и на Боби левкоцитите бяха повишени, в деня когато ги правихме вечерта ми вдигна Т.

Честито на цялата майска дружина за навършената година! 

. Иначе с удоволствие щях до дойда. Пожелавам ви приятно изкарване, дано да е хубаво времето днес , че снощи дъждове, бури , после чакаме снимки

Аз не издържах и преди 2 дни й купих сандали Най-най за 40 лв. Тия цени са уникални, а пък това беше възможно най-евтиния вариант.
Все още не може да ходи, нито да се изправя, придвижва се само по дупе из цялата стая, може да се изправя само на колене от седнало положение
Явно ще бъде като майка си по-мързеливичка
Иначе желязото ни е ниско и ни предписаха да пием Малтофер по 10 капки, два пъти на ден.
как хубаво си растат децата ни браво на всички бебоци, аз не знам колко е Ати, но си е в норма около 10 кг около 80 см сигурно

аз докато се наканя да и взема,то лятото ще мине 

Малката също е много капризна с тая лъжица.Имаше моменти като това трая близо месец не искаше да яде от лъжица(гледам че и други бебоци са отказвали)което и аз се замислям дали не е някакъв период.Тогава я хранех с пръсти-топя от манджичката с хляб и задължително сиренце и така ядеше.Изяждаше по 1 филия.
Освен това и тя обяда не й е преоритет и понякога след закуската яде с около 4-4,5 часа пауза. 

Препоръчани теми