Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 808
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Нелка, не знаех, че с Яна се познавате, да й пратиш много поздрави  Heart Eyes

За колко часа сте го решили - аз като гледам ние ще накупим материалите за къщата сутринта в събота и аз после с Бел ще остана тук и ще дойда, че тя доста се изнерви там милата днес и много се умаря... До одеве сме били там да гледаме какво е нужно да се прави, т.е. за какво ще стигнат парите  Mr. Green

# 556
  • Русе
ЧРД на Вики!Да е здравичка,щастлива, усмихната и послушна!
Змейче, чрд и на теб!Бъди здрава и много обичана!
Честит празник на всички дечица!

# 557
Благодаря ви, много сте мили!  Heart Eyes Змейо, каквото дойде, но на момиче ми мирише.  Simple Smile Прави ми впечатление, че хората леко се шокират от новината за третото ни дете. Аз познавам толкова млади семейства, които искат или вече имат три деца, че мислех, че това си е нещо съвсем нормално.  Simple Smile

Киси също още не ходи сама, държи се за една ръка и не е особено стабилна. Вкъщи пълзи със страшна скорост и единственото й "ходене", е навън до побъркване. Иначе може да се задържи за няколко секунди сама на два крака, да клекне и да се изправи, или пък да тупне много внимателно, така че да не й пострадат рогцата.  Mr. Green И също както Валерия на Мери, всичко от земята попада директно в устата. И затова избягвам нашия детски кът в НДК с гадните стърготини, примесени с фасове.  ooooh!

Много беше хубаво вчера, но жалко, че със Силвето така се разминахме.  Sad Дано ремонтът на парка приключи бързо и да стане хубаво.

Славче, може ли линк към онези Кити-обущета, че да замоля Змея да ми ги поръча.  Hug

# 558
Здравейте! Не бях влизала скоро и какво да видя - голямо оживление настанало в темичката ни! Много се радвам , че ще има още бебчета , честито но Нари и Бръмбазела  bouquet много лека бременност и още по-леко раждане и на двете мами - героини! Възхищавам ви се искрено! Бръмбазела, аз съм от семейство с 3 деца, като аз съм най-голямата, а сетра ми 9 г след мен, брат ми 10, имах много хубаво детство , много се грижех за тях и още от дете бях решила, че искам 3 деца някой ден! А мъжа ми пък искаше 5  Laughing, но това до преди да се оженим и да родя, сега такова ни е положението, че и с 1 едва се справяме, но се надявам да настъпят по-добри времена и да си имаме поне още 1 дете  Praynig.  Малко се отплеснах, но  темата ме развълнува. Честито и на Силвето за сватбата, сигурна съм , че ще бъде много красива булка , а и с малкото сладко шаферче Мирко  няма как да не стане най-веселата сватба.  Иначе ние сме добре ,  по цял ден навън  в парка или по двора, ходим , но досто пада , особено навън , много бърза, направо тича и въобще не се пази , вече има рана на лакътя и на коляното ooooh!, а и на главата си пада 2 пъти, направо ме е страх да я пускам сама да ходи, а тя все напира и ми бута ръката да не я държа Whistling.  Вчера ни сложиха ваксина Приорикс , за шарките, нямаше никакви странични ефекти, слава богу. Ох, цял ферман стана ,  Embarassed  Ама това е , защото рядко пиша. Хубав ден на всички   bouquet

# 559
  • гр. София
Момичета, добро утро!
Благодаря за всички ,които се сетиха за рожденият ден на моята звездичка Вики! Благодаря много за пожеланията!Вчера толкова много задачки,че неуспях да вляза и да ви почерпя .Ето малко снимки от нас от купона.

Празнувахме в детско клубче,беше много весело и забавно за всички.Вики се държа железно-няма мрън( въпреки,че накрая и се спеше)На всички дечица направихме малки подаръчета за празника на детето.А естествено направих тортата  LaughingНа мен ми мина като сън.

На всички МАЙски дечица пожелавам безгрижно детство,усмихнати дни и весели игри!
Честит рожден ден на змейчето! Да си жива и здрава,много щастлива и обичана!
Леко бременеене на Изи и Нари!
Това е накратко от нас!Отивам да храня едногодишната сладурана.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 09:11 от Марая

# 560
Бръмбазелка, и аз познавам такова младо сем с 3 момчета и оттам идват моето желание и завист  Heart Eyes Но са батко и двама близнака. Майката ми е колежка от СУ-то, справят се, хем тя реши да си остане у дома да ги гледа

Да ви питам, има ли друг като нас, който яде твърда храна само с ръце? Вече втори месец отказва да яде с лъжица. Яде АМ, айран, пресни фрешове от плодове и зеленчуци и каквото ядене може да изяде сам като веге кюфтета /печени/, филийка с яйце и сирене и пр. Поотслабнал е, няма го шкембето

# 561

Да ви питам, има ли друг като нас, който яде твърда храна само с ръце? Вече втори месец отказва да яде с лъжица. Яде АМ, айран, пресни фрешове от плодове и зеленчуци и каквото ядене може да изяде сам като веге кюфтета /печени/, филийка с яйце и сирене и пр. Поотслабнал е, няма го шкембето

Атила допреди 1-2 месеца, беше на фингър фууд, но сега дава с лъжичка да го храня
Киси на Изи и Габи на Кали са фингър фуудъри  Party не се тревожи то си зне детето кое му е вкусно и кое е полезно за него, можеш много неща да му приготвяш вече който да яде с пръсти, банички с различен пълнеж, кюфтета, филии намазани с авокадо сирене каквото харесва, абе има много манджи - моя редовно си похапваше пилешко бутче - хващаше кокала и хоп в устата, но се научи да го отуча лека полека заради обрив около устата , защото трудно се пази мястото когато той започне сам да се храни

има темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=566953.495 може да се включиш ако още не си и да рамениш опит  Hug

# 562
Аууу това Джъмбо със закон трябва да го забранят Mr. Green Crazy.Верно пълно с боклучета ама как да им устоиш Twisted Evil.Добре,че ми е далечко,че иначе ще ме изгонят от вкъщи ooooh!.Я кажете дрехите качествени ли са?Аз купих някое друго боди и разни други парцалки ама още не съм ги пробвала.

# 563
Бръмб , разбира се , ето линкче http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-kit-2-infants-020128 но като гледам най малкия номер е С4 Sad А май ви бяха доста големи

# 564
  • Sofia
Ох, да ви кажа, олекна ми като минаха рождените дни, та пак се появявам в темата. Иначе едно всекидневно честитене, страх да не пропусна някой, нежелание да копи-пейст имена от първа страница...  Blush
Та, Спири, Джъмбовските са си малко Чайнис и голяма шарения, но много от нещата ги има и в Редут Wink Аз съм много доволна от бодитата за Кри и бельото за Габи, някои пижамки стават, други - не, от дрешките, ако успея да избера по мой вкус, също стават  Peace

Абе тази сватба на Силвето кога точно е - аз знам, че е в план за лятото, а толкова И честитихме, ще речеш, че е утре  Joy
За 3-те деца, искрено се възхищавам  Hug

Аз и днес не отведох Кри за кръв и урина, отлагаме реваксинацията Синфлорикс вече 1 месец, а стана време и за другата ваксина, за шарките  Confused

Казах на Габи, че трябва да водя Кри за кръв и урина да се види как е, а той вика - ааа, аз пък мислех, че искат да проверят защо не И расте коса  Joy

# 565
  • Под кленовите дървета
Аник не се притеснявай за ваксините. Ние бихме Симфлорикса, но шарките отлагаме за по-студени дни. Обсъдихме го и предпочитам да се забавим с ваксината и ще я бием някой студен августовски ден или септември. Доки каза, че не е проблем.

# 566
Привет момичета............ Hug.

Ехеееееее какви хубави новини.Аз съм бляла някъде Rolling Eyes
БРЪМЧЕ,НАРИ-ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ви желая...в тая криза напук се раждат деца...дай боже те да живеят в по оправена България

Силве чесита ти предстояща сватба,с двамата мъже до себе си ще сияеш-сигурна съм Heart Eyes

Ан честита ти рожденничка на патерици...Да ти е жива,здрава пакостлива и игрива.Вкакъв хубав ден се е родила...вечен купон Grinning

Нашия рожден ден и кръщене мина,поревахме подобаващо,но всичко мина чудесно...

за ваксините и ние ще протакваме Naughtyне искам проблеми отново

Лек ден момичета и дечурлиги Peace

# 567
aniK, ще го изям тоя Габи  Heart Eyes
На Силвето сватбата е на 17 юли /дано не бъркам  Rolling Eyes/, ама ние от сега да си й пожелаем, пък после пак ще има пожелания  Laughing

За срещата в Пловдив:
Предлагам в събота /04 юни/ 13ч някъде около шадравана пред Дриймс на центъра  newsm78

ananasi, ела и ти, ако имаш възможност  Hug

# 568
Нелка, ще се радвам да се видим и с теб и с другите маЙчета Simple Smile

И ние се реимунизирахме, слава богу мина Praynig Иначе е качил само 100 грама и е 9400 и е дълъг 77см. Пак малко нисък, според педиатъра, хемоглобин 107, но мен хич не ме тревожи, на 6 месеца му беше 105, но нали още суче та затова. Иначе яде елди, месца и плодове.

Джъмбото и на мен ми действа джобоизпразващо  добре, че най-близкото е в Пловдив Mr. Green

# 569
Здравейтеееее пораснали дечица и на всички мами!!!

Съжалявам за дългото отсъствие, просто нямам навика да пишем и тук а и време не ми остава, че сме самички през повечето време ooooh!  Първо да дам малко отчет за нас.

Реимунизираха ни и нас, понася се добре за сега! Наддали сме 100 гр. и май отново сме си 81 см. неможахме да я измерим добре че се разплака иначе сме 10 кг.

Кърмим се основно, ядем чат пат производни на тиква - тиква с пиле на бейбивита 4 месеца ядеме за обяд нищо друго, тиква с мляко за закуска и банани  Joy да се смея ли да плача ли незнам. КуФня не признаваме манджи не признаваме нищо нищичко, но пък растем!!!!  Crazy

Вечер не спим цокаме си по цяла нощ спи при мене, абе общо взето няма голяма промяна от както не съм ви писала тука. Имаме си вече 12 зъба от които новите са 2 кучешки и два кътника горни и долните се задават  #Crazy луда работасме с тези зъбки, но да ми е жива и здрава!!!

Много се радвам за Изи и за Нари, вълнувам се сякаш за съм бременна  Crazy Желая им от сърце лека бременост и здрави сладки бебчета на финал!!!!
 НЕ ХОДИМ още /Змейче въобще не си мисли че сте само вие/  Joy но за никъде и не бързаме. Вече поне сме за ръчичка и так ами е по лесно че квито сме дълги с мъжо  ooooh!

Не се сещам друго за сега, но като се сетя ще пиша!!!

П.С. Видях, че коментирате тези сандалки http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-kit-2-infants-020128 какво мислите за тях  след като не са с твърда петичка,защото ги поръчах и аз много ми харесват  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт