Февруарското човече смело гука вече! Тема 6

• 24 958
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Zelda, направо ме настъпи по мазола с тази данъчна декларация.
Пусто като не знаех и ето сега не съм си във Варна, че да си взема бележка и да я подам, ще отнеса  глоба и това си е, а май бяха бая солени  Confused Confused Confused

# 631
Заговорихте за данъчни декларации,та по въпроса извинете ме за невежеството,но кой трябва да подава ?! newsm78

# 632
Ние се предадохме на съня за втори път... Winkама си и поревахме междувременно стабилно...на други бебеоци случва ли им се така да се будят със страпен рев от сън... newsm78 На какво ли може да се дължи...и като го успивам уж заспал, а отведнъж започва да реве със затворени очи...странна бебешка работа...

Мама гледа повторението на Стъклен дом, ама го чакам всеки момет да се разбуди гладен/манджата е направена предвидливо и чака Wink/

# 633
На моя юнак му хареса сокчето от ябълки - цокна си го в 10,30 без да плюе, след това заспа и в 11,40 вече беше на линия с ококорени очи. Сега чака обяд, ама ще си дочака часа...
Ние спим основно в леглото (ако не сме на разходка), понякога се успива в коша за кола или в люлката, зависи къде го е хванала дрямката. Но нощно време - спи непробудно, дори биба не ми се налага да давам вече, но сигурно си посмуква палеца, аз вече спя дълбоко и не го чувам...
Огнена, аз бях като тебе, имам предвид количество кърма и дохранване. От както спрях съм много по-спокойна. Е, имаше един-два пъти да съжалявам, че го лишавам макар и от малкото количество, което произвеждах, но бързо отминаха и сега се наслаждаваме един на друг, а и повече свободно време имам.
Но, както казват и останалите - не натрапвам мнение, всеки сам индивидуално си взема решенията.

# 634
Здравейте мацки, БЛАГОДАРЯ на всички които са честитили Р.Д. на мъж ми!! Ще му предам и пожеланията  Hug Wink

Огнена Първото ми дете го кърмех с дохранване точно един месец Rolling Eyes То зърна ли не ми се възпалиха,то цедене ли не беше,сумати рев изревах, че видиш ли кърмените деца били здрави,пък аз какво майка съм та не мога да си кърмя детето и т.н, т.н. Наддаване - първия месец 500 гр.,което още повече ме съсипа. Е, каката ни вече е на шест,жива и здрава и кво от това като е била на АМ. Само дето аз съм се тормозела Peace Close

Сега с второто - изписват ни от болницата,аз уж имам този път повече кърма,но... тя спи,не иска да суче,аз започвам цедене,зърна -отново разранени,бебе - раздразнено щото аз упорито я слагам на гърда,пък тя неще Sick И просто бях... #Cussing out И си казах - този път никакъв тормоз Naughty Минахме изцяло на АМ,аз първите няколко дни изцеждах малко /не че имаше кой знае колко много/,постепенно кърмата ми намаля,а след това и спря Peace Не че се чувсвам майка - героиня,но... в крайна сметка по-важно е психическото и физическо състояние на майката и бебето да са добри,отколкото кърменето. Поне според мен Peace Може и да не съм права,но всеки си преценява Peace Поне за мен - кърменето и двата пъти беше по-скоро тормоз,отколкото удоволствие Sad Еми това е! Ти си прецени кое за теб е по-добре Hug

# 635
Заговорихте за данъчни декларации,та по въпроса извинете ме за невежеството,но кой трябва да подава ?! newsm78
До колкото схванах ако си била на работа при един работодател миналата година, той трябва да е изчислил всичко и да ти я е подал, но ако си работила на още едно място или имаш странични доходи от наеми да речем, трябва да подадеш, като крайния срок е днес  ooooh!

# 636
  • Полски Тръмбеш
РАЛ, как те изпуснах  Embarassed - ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МН МН ДА ТЕ ОБИЧА И СЛУША!!!
Чак сега разгледах 90 дневната  Blush - бе то голямо ядене с нея... аз толкова едене не съм яла никога  Rolling Eyes  изяденото през целия ден се равнява на мое почти за седмица...  Rolling Eyes а съм си дебела  Sad имам чувството, че ако я почна ще надебелея не да отслабна  Rolling Eyes а яко се бях навила да я правя с вас  Cry  офффффффф нз вече ко да правя с тия кила  Cry днес ми пристига Витаслим-а стискайте палци да ми помогне  Praynig сега като минат и валежите съм и на стадиона да бягам  Praynig дано се оттърва от пустите кила

# 637
Добро утро мацки.
Олееее,тази първата компания направо ...... Joy
Аз на Гобо му викам младоженеца,спи отгоре ми и това е,имаме две кошари за украшение.През деня е в количката,че иначе трябва да е в ръцете ми. ooooh!
Огнена,някъде бях чела,че неспокойствието на майката се предава чрез кърмата на бебето,как го обясних само.Спри да се обвиняваш и си реши сама, как ще е най-добре и за двете ви.Големи мъки изкарваш.  Sad
Честит рожден ден на мъжлето на ral_r.
Честито на месечинковците и на всички именници,да са живи и здрави.

# 638
Здравейте,
Днес звънях да си запиша час за гастроентеролог, но се оказа че дават само на място и за деня. Утре сутринта ще ходим рано-рано и дано да не чакаме много. Лорис сутринта пак имаше малко кръв в повърнатото Sad Много се притеснявам, а той е един такъв весел, само гука и се смее. Преди малко бях оставила една играчка на леглото до него и той нашия си я взел и я пъха в устата Heart Eyes
Честит рожден ден на мъжа на ral_r!!! Много да те слуша Grinning
Честити месечинки на всички  bouquet
Огнена стихия не знам как да ти помогна, затова само  Hug

За зачеването, нашето беше на 17 май Heart Eyes Аз разбрах на 5 юни. Трябваше да ми дойде на 2 юни. На 3-ти имах рожден ден и една колежка ми пожела да ми се сбъдне, това което желая най-много. Като духнах свещичките на тортата-познайте какво си пожелах Laughing preggo И то взе, че се сбъдна Heart Eyes

Честито и на всички именници (не че знам какво е днес  newsm78)

# 639
Евридика, вярвам, че всичко ще бъде наред, не се тревожи  Hug Браво на Лорис, нашия още не може съзнателно да хваща играчките си, за сега имаме за лапане само ръцете... hahaha

# 640
Евридика,щом Лорис е весел,смее се и гука си мисля,че няма нищо обезпокоително PeaceВсичко ще се оправи с времето.Имате  fingerscrossed от нас за утре!

# 641
За зачеването, нашето беше на 17 май Heart Eyes Аз разбрах на 5 юни. Трябваше да ми дойде на 2 юни. На 3-ти имах рожден ден и една колежка ми пожела да ми се сбъдне, това което желая най-много. Като духнах свещичките на тортата-познайте какво си пожелах Laughing preggo И то взе, че се сбъдна Heart Eyes

Честито и на всички именници (не че знам какво е днес  newsm78)
Хехе, значи сме забременели по едно и също време Flutter само че аз разбрах, че съм бременна още на 30 май.
Днес е св. Цар Борис Михаил Simple Smile
Дано всичко с Лорис е наред, щом е весел и гука, не е сънлив, значи няма нищо страшно

# 642
Честити трети месечинки на Красито, Ивайло и Явор! Честита втора месечинка и имен ден на Борислав! Пожелавам на Красито да е все така търсена мадама, а на мъжете - да са силни и усмихнати!

Честито и на мъжа на Рал! Да те  слуша и много, ама много да те обича!

Честито и на всички именици днес / много специални цунки гунки на малката Борянка!!!/, както и на всички празнуващи днес!  bouquet

Евридика Praynig Hug

През май миналата година се бяхме отдали на разгулен ... живот. На 16 май нещо ми беше паднало пердето и не се пазихме. Мина ми през ума, че мога да забременея, но реших че от един път на тази възраст едва ли ще е възможно. Като ми закъсня читири-пет дни се замислих и реших да изключа вероятността да съм бременна. Направих си тест на 5 юни, бях сама в офиса и като видях две чертички щях да припадна. Едната беше бледа и реших, че е грешка, но всъщност това беше контролната чертичка. След половинчасово освестяне, реших, че го искам това бебе. В това време по скайпа ми се обади една приятелка и се изненада не по-малко от мене. Мъжът ми разбра вечерта и беше също много шашнат. Но всъщност той отдавна искаше трето бебе, а аз само се дърпах, нали работата, това онова... Сега изобщо не ми пука за работата, знам че цял живот ще работя, но щастието, което изпитвам сега е неописуемо и уникално Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 13:29 от happy-mamma

# 643
...на други бебеоци случва ли им се така да се будят със страпен рев от сън... newsm78
Да, на нас ни се случва..изплаква силно, чак се стряскам, все  едно е сънувало кошмар миличкото..Евридика,  дано утре притесненията ти се окажат напразни. Казват, че на мама гарджето е най-хубаво, ама..аз съм влюбена в  Лорис Heart Eyesнацелувай го от мен. Огнена, майчиното чувство ще ти подскаже как да постъпиш, и в двата случая ще е най-добро за детето, та коя майка иска лошото, и..чест ти прави за усилията, които полагаш. Peace Хепи, умили ме като те четях..за теста. Честито на всички с поводи днес  bouquet Да благодаря на Марулчето HugУспях PartyСамо да помоля някой да заключи албумчето, че не зная как Embarassed

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 13:19 от Galiki

# 644
  • Русе/Germany
Евридика дано всичко мине бързо и леко и сладкия Лорис да спре да повръща и мама да се успокои. Hug

Бясна съм, тъкмо се нагласихме и слизаме с количките долу пред блока с моите приятелки които ми бяха на гости и беше малка лудница в нас Simple Smile и какво да гледам то започнало да вали #Cussing out а трябваше до пощата да ходя да пусна едни парички и данъчната си декларация. Ужас и сега чакам да спре и да бягам набързо, че и дъждобран нямам и сега трябва да купя ама поне да спре че да ида до магазина. Уф оплаках се  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт