Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 831
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Правилно съм разбрала и аз видях лентичката  Hug ,ама мацки кажете кои са булките не ни дръжте в напрежение?  Wink

# 481
Нещо съвсем се обърках, нали имаме само 2 бременни - нари и бръмбазела или.... ooooh!
Така е като не идвам на срещите и ви знам само по ник

# 482
  • София
Нещо съвсем се обърках, нали имаме само 2 бременни - нари и бръмбазела или.... ooooh!

hahaha Joy hahaha Joy
Мацки, що не пуснахме анкета ...   bouquet

# 483
  • Под кленовите дървета
Вени, 18 месеца назад за изчиляване на майчинството ли имаш предвид?

Точно това имам прдвид #Cussing out #2gunfire

# 484

hahaha Joy hahaha Joy
Мацки, що не пуснахме анкета ...   bouquet

Ами така де, щом има лентичка, значи не е тайна, какво ще се тормозим, коя ще бъда отново мама  Blush Blush Blush. Само където не разбрах колко са, не че нещо, просто и ние да задействаме нещата за  Blush /ако въобще зависи от нас/

П.С Дано не ми се разсърди, обаче

# 485
  • Sofia
...
Аник що не сватба бре? Ние това лято сме на сватба и като гледам какви емоции са. Познай как чакам моминското пари а то се очертава да е в Спа Център на майната си. Демек без дете, без мъж спа и пиано барррррр Crazy

Мда, Вени, ОБОЖАВАМ СВАТБИ!!! Само че чужди  Joy Всички хорà водя  Peace

# 486
Лелееее, то като стане въпрос за клюки и всички се разписаха /че и аз включително  Blush Whistling/....

Аз сега пак не разбрах Изи ли чака бебоче?  Embarassed

p.s. шЪ мЪ извините, че липсвам от темата, старая се да ви чета ви редовно, но нямам хич време да пиша напоследък....по цял ден сме навън, пиша няколко курсови работи, намирам си и по мъничко работа от време на време, домакинствам и......не стигам да се разпиша Tired ooooh!

p.p.s. Целувки на всички!  Heart Eyes

# 487
Момичета сън не ме хваща, бързам да ви почерпя...Днес станах най - щастливата и пълноценна жена, на днешният ден преди 1 година дойде на бял свят моето пиленце...

Честит Рожден Ден и на другите две слънчица Вивиан на мама Baby Love® и Йоана на мама v_bogdeva - да са живи и здрави и много, много да радват мама и тате

# 488
И аз бързам да почерпя. Mr. Green
И моята принцеса има ден рожден днес!

Честито и на Александра и Йоана! Да са живи и здрави! Много щастливи и усмихнати!

# 489
Ооо, познайте в колко стана синковеца - в три и петнайсет  #Crazy
Леко бременеене и хубави сватби.
Гледам обсъждате среща за юли за София - аз не съм в СФ, но наблизо; бих се отбила, зависи как и къде е уговорката

# 490
  • Sofia
Лелееее, то като стане въпрос за клюки и всички се разписаха /че и аз включително  Blush Whistling/....

Ами аз  Mr. Green Четях си аз разсъжденията, но като подочух, че съм "набедена", набързичко се обадих  Embarassed
А иначе щях да пиша за:

СОФИЙСКА ФОРУМСКА СРЕЩА В СРЯДА 1-ВИ ЮНИ (я как хубаво се пада) В ЮЖНИЯ ПАРК, ако времето позволява - ПО ОБЕДНО ВРЕМЕ

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕНИЧЕТА!!! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВИ

# 491
Благодаря за ушенцата на  .............  Naughty ...........Страхотно да и е честито   bouquet  и леко бременеене.

За булките незнам   newsm78,но те ще се покажат скоро с такъв екип дидективи(клюкарки) Peace без съмнение не могат да се покрият. Laughing

Честито на днешните рожденници!Да са живи здрави и весели деца.
Не останаха вече.....

# 492
И аз да се включа - лека и безпроблемна бременност на бъдещите / настоящи майчета / с радост да си дочакат късметчетата   Wink Heart Eyes

В темата ни е празник всеки ден  Grinning , та  Честито на днешните рожденичета-

Вивиан на мама Baby Love®
Александра на мама Just Woman
Йоана на мама v_bogdeva

Растете здрави щастливи и безгрижни, мили дечица!  bouquet

# 493
Честито на рождениците днес, да са ни живи и здрави!

Честито и на Изинка, лека бременност.

Вижте две клюки как раздвижиха темата, другите две булки няма да ги издам Laughing

Ани, ние ще сме в южния към 15:00 с Изи и компания и Кали, къде ви е срещата?

# 494
 Party Тя верно темата се посъживи с малко клюки  Party
Честито на Бръм за третото буболече което е на път.
Честито и на Силвето за сватбата и ще чакаме снимки на хубавата булка.
Другите булки да не се скътават и да си казват,че ни гложди любопитството  smile3508
ХУбав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт