Змейо, каквото дойде, но на момиче ми мирише.
Прави ми впечатление, че хората леко се шокират от новината за третото ни дете. Аз познавам толкова млади семейства, които искат или вече имат три деца, че мислех, че това си е нещо съвсем нормално. 

Дано ремонтът на парка приключи бързо и да стане хубаво.
много лека бременност и още по-леко раждане и на двете мами - героини! Възхищавам ви се искрено! Бръмбазела, аз съм от семейство с 3 деца, като аз съм най-голямата, а сетра ми 9 г след мен, брат ми 10, имах много хубаво детство , много се грижех за тях и още от дете бях решила, че искам 3 деца някой ден! А мъжа ми пък искаше 5
. Малко се отплеснах, но темата ме развълнува. Честито и на Силвето за сватбата, сигурна съм , че ще бъде много красива булка , а и с малкото сладко шаферче Мирко няма как да не стане най-веселата сватба. Иначе ние сме добре , по цял ден навън в парка или по двора, ходим , но досто пада , особено навън , много бърза, направо тича и въобще не се пази , вече има рана на лакътя и на коляното
, а и на главата си пада 2 пъти, направо ме е страх да я пускам сама да ходи, а тя все напира и ми бута ръката да не я държа
. Вчера ни сложиха ваксина Приорикс , за шарките, нямаше никакви странични ефекти, слава богу. Ох, цял ферман стана ,

Но са батко и двама близнака. Майката ми е колежка от СУ-то, справят се, хем тя реши да си остане у дома да ги гледа
не се тревожи то си зне детето кое му е вкусно и кое е полезно за него, можеш много неща да му приготвяш вече който да яде с пръсти, банички с различен пълнеж, кюфтета, филии намазани с авокадо сирене каквото харесва, абе има много манджи - моя редовно си похапваше пилешко бутче - хващаше кокала и хоп в устата, но се научи да го отуча лека полека заради обрив около устата , защото трудно се пази мястото когато той започне сам да се храни
А май ви бяха доста големи
Аз съм много доволна от бодитата за Кри и бельото за Габи, някои пижамки стават, други - не, от дрешките, ако успея да избера по мой вкус, също стават 

.

не искам проблеми отново

Иначе е качил само 100 грама и е 9400 и е дълъг 77см. Пак малко нисък, според педиатъра, хемоглобин 107, но мен хич не ме тревожи, на 6 месеца му беше 105, но нали още суче та затова. Иначе яде елди, месца и плодове.
Първо да дам малко отчет за нас.
да се смея ли да плача ли незнам. КуФня не признаваме манджи не признаваме нищо нищичко, но пък растем!!!!
луда работасме с тези зъбки, но да ми е жива и здрава!!!
Желая им от сърце лека бременост и здрави сладки бебчета на финал!!!!
но за никъде и не бързаме. Вече поне сме за ръчичка и так ами е по лесно че квито сме дълги с мъжо

Препоръчани теми