ама си и поревахме междувременно стабилно...на други бебеоци случва ли им се така да се будят със страпен рев от сън...
На какво ли може да се дължи...и като го успивам уж заспал, а отведнъж започва да реве със затворени очи...странна бебешка работа...
/

И просто бях...
И си казах - този път никакъв тормоз
Минахме изцяло на АМ,аз първите няколко дни изцеждах малко /не че имаше кой знае колко много/,постепенно кърмата ми намаля,а след това и спря
Не че се чувсвам майка - героиня,но... в крайна сметка по-важно е психическото и физическо състояние на майката и бебето да са добри,отколкото кърменето. Поне според мен
Може и да не съм права,но всеки си преценява
Поне за мен - кърменето и двата пъти беше по-скоро тормоз,отколкото удоволствие
Еми това е! Ти си прецени кое за теб е по-добре

- бе то голямо ядене с нея... аз толкова едене не съм яла никога
имам чувството, че ако я почна ще надебелея не да отслабна
офффффффф нз вече ко да правя с тия кила
днес ми пристига Витаслим-а стискайте палци да ми помогне
сега като минат и валежите съм и на стадиона да бягам
дано се оттърва от пустите кила 

Много се притеснявам, а той е един такъв весел, само гука и се смее. Преди малко бях оставила една играчка на леглото до него и той нашия си я взел и я пъха в устата 

Аз разбрах на 5 юни. Трябваше да ми дойде на 2 юни. На 3-ти имах рожден ден и една колежка ми пожела да ми се сбъдне, това което желая най-много. Като духнах свещичките на тортата-познайте какво си пожелах
И то взе, че се сбъдна 
)
Аз разбрах на 5 юни. Трябваше да ми дойде на 2 юни. На 3-ти имах рожден ден и една колежка ми пожела да ми се сбъдне, това което желая най-много. Като духнах свещичките на тортата-познайте какво си пожелах
И то взе, че се сбъдна 
)
само че аз разбрах, че съм бременна още на 30 май.

нацелувай го от мен. Огнена, майчиното чувство ще ти подскаже как да постъпиш, и в двата случая ще е най-добро за детето, та коя майка иска лошото, и..чест ти прави за усилията, които полагаш.
Хепи, умили ме като те четях..за теста. Честито на всички с поводи днес
Да благодаря на Марулчето
Успях
Само да помоля някой да заключи албумчето, че не зная как 
и какво да гледам то започнало да вали
а трябваше до пощата да ходя да пусна едни парички и данъчната си декларация. Ужас и сега чакам да спре и да бягам набързо, че и дъждобран нямам и сега трябва да купя ама поне да спре че да ида до магазина. Уф оплаках се
Препоръчани теми