LaRedoute.fr - 196 - С променени условия за България!

• 48 069
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Ура!!!!!!!
Днес получих поръчката с новия куриер.Всичко е наред.Имах вътре и подарък/ от кода на Ларедут/.

А покрай подаръка какво имаше друго? Ако не е тайна.....

# 46
Получих сак, но той е обвързан с кода

# 47
Имаше и някакъв лист като брошура, но аз неразбирам френски и като първия глупак го хвърлих

# 48
Ура!!!!!!!
Днес получих поръчката с новия куриер.Всичко е наред.Имах вътре и подарък/ от кода на Ларедут/.

А покрай подаръка какво имаше друго? Ако не е тайна.....

Е, хайде, похвали се какво си поръча и дали си доволна! Присъединявам се към Мама Цоцоланка в любобитството и отзивите ......

# 49
Имаше и някакъв лист като брошура, но аз неразбирам френски и като първия глупак го хвърлих
И при мен имаше такова нещо ама даже не съм го отваряла.И моят подарък беше обвързан с код ама няма да го пратят-само да ми тежи в пакета Joy

# 50
  • иска ми се Варна през лятото
Ти можеш да си натъкмиш така артикулите, че да са повече от 16.20.
Доплаща разликата през ПП и поне ще си избереш нещо, което ще ти свърши работа.
Например, ползваш код за жирафа(-20 от 29 евро) и добавяш желания плик от албанците  и общета сума ще бъзе около 18 евро. като разликата от 18 до 16.20 я плащаш с ПП.  Peace
Мислех да започна молбата си директно към теб Ева, бях сигурна че ще ми помогнеш, ама ме досрамя само теб да гърчим  newsm03 newsm51 smile3525. Знаех, че може да се доплаща, ама не зная дали на плащателната стъпка пиша и в двете опции- номера на ваучера и на дебитната карта. С картата не може ли? Досега наглаясх ваучерите си, да нямам главоболия, ама...  Embarassed Благодаря!

# 51
  • София
Например, ползваш код за жирафа(-20 от 29 евро) и добавяш желания плик от албанците  и общета сума ще бъзе около 18 евро. като разликата от 18 до 16.20 я плащаш с ПП.  Peace
Мислех да започна молбата си директно към теб Ева, бях сигурна че ще ми помогнеш, ама ме досрамя само теб да гърчим  newsm03 newsm51 smile3525. Знаех, че може да се доплаща, ама не зная дали на плащателната стъпка пиша и в двете опции- номера на ваучера и на дебитната карта. С картата не може ли? Досега наглаясх ваучерите си, да нямам главоболия, ама...  Embarassed Благодаря!
Довечера ще пробвам и ще ти пиша, ако междувременно не си се оправела.   Wink

# 52
  • София
Момичета, ваучерите колко време важат? Една година или 6 месеца?
Имам два от зимните намаления и се чудя дали няма да изтекат до летните намаления.

# 53
  • Варна

Ако доплатиш с картата е много вероятно да получиш дебитна нота, това значи че доставчика трябва да я плати при получаването на пакета, а не знам дали ще са съгласни на такава опция.

# 54
  • иска ми се Варна през лятото

Чудно!!! Всъщност ваучера е 16,39, а аз успях да направя 16,40! Какво е това=КАРЪЩИНААА!!!

# 55

Чудно!!! Всъщност ваучера е 16,39, а аз успях да направя 16,40! Какво е това=КАРЪЩИНААА!!!
Ама спокойно  Stop Пускаш си поръчката с ваучера и доплащаш 1 цент , но задължително през Пей Пал, за да нямаш дебитна нота  Peace

# 56
Момичета знаете ли дали ще има определен ден на тръгване на поръчките от Франция с превозвача?

# 57
  • София
Аз уж четох внимателно, пък не разбрах защо не пращат подаръците ларедутци?

# 58
  • София
Защото плащаме от БГ, пък подаръците само за французойки важат ooooh!

# 59
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Защото плащаме от БГ, пък подаръците само за французойки важат ooooh!

Не съм внимавала много, но никакви подаръци ли не изпращат вече?

Общи условия

Активация на акаунт