Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 829
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Привет! И честита първа годинка на днешната розова дружинка Йойо ,Виви и Алекс!Много здраве и усмивки по лицата! bdbaloni
Лка и безпроблемна бременост на Изи! Hug
Сиве Hug Приятна подготовка по сватбата,много положителни емоции и най-страхотните спомени от този ден с малкият шафер Мирко!  bouquet

# 496
Здравейте майчета ,
Честито на днешната чаровна банда момиченца ,да са живи и здрави и много щастливи и игриви да порастват  Hug  bouquet
Силве пожелавам ти много положителни емоции покрай подготовката на сватбата ,ако остане на мен още веднъж ще стана булка  Mr. Green.

# 497
Честита първа годинка и на днешните рожденици - Йойо, Виви и Алекс! Да са живи и здрави, красиви и много щастливи!

Честито и на Бръм, леко бременеене и здраво бебче на финал!  Hug
Силве, честито и на вас! Приятна подготовка на сватбата, със сигурност ще бъдеш неотразима булка.  Heart Eyes

# 498
Благодаря за милите пожелания,

Влизам на бързичко да ви се оплача, че послучай рожденият ден прекарахме 2 часа в Пигоров. Сутринта падна от леглото много лошо, с главата надолу, но с брадичката и след това се катурна настрани - изкарах си акъла дали не си счупи вратлето Sad Направо се побърках докато стигнем - слава богу всичко е наред, но трябва да си почива без никакви превъзбуждания 2 дни.

# 499
  • София
Just a Woman, да ти е жива и здрава принцесата, усмихната и много щастлива!
Добре, че всичко е наред, кой знае какво си преживяла, ужас, Господ да ни пази децата.

# 500
Привет. Hug
Леле новините май раздвижиха темичката.. Mr. Green Heart Eyes
Ами хайде и аз да честитя ;
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА БЪДАТ НАЙ-УСМИХНАТИТЕ ДЕЦА.  bouquet
Честито и на Изи желая й безпроблемна и лека бременност.Нека бъдат най-щастливото семейство. Heart Eyes Hug
Just Woman много неприятна случка сте изживяли.Но важното е че всичко е наред. Hug
Силве мила и на теб ти желая щастие и обичайте се винаги- така както и до сега.Прегръдки!!!

# 501
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕНИЧЕТА!!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ,ДА СА УСМИХНАТИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!

Ани, сори мила, че така те набедихме Hug Heart Eyes

Силве, много се радвам за вас, пожелавам ви много хубави емоции Hug

На Изи и желая лека бременност и едно пухкаво бебече на финала!  Hug

Just Woman, мила много неприятна случка, важното е че всичко е наред Hug

# 502
  • Русе
Честито на днешните рожденици! Да са живи и здрави!
Just Woman, много неприятна случка, важното е че малката е добре.
Аз от известно време не съм ви наглеждала, я какви новини имало  Grinning
Честита бременност на Изи! Лека и безпроблемна да е!
За Силвето аз знам отдавна. Wink Да се похвалят и другите булки. Simple Smile  То малко остана, Силве. Нямам търпение вече да гледам снимки. Simple Smile
Емко от 24.05 се пуска от време на време да ходи сам. Даже тази неделя ще правим прощъпулник.

# 503
Ехаа, страхотни новини!!!

Изи, леко и безпроблемно бременеене и още едно прекрасно пухче за гушкане  Hug

Силве, ще си прекрасна булка! С нетърпение чакам снимки и искрено завиждам на фотографа за красивият модел! Hug

Честито на нежната групичка рожденички днес! Да са здрави, весели и щастливи!

Just Woman, голям стрес сте преживяли днес! Слава на бога, че всичко се е разминало! Да нацелуваш малката принцеса!

Аз най-после успях да подстрижа Марти с машинката и сега е много смешен, като малко войниче е  Simple Smile . От няколко дни не иска да яде - хапне 5-5 лъжички и край. Надявам се да са зъби, а не нещо друго. Утре сме на консултация та ще разберем.

# 504
Благодаря ви момичета за милите думи Hug Heart Eyes Heart Eyes

И ние тази неделя сме планували да правим прощапулник пък да видим... Simple Smile
radunka , пусни снимки да видим Марти , и аз се пробвах с машинката но на 6-ти номер.

# 505
  • София / Сливен
Честити рожденници Йойо, Виви и Алекс
на бременните майчета желая безпроблена бременност и още по-лесно раждане!
на булките желая много щастие и да са най-обичаните съпруги!

# 506
  • Sofia
Силве, за парка никой не откликва, но ако все пак остане уговорката, обикновено се събираме към обяд на входа на Нишава  Peace
Just Woman,  Hug Голям кошмар си преживяла  ooooh! Нацелувай малката акробатка  Heart Eyes

Криста на 15 май се отпусна да ходи сама за първи път, но все още е много нестабилна  hahaha

# 507
Ихаааааа, влизам и гледам  #Crazy 4 страници за четене - като никога!
Лека бременност Бръмче и на бъдещите булки да пожелая леко и безаварийно  Mr. Green
Днес е ден на новините явно, моята приятелка пък получила предложение за брак, сестра ми за работа...... само аз съм развитие в застой  Embarassed
Тези дни ще ми прекарат нет та ще успея да прочета за срещичка ако се организира в Пловдив, може и събота или неделя даже, че съм без мъжи

# 508
Здравейте, мили приятелки!  Heart Eyes

Днес с Мери тичахме след госпожиците и тя ми сподели, че в темата е станало много смешно. Не се стърпях - ей ме нА!  Mr. Green Благодаря ви от сърце за милите пожелания, да ви се връщат тъпкано!

Много бързо ме разконспирирахте, не очаквах да се издам с "аномалията"! Колкото и чудно да звучи, това беше третата реакция на свекърва ми, а първите две бяха, съответно - "Тъй ли?!" и "За аборт мисли ли?"  Crazy Вече ми е смешно, но миналата седмица много ме разстроиха тези и други мили слова от нея...

А за лентичката - някакъв импулсивен порив ме накара да я сложа толкова рано. Предполагам, че след като свекърва ми си тръгна и цялото напрежение с нея поотмина, а при прегледа Късметчето се оказа, че има късмет, някак всичко това ми подейства разтоварващо и щастливо.  Simple Smile

И така, при нас е весело,а аномално изказване "не виждам как ще се оправиш с три деца", никак вече не ме еееее....  Mr. Green

(Кали, благодаря ти за приятелското ти рамо когато ми беше нелеко!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes)

# 509
  • Под кленовите дървета
Изи както не един път съм казвала, свекърва ти е за #2gunfire
Където гледаш две, там гледаш и три. Ти си майка героиня, признала съм те.
А ще кърмиш ли докато си бременна, това няма ли да те изтощи? Питам от любопитство, как стоят нещата в този случай?

Аник, Ники се пусна преди седмица да ходи сам. Първите дни се клатеше като пияница, после свикна. Обаче и днес в парка ме търси да се хване за пръста ми. Може да ходи сам, обаче още има нужда от подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт