Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 822
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
 Party PartyНай-накрая днес Бери направи около 5-6 крачки сама Party Party.Толкова е стабилна Shocked,направо съм шокирана Laughing.

Ели(кака Лара)- Берин от 3 месеца ака само в гърнето.Да съм сменила 3-4 наакани памперси за това време.Не съм полагала никакви специални трикове за да се научи.Просто купих гърне,сложих я и още първия път си свърши работата там.После я наблюдавах и когато започне да се напъва я събувах и хоп на гърнето и така сега сама казва.По точно започва да се напъва и чака да я сложа.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 15:51 от spiritо

# 526
  • София / Сливен
spiritо браво за рузултатите в гърнето ние още не сме достиганали до това ниво но мисля че има време четох една статия че децата са готови след 18м. възраст.
Днес казвам на Дани отиди и везми кученцето има едно голямо плюшено и той отива и го взима много съм озадъчена как разбира и други нещта съм му казвала пак ме разбира #Crazy

# 527
Привет!
Ние днес си объркахме тотално режима....нали сме поспалани, сутринта с 300 зора я събудих в 8ч  госпоЙцата, за да вземем кръв и урина за изследвания, че все отлагах, в крайна сметка всичко ни е наред  Grinning После бяхме на разходка и тя спа, прибрахме се, обядвахме и пак заспа  Crazy То като е свикнало детето да става в 10.30ч, днес не може да се наспи  Joy

Изи, и тук да ти пожелая лека бременност и най-сладкото Късметче на финала!  Hug Heart Eyes

За Силвето е ясно, че ще е най-страхотната булка  Heart Eyes
Айде кажете кои са и другите кандидатки за бракуване деееее Mr. Green

Спири, да я нацелуваш ходещата Бери  Heart Eyes Ива също вече доста стабилно си обикаля насам-натам, мислех си, че навън ще й трябва повече време да се престраши да се пуска и да ходи, но....нищо подобно  Mr. Green тя нали е със собствено мнение по всичко въпроси, та и с ходенето държи да е съвсем самостоятелна  ooooh!

Софиянки, приятна среща утре и много слънчево време ви пожелаваме с Ивката   Hug Nature Sunny

ПЛОВДИВЧАНКИИИИИИ, и карловки /Алекс/ Wink, айде да си спретнем и ние една срещичка в събота? Само да е след 12.30-13ч, че преди това съм на изпит  Rolling Eyes Кажете кога ще ви е удобно и къде? Аз мисля граската градина /на центъра, до Пощата, нали така се казва, да не бъркам  Thinking/, но пък може и някъде другаде, вие казвайте  Peace
Пък, всъщност, мъж ми каза, че можело и преди това, той щял да е представителната извадка на нашето семейство и щял да е щастлив той и Ива да бъдат с няколко млади мами, докато аз съм на изпита  Joy Joy Joy

# 528
Десекс,ние в събота ще сме в Пловдид.Аз от утре започвам обучение там в една фирма и събота ще е последния ден на обучението.Ако срещата е след като свърша и ние по семейно с мъжи и Ади ще се присъединим.
В този ред на мисли утре Ади ще е с детегледачка и ми е много притеснено.НИкога не сме я оставяли така,нито с баби,нито с когото и да е било.Дано всичко мине ок.
Спири,браво на Берката Simple Smile
Изи,честито бременеене - леко и безпроблемно и едно сладко бебче на финала  Hug Каби как прие новината?
За Силвето,аз знам отдавна,че ще се жени,но.............кои са другите 2 булки  newsm78
И мойта дунда вече много взе да разбира и да и знае дупето.Тук излизаме с едно момиченце което е на година и половина и все се мъчи да я имитира.Поне се учи на нови неща  Wink
Ами това е от нас.Ще следя темата за Пловивската среща  Peace
Целувки на всички от нас с Ади  Hug  Heart Eyes  Hug

# 529
  • Sofia
Момичета, за Южния, обикновено между 12.30 и 13.30 се събираме на входа на Нишава - там обикаляме, храним и т.н. докато не дойдат повечето. Ако някой закъснее, звъни да разбере накъде сме са запътили  Peace
Аз лично нямам притеснения, че утре е 1-ви юни и ще е лудница - делничен ден е все пак, но всъщност не знам какво е на този ден в парка  Rolling Eyes
Както и каквото решите Peace И аз ще следя, че ще изляза рано и е хубаво да имам план за деня  Grinning

Спири, ама Берито голямо момиче  HugХранис е сама, проходи - пупу, голяма сладурка е  Heart Eyes
Desex, тоз бУнбон да го нацелуваш по ходещите петички  Heart Eyes
Алексче, всичко ще е наред  Peace Ади не е ревла като моето, ще изтърпи с детегледачката. Ти много бързо и добре се справяш в новата обстановка   bouquet

Бременните, така добре и свежо звучите, че да му се прииска на човек  Blush

# 530
Алекс, Каби е много щастлив. Целува ми коремището и казва същите неща, които казваше и докато бременеех с Киси: "Беби, аз съм твоя батко и много те обичам!" А после ме пита: "Чува ли ме вече?" Вчера за пореден път ме попита и като му отговорих, че след няколко месеца ще стане това, той каза "Ееее, много се бавят тези ушички!"  Grinning

Ани, и аз ще излизам от сутринта и след това мисля направо към парка да цъфнем. Първо мислех да съм пеш, а Каби с велосипеда, обаче май-май няма да си причиня този километраж. Предполагам, че ще е голяма лудница, нищо че е работен ден. А къде хапвате - на дървеното, на крак или нещо трето?

И няма лошо да ти се прииска, само да ти стиска!  Mr. Green

НелинкаHeart Eyes

# 531
Момичета, много ме усмихнахте!!!
От дни нямам време за форума, и днес бебенца, сватби!!! Ох, много ме радвате!!!

Изи, Нари, пожелавам ви много приятни мигове и леко бременеене, леко раждане после и страхотни бебенца!  Heart Eyes
Булките, еххх че купон ви чака  Laughing

На всички проходили крачета, да сте живи и здрави мили дечица!!!

Ние растем и се кърмим. Излизаме из Дървеница и в нашето си дворче. Сега то е още по-хубаво, имаме два батута, направо децата се размазват от кеф! Павко милия скача, хвърля топки, промушва ги през дупките, голяма игра пада Simple Smile

В четвъртък сме на консултация и на евентуалната ваксина дето ме е страх от нея, та ще дам после отчет.
Лека вечер на всички!  Hug

# 532
  • Пловдив
Ехе, какво готино раздвижване има в темата  Mr. Green

Изи, отново честито и тук за късметчето, а Каби така ме разнежва с неговите изказвания  Heart Eyes Какво ти се иска да е късметчето като си имаш и от двата вида вече  Heart Eyes

Май само ние сме останали непроходили, затова пък сме от най-едрогабаритните - вчера я измериха - 11 кг и 80 см измерена права

Ето и снимки от нашия РД - във ФБ също пуснах 2-3 бр, но тук са всички
http://zmeikovica.snimka.bg/children/praznici-prolet.588923.23669051

За събота не съм 100% сигурна, че  утре постигам нещо, по което работя от много време - купувам на мама къща в едно красиво подбалканско селце с голям двор, който ще се превърне в детска площадка  Mr. Green
Та в събота ще ходим да я гледаме с майстора, който ще я оправя, за да се стегне до август-септември... Ще видя какво ще измисля, и как да променим плановете, че много искам да ви видя  Hug

# 533
Здравейте, момичета!

Честит празник на всички пораснали бебоци. Да бъдат живи и здрави, да ни радват все така, да имат много игри с по-малко бели  Mr. Green

Изи, страхотна новина!!! Hug
много се радва за теб и съм сигурна, че Каби няма търпение да стане батко за втори път. Той е толкова сладък и внимателен  Heart Eyes А кака Киси ще помага с памперсите  Heart Eyes

Силве, желая ти много хубави мигове около приготовленията на сватбения ден и разбира се незабравима сватба. Бъди най-щастливата булка, а двамата ти мъже много да те слушат  Hug

Аз днес няма да се присъединя в парка, защото вече съм в офиса и ще приключа по-късно следобяд, но мислено съм с вас. Hug
Поздрави на всички!!!!

# 534
Честит първи рожден ден на ВикитУ newsm59 newsm38  bigdance2

Честит рожден ден, Миленка (Змейковица)  bouquet newsm67

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ - НЯМА ПО-ВАЖНО НЕЩО, А ВСИЧКО ДРУГО СЕ НАРЕЖДА Hug Tada  costumed034 dazzler1  ura

# 535
  • Sofia
Хайде да НИ е честито последното Майче Първоюнче  Heart Eyes ДА Е МОГО ЗДРАВИЧКА И ВСЕ ТАКЪВ СЛАДЪК БОНБОН

ДА Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА НА СЛАДКИТЕ НИ ДЕЧИЦА!!!! МНОГО ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО ИМ ПОЖЕЛАВАМ!!!

Змейче, да И нахапеш дупаната на тази сладка бузанка - цялата си е на тате, а Кали - на теб  Heart Eyes

Изи, много трудно с яденето в Южния  Sad а и с пикането  Twisted Evil

# 536
Честит Рожден Ден на малката сладка Вики ,да е много лъчезарна ,щастлива и усмихната
Честит Рожден Ден и на Миленка  ,бъди много здрава и все така позитивна и готова да помага   bouquet
Сега и да почерпя и моята мила мама има днес Рожден Ден ,да ми е жива и здрава и все така усмохната

# 537
Честит 1-ви ЮНИ на всички дечица и на майките им Simple Smile Много здрави, щастливи и обичани дечица бъдете Simple Smile

Честит Рожден Ден на Вики на Марая и на Змейка! Бъдете здрави, обичани и с невероятен късмет Simple Smile

До след някой друг час в парка Simple Smile

# 538
  • Sofia
Ооооо, Змейковицатаааааа, днес те мислих на коя юнска дата беше  Mr. Green  ooooh!
ДА СИ НАЙ-ЩАСТЛИВАТА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА!!! Все така отзивчива и лъчезарна  bouquet

# 539
  • Розовата долина
Честит рожден ден на сладкото Вики,да е жива и здрава,все така усмихната и лъчезарна,и много да радва мама и тате!!!
Честит празник и на Миленка,бъди все така очарователна,усмихвай се по-често и се радвай на съкровищата,които имаш!!Весел празник!!А малката е такъв бонбон,да и нацелуваш пухкавото дупе!!
Изи,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност,а на финала едно пухкаво и сладко Късметче за радост на кака,батко,мама и тате!!!
Силве,и на теб желая всичко най,най с любмият мъж,обичайте все така,наслаждавайте се един на друг и разбира се,ще чакаме снимки!! Wink
Алекс,радвам се,че сте се устроили вече в Карлово,дано ти хареса градът.И като чета,много бързо си се адаптирала,работа,детегледачка-БРАВО!!!Може да откочите насам някой ден,ще ми е приятно да се запознаем!!! Hug
Пловдивчанки,на мен все ми се иска да посетя някоя ваша срещичка,но тази седмица,ако има-пак няма да мога да дойда.При нас почивните дни е Празникът на Розата,голяма е еуфория и каката ни ще учавства в празненствата,та пак ще пропусна!!Ани,ти посещавала ли си празникът?
Дано днес да е хубаво времето и да успеем да подарим на децата един пракрасен ден,на всички весел празник и приятна срещичка на Софиянки!!!

Общи условия

Активация на акаунт