, но ще чакам и компания иначе не почвам  Mr. Green
Ние се приспахме след порция 170мл  Blush

Момичета, предлагам да пуснем тема в бременни, нали вече сме май месец, ще почнат наново двете чертички. Вижте януарки са пуснали...Аз обаче не съм от хората, които са наясно с чудото компютър и не мога, та ако може някоя по-грамотна мама да я направи  Praynig С удоволствие, обаче ще си напиша пожеланието към новите кандидат майчета  Hug Благодаря предварително!

отивам за кафе до долу, пък после и ако полегна  baby_neutral съмнявам се че ще ме остави дълго де  hahaha

изпълнен с много положителни емоции и слънчице ден  Hug

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 08:36 от loryn

# 581
Добро утро!

Аз съм на чаша кафе,но и на вас ще сервирам  Wink

Честит рожден ден на мъжа на Рал!Да е жив и здрав!

Честити месечинки на КРАСИ,ЯВОР,ИВАЙЛО И БОРИСЛАВ! Tada

Честит имен ден на всички,които носят имената БОРИС,БОРЯНА,БОРИСЛАВ!Да са здрави,щастливи и много усмихнати!

# 582
Добро утро!
Бройте ме в отбора на 90 дневната от вчера.
Шошо съм го инсталирала в кошарата да се забавлява с дъгата с играчки. Имам още 5 мин предполагам.
 Hug за всички, особено Евридика
Ууууууууу па рано зачернихте децата! Бобчо, ще ми го гледате ли?  Laughing

# 583
Добро утро Hug
Надявам се имащите повод вчера да приемат честитки и днес Embarassed
Та така:
Честита годишнина на Бобчо    bouquet, пожелавам ви много да се обичате и да си прощавате, да посрещата всички трудности и радости Заедно! Hug

Честит Рожден Ден на борбената ни и смела мама Лори Hug    bouquet
Лори, пожелавам ти винаги да си толкова положителна и усмихната, вярваща в доброто и най-гордата мама и обичана жена!

Честито и на днешните ни прекрасни месечковци да растът много спокойни и здрави дечица Heart Eyes Hug
Евридика - дано всичко да е наред при малкият сладурко(ще бъде сигурна съм) Heart Eyes
И ние си повръщаме,не помагат особенно разните възглавници и подложки под матрака, то и как ще помагат като мойта мома много обича да се гърчи след ядене и да се опитва да си седне на дупето ooooh! Crazy
И пак зор с това ядене, явно ще яде през ден това дете Thinking
Утре може би ще ходим в София на преглед в Пирогов при уролог и ми е едно Sad,много ме е страх!
Почерпете се кой с каквото желае за днешните ми именници мъжът ми Борислав и малката ми Борянка!
Хубав и спокоен ден момичета Hug

Рал-честит ти рожденник,много да те глези и обича и да ти е жив и здрав!

# 584
nadejdata-на какво мляко сте в момента и ние вчера не направихме 500мл #Cussing outа за диетата стартирам с 68 кг,цел-55кгили поне 58кг Praynig

Общи условия

Активация на акаунт