Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 821
  • 733
  •   1
Отговори
# 540

Честит празник на всички деца!Да растат здрави и щастливи Heart Eyes

Змейче,честит рожден ден!Бъди здрава и много обичана Heart Eyes

Честит рожден ден и на сладка Вики Heart Eyes

При нас времето е доста скапано Close,по случай празника мисля да отидем до нооткритото Джъмбо и да купим някакъв подарък на Бери.

Алекс пожелавам ви успех в новите начинания.Сигурна съм ,че ще се справите Hug Heart Eyes

# 541
Здравейте момичета,
Честит първи рожден ден на Вики!!!Да е много здравичка,усмихната,щастлива и все такава красавица   bouquet
Честит рожден ден и на Миленка!Да е здрава,весела и много щастлива майка и жена  Hug
Инка,при нас празника на розата беше миналата седмица.Беше интересно.Най-хубавото беше че водата от фонтаните беше ароматизирана и миришеше на рози  Wink
Изи,Каби ти е голямо съкровище.Да ти е все такъв добричък и сладък  Hug
Ще скокнем някой път и при вас,само да се опаричим  Money  Mr. Green
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИТЕ НИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА И ТЕХНИТЕ КАКИ И БАТКОВЦИ  Heart Eyes Нека да са много здрави и да имат бегрижно детство  Hug

# 542
Бръмбазелка, благодаря за хубавите думи... Далече не ми е кеф, че е така, както е, но в моя случай е по-добре
Хубаво изкарване в Южния!
Отдавна съм се заканила да качвам снимки на чавето, но все не сварвам ред на компа с добрия монитор.
И нека има сватби и деца  Heart Eyes И да са повече  Simple Smile

# 543
Честит първи юни на нашите малки съкровища!
Честит рожден ден на Зара и Виктория!
Нека децата ни имат щастливо и безгрижно детство!!!!

# 544
Здравейте на всички:)

Не помня от кога не съм чела и писала, но прекрасните новини в последно време предизвикаха искрена радост у мен и желание да отделя малко време да драсна поздравчета

ИЗИ - ужасно много се радвам, че с такава лекота отново си готова за 3то прекрасно късметче, а малкия Каби винаги ме е разтапял с коментарите си. Да са ти живи и здрави двамата с Киси и да ти помагат с новия беборан Hug

Нари съм я поздравила отдавна, тук не съм имала възможност, но и на нея пожелавам леко бременеене и голяма радост по нова година.

Силве, пожелавам прекрасен сватбен ден, с много слънце и приятни запомнящи се емоции

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИТУ Mr. Green Да е здравичка, весела, усмихната и малко палава

Честит Рожден Ден и на Миленка. Много змейово щастие ти пожелавам и късмет с къщето

Целувки на всички, малки и големи и весел празник днес, да са ни живи и здрави прекрасните дечица

# 545
Честит 1-ви юни на всички малки и по-големи слънца! Да са ни живи и здрави, много весели дечица!

Честит първи рожден ден на Викиту и  Зара! Да са живи, здрави и усмихнати!

Честито на всички пораснали бебчета!
 Ех, много честитки днес, ама няма начин  Joy
Честит рожден ден, Змейче!   bouquet
ileina, да ти е жива и здрава рожденичката, да е най-щастливата баба!

Леко бременеене на Изи и Нари!  Hug

# 546
Честит празник на всичките ни деца!Да растат здрави и щастливи и да имат най хубавото детство Hug

Змейче,честит рожден ден!Бъди здрава и много обичана  Hug

Честит рожден ден на ВикитУ! Бъди здрава, усмихната и винаги така очарователна!  Heart Eyes Heart Eyes

Ние с Борис сега се прибрахме от разходка и отиваме да подремнем Joy

Хубав ден на всички! Hug

# 547
честит роджен ден на сладката Вики, пожелавам й страхотен рожден ден  Hug

на малки и "големи" деца Честит първи юни

радвам се за всички проходили дечица, Атила също вече 70-80 % си ходи и от време на време лази, но не го карам въобще да ходи, сам си преценява кога и колко да върви- това беше едно от забележките на ортопеда ни и гледам да го спазвам, почти не го държа за ръка и съм го оставила сам да се справя  Crazy вече както си е седнал си кляка и се изправя, често пада, но не се отчайва и продължава напред, толкова е хубаво да виждаш как малкото ти бебенце расте и се опитва да стане един от нас  Hug

Толкова се зарадвах на малката Берин как хубаво си хапва, сладуранка малка, гладна няма да остане  Peace

Днес малко ме боли корема и малко съм се стреснала, но се надявам с малко повече лежане да ми мине бързо  Peace

# 548
Честит празник на всички деца! Да са усмихнати и щастливи, игриви и пакостливи за радост на майките им! Joy

Изи, Нари,  на двете желая лека бременност и здрави и красиви бебенца!   bouquet

Честито на рожденниците! Здраве и щастие!

# 549
Привет.
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ДА БЪДАТ НАЙ-УСМИХНАТИТЕ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА.  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВИКИТУУ УФ ДА Я ИЗПАПКАМ ЖИВА И ЗДРАВА ДА БЪДЕ!!!!
Миленка мила честит рожден ден на теб.Желая ти едно безкрайно щастие с твоите слънца и много хубави мигове заедно.Наздраве!!!  bouquet  bouquet
Нари гледай да си почиваш днес и ще отмине.Браво на Ати сладък бонбон.
Нашата вече много добре ходи.Започна вече да се опитва и да тича.Миналата седмица й правихме прощапулник и се хвана за четката за зъби хаха ще я правим стоматолог май.Много е палава и направо ми взима здравето.Вече почти си стигнах килцата от преди бремнноста.Е разбира се и с малко диета.Още се кърмим поне по 5-6 пъти в денонощие и хиич няма намерение да се отбива а и аз май нямам такова.Щом е щаслива така и аз съм с нея .. Mr. Green Heart Eyes
С гърнето малко я изоставих сега щото баткото си беше в къщи и не смогвах с всичко но винаги когато я сложа се изпишква или изаква.Като се позатопли още ще я помъча и без памперс.Но няма да я насилвам.
Изи мноого се радвам че Каби е толкова миличък и така хубаво приема новината.Желая ви едно прекрасно слънчице което да ви радва от сърце. Hug Heart Eyes
Хубав ден на всички.  bouquet

# 550
Честит празник на всички малки и големи деца!

Честит рожден ден на сладката Вики! Да расте здраво и щастливо дете!

Нелка, аз ще опитам да дойда на срещата в парка, в събота и ние сме на Пловдив, живот и здраве. Много ще се радвам да ви видя Simple Smile

Луксче, почивай си повече и не се тревожи Hug

Браво и на проходилите крачета! Марти също още не ходи сам. Или се държи за мебелите или иска аз да го водя, но най-вече си пълзи, така му е най-удобно, а и е много бърз.

Силве, и аз го подстригах с 6-те мм на машинката исках и по-ниско, но другият път. Ето и снимки:

# 551
  • Пловдив
Честит празник на всички дечица!!! ЧРД и на ВикитУ, която се е родила на такава хубава дата  Mr. Green

Благодаря на всички ви за милите пожелания - тук и във ФБ! Много ме трогнахте!!!

# 552
Честит празник на всички малки и големи деца!  Wink   ura

Честит първи рожден ден и на най-малкото майско юнче - Вики!  Hug Да е здравичка, послушна и безгрижна!  Heart Eyes  bouquet

Змейко, честит ти РД и на теб! Да си здрава, усмихната, щастлива, обичана....  bouquet  bouquet  bouquet

Нари, почивай си повечко  Hug

Ехей, Алекс, ама ти хич не си мотаеш...преместване, обучение, работа....  smile3501

Змейко, дано успееш за събота  Praynig Пък, ако не успееш - ще те призоваваме на наша територия...онзи ден с Яна си говорихме, че не сте се виждали от много време и трябва да те навием да дойдете някой ден в Хисаря  Wink

radunka, много ще се радвам да ви видя и вас, Марти е голям пич с новата прическа  Hug

inka, ще се радваме следващия път и ти да успееш да дойдеш  Hug То, вярно, че сега има Празник на розата  Confused

Ще драсна по някое лс на другите пловдивчанки, че то, както се очертава ще се срещнем "чужденки" на пловдивска територия  Joy Joy Joy

# 553
  • София / Сливен
Честит празник на всички деца да за живи и здрави много усмихнати сладури!
Честито на рождениците жалко че минават с един подарък за двата им празника Laughing

# 554
  • Русе
Честито на всички празнуващи днес,да са живи и здрави!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт