Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 807
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Хабиби аз доколкото знам трябва петичката да е твърда за да държи крачето и за прохождащи дечица да е с ортопедична подметка.Така и аз си избирам обувките за малката. Peace

# 571
  • Под кленовите дървета
Лелеее, всички сте много напред с килцата и см. Ние сме само 9080 гр. и 73-74 см Confused
Иначе хемоглобина му е по-добър от моя - 120! Обмислям дали да не мина на неговата диета Embarassed

# 572
Ооо Вени има и по-зле от вас Peace.Бери е 8700 и 75см(това мин. месец) Mr. Green,хемоглобин-109.

И на мен ми харесаха тези сандали.Откога търся и нищо не ми харесва,но тези са ок.само това С4 на кой номер отговаря?Да вземем да направим една обща поръчка ли? Mr. Green

# 573
Лукс , благодаря за линкчето   bouquet

# 574
  • Под кленовите дървета
Ооо Вени има и по-зле от вас Peace.Бери е 8700 и 75см(това мин. месец) Mr. Green,хемоглобин-109.

И на мен ми харесаха тези сандали.Откога търся и нищо не ми харесва,но тези са ок.само това С4 на кой номер отговаря?Да вземем да направим една обща поръчка ли? Mr. Green

Аааа, тя е висока дама, прилича и да е слаба и красива мома Simple Smile Обмислям да ти я искам за снаха, че много ме радва Simple Smile

# 575
  • София / Сливен
Ани твоя Габи голямо сладурче чуди се детето какво става с косата хаха Laughing
Дани предния месец нямаше 8кг така че 9кг си е супер има си коремче не е съвсем кльощав ама не е пухче толкова харесвам такива деца но пък затова че няма излишни мазнинки проходи бързо важното е да е здрав.

# 576
  • София
Здравейте!

Вени, въобще не можете да се класирате в отбора на фините  Hug Габчица последно беше 8400 и 73см. Но да са здрави. То не може всички да са пухчета  Heart Eyes

Ние сме добре. Габчица не се спира. И от спалнята се научи да слиза и вече съвсем няма недостижимо място за нея. Катери се, обикаля, а види ли отворена вратата на терасата е като стрела само и само да е навън. Ако до преди няколко месеца заемаше 3-4 квадрата, то сега целият апартамент е превзела.

На нас ни откриха левкоцити в урината. Пак ще пускаме изследвания. Дано да е била замърсена първата урина, че днес какви работи прочетох...  Confused Поради тази причина може да се наложи и да отложим малко ваксината за шарките.

# 577
АхахаахаВени трябва да се преборите с варненските момчета Mr. Green.Незнам как ще я дадат Mr. Green

# 578
  • Под кленовите дървета
АхахаахаВени трябва да се преборите с варненските момчета Mr. Green.Незнам как ще я дадат Mr. Green

Щом днес се пребори да открадне кърпичките, ще ги преборим Laughing

Злати, първа урина, ако може стерилна, не се шашкай. Да не говорим, че ако сте имали течащ нос или друга настинка, веднага се отразява на левкоцитите.

# 579

П.С. Видях, че коментирате тези сандалки http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-kit-2-infants-020128 какво мислите за тях  след като не са с твърда петичка,защото ги поръчах и аз много ми харесват  Crazy

Малката е с тях, много й ги харесвам, като гледам си ходи без проблем с тях, въпреки че не са с твърда петичка, но не са й първите обувки де, докато прохождаше беше с маратонки.

Ани, твоя Габи направо ми скри шапката с този коментар Wink  Hug

С4 в случая го водят номер 20, но не отг на българското 20 май, стелката е точно 12 см Simple Smile

Ние бяхме преди месец 10 кг, ама в никъв случай не мога да кажа, че е пухче, въпреки че й викам дудунка Wink още не сме ходили на преглед а трябваше около РД-то Simple Smile

хайде отивам да я приспивам Wink Лека нощ

# 580
Вени, въобще не можете да се класирате в отбора на фините  Hug Габчица последно беше 8400 и 73см. Но да са здрави. То не може всички да са пухчета  Heart Eyes
Ама моля ви се, аз да казвам ли?  Laughing Crazy 7.500кг и 72см  bowuu  Joy

Злати, дано няма нищо притеснително като пуснете пак изследвания  Praynig

# 581
  • Sofia

Ей, изплю камъШето  hahaha Крисана на 8 ги беше закръглила и 74см  bowuu

Според мен тези обувчици не са добри за неходещо добре дете  Naughty Платнената горна част не държи добре крачето, а подметката е равна и твърда. Така мисля аз  Rolling Eyes
Злати, ама Габка е фурия  Heart Eyes  Не мисли нищо преди да си пуснала стерилна урина  Hug
Оф, аз да взема пък днес да свърша тази работа поне  newsm78

# 582
Тц, не си даваме нашето единствено слънце! Naughty Mr. Green
Ани, посмях се в ранни зори с Габи  Joy Голям сладур! Моя племенник пък скоро обикаля Крис половин час, застава му на челна стойка само за да го накара да си отвори устата и да види дали има езиче  Laughing

Спири, и на мен Джъмбо така ми действа, мъжа ми се опита да се договим да се ходи само веднъж в месеца, ама не мина  Mr. Green

Злати, и според мен няма да има нищо тревожно. Стискам палци  Praynig

# 583
Здравейте:)

Я какви мерки и теглилки са се заформили - Мишо ми е 10 500 и 84см, ама хич не гледам аз таблици и скали, както иска да си расте детето Hug

Иначе нямаме с какво да ви се похвалим, ТОЙ отказва да ходи, иска си само да пълзи, като сме вкъщи се придвижва подпрян за някоя мебел или стена прав но предимно лазоти и е супер щастлив - АЗ не го насилвам за нищо.

Сутринта го боцнаха за изследвания ама урина ще му пускам другата седмица, че си мислех че имам чашка вкъщи, а сутринта се оказа че една патка мислила мислила...... Mr. Green

Относно отказа за ядене с лъжица - и Мишо ми го приложи в последните 3 седмици, искаше само да пие от шишето или да държи храната и така да я яде, но от 3 дена пак ми прояде, явно минават през някакви периоди

Хубав ден на всички:)

# 584
Здравейте и от нас.При нас една и съща пак сме с Т направо ми писна с всеки зъб.Докато нямаше зъбки незнаех какво е Т ,но сега...........това да е поне само.

На първи юни правихме прощапулката, раздадох питка, бягах напред назад като хамава и всички не си чупят цялото парче (както беше направена)я ровят като мишчици щях да бягам цял ден ако бяха продължили........Бях наредила по късно вечерта предметите и от около 15 предмета хвана една маска(козметична)ще става като майка си козметичка  Mr. Green после и казахме да си вземе друго взе една книжчица с човешкото тяло и спринцовката(умишлено)върху нея -пак като майка си медицинско лице(рехабилитатор   Mr. Green )

О ,desex вие наистина сте супер финнички.

Вече се и кардете......... Joy

Общи условия

Активация на акаунт