LaRedoute.fr - 196 - С променени условия за България!

• 48 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Христос Воскресе!  easter

Хриси, вярно, че 10 лв. не са малко............ аз предпочитам поне тази сума да я оставям в България, а не да я давам на ЛР!
Също не съм пазарила след промените, но чакам отзиви и се надявам, че все пак и подаръците ще бъдат пращани от ЛР.
Ани, радвам, се че отново си в темата, бяхме те поизгубили  Joy

Ева, благодаря за темата  Hug

# 16
  • Пловдив
Верно си е,ама простата ми сметка сочи че ако пусна едни дънки от 29,90 и ги намаля с код на 9,90-въпросните дънки се оскъпяват с около 10лв.Ама хич не ми се вижда изгодно.и мисля че е по добре да ги пусна до тук.Може би ако се пуснат 4-5 неща и то леки на по висока стойност,но пък тогава кода не е най добрия.....е нема пълно щастие-ще си почакам тогава

# 17
Добри новини, много хубаво - за превозвача. Честито възкресение!

# 18
  • Пловдив
Христос Воскресе!!!!
и аз не съм поръчвала и определено ще поизчакам,ще има да си мечтаем за БД и хубавите кодчета,ама пък и страстта някакси не умира.....та не спирам да ви следя и се радвам на познати физиономии тук,добре че съм понапълнила гардероба  Mr. Green

# 19
Верно си е,ама простата ми сметка сочи че ако пусна едни дънки от 29,90 и ги намаля с код на 9,90-въпросните дънки се оскъпяват с около 10лв.Ама хич не ми се вижда изгодно.и мисля че е по добре да ги пусна до тук.Може би ако се пуснат 4-5 неща и то леки на по висока стойност,но пък тогава кода не е най добрия.....е нема пълно щастие-ще си почакам тогава

Ако поръчаш въпросните дънки и приемем че са до 1 кг,до Русе ще ти излязат 3.90лв+1.80лв.като малък пакет с Еконт и на другия ден я получаваш в избран от теб офис на Еконт срещу 5.70лв.
Ако искаш да я получиш вкъщи с Еконт-10.20лв!
Но ако е за детски стоки-8.90лв с 20%отстъпка през МамаБг-Еконт.
С директна доставка от Ларедут излиза:20%-1.98Е+5,95Е доставка=7,93Е=15,46лв!!!;-)Не е малка разликата.

Да не забравяме,че с поръчка до френски адрес няма такса обработка и можете да ползвате безплатна доставка!!!

# 20
Само да се запиша в темата. Не пазарувам категорично. Нито с превозвач, нито - без.
Продължавам да съм обидена от отношението!
Обаче открих Асос с БД до България и още няколко други английски магазина.
Успешно пазаруване на всички!

# 21
Браво на превозвача!Приятно пазарене на всички! И весели празници easter

# 22
С кодовете за намаление можете доставката да е безплатна.

# 23
  • Русе
Аз съм много доволна от новите условия на превозвача, макар че не съм пазарувала след промените, но мисля скоро да се възползвам, още повече че съм от Русе (и ние един път да имаме някакво предимство).

# 24
  • Пловдив
"НОВИ ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА!!!Поради увеличаване на броя на желаещите да поръчват до френски адрес,считано от днес-25.04 намаляваме цената за доставка от адреса ни във Франция до адреса ни в Русе на 1.5Е/кг,но не по-малко от 2Е за поръчка!!!На всички желаем приятно пазаруване!"

Записвам се в темата с една добра новина от Francetobg Simple Smile

# 25
След промените не съм пазарувала, но след като намалиха доставката може да се отчета с някоя поръчица затова се записвам в темата Hug

# 26
Еве, хиляди благодарности за темата!!!! Hug

Прочетох за намалената доставка вече, сега чакам и първите късметлийки тази седмица да ни зарадват с напоителни отчети!

# 27
  • София
  bouquet
Следя ви, чакам и аз Laughing

# 28
  • София

Ако поръчаш въпросните дънки и приемем че са до 1 кг,до Русе ще ти излязат 3.90лв+1.80лв.като малък пакет с Еконт и на другия ден я получаваш в избран от теб офис на Еконт срещу 5.70лв.
С директна доставка от Ларедут излиза:20%-1.98Е+5,95Е доставка=7,93Е=15,46лв!!!;-)Не е малка разликата.

Да не забравяме,че с поръчка до френски адрес няма такса обработка и можете да ползвате безплатна доставка!!!

Защо ако иска да я получи в къщи с Еконт 10,20?От Врата до врата за 1кг е 7,80 лв,или аз нещо пропускам?

# 29

Защо ако иска да я получи в къщи с Еконт 10,20?От Врата до врата за 1кг е 7,80 лв,или аз нещо пропускам?

Пропускаш доставката от Франция до България-3.90 : PeaceТя е в тази сума+6.30 от офис до врата с Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт