.
. Големи сладурки са станали тия пловдивски моми, а Саня на Елче е направо страшна умница, толкова неща знае и показва
Ива едно махане за "чао" го прави само, когато тя пожелае и на когото тя пожелае
.
Скоро гледах едни малки сандалки, затворени отпред, в един магаин в Карлово 
Нацелувай я от нас прекрасната Бери 

Много неприятно
.Беше страхотно(макар,че не съм от големите фенове на плажуването
.
.Ти си наЩа гордост
.Чакаме снимки.
?
)

На Марти му се доспа страшно много, а той не спи в количката. Той толкова бесня преди срещата - гони гълъбите по площада и тича към шадравана, че вече беше каталясал, но обещаваме другият път ще стоим до край
Така се вълнувах за срещата и още ме държи 

Не знам къде се бяхте скрили на 1-ви в южния, но обиколих 3-пъти. Жалко , че не успях да ви видя, целувки на Крисето
НИе сме от слабичките,но вече не се и опитвам да я правя дебела.ИИзморих се
ама всяко е различно и ще я оставя на по-свободен режим.Както каза веднъж един мой познат,яде ли веднъж на ден ,ще живее
При храната,която приема и това постоянно движение,не се спира и за секунда,когато е будна,си е много добре на килограми,наддава последно около 200 гр.

Хубаво сте си изкарали на срещата май :
Надявам се другия път и ние да се присъединим
Я кажи в кой магазин с Карлово си гледала тези сандалки?Иначе единстевените които са и точно са 16 номер от тези за прохождане на Барт 

аз докато се наканя да и взема,то лятото ще мине 

а 19 му беше тясно и малко. В магазина нещо не можах да преценя, надявам се до края на лятото да му станат, сега ще търся друг вариант.
Гледах ги преди десетина дни, дано още има

Криста все още само в къщи се пуска и то когато се залиса в нещо, не се сеща, че никой не я държи 

Препоръчани теми