Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 801
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Привет!

Ние също отложихме и синфлорикса и шарките( нали бяхме болни), другата седмица ако се наканя ще слагаме една от двете.

Злати,всичко ще е наред Praynig и на Боби левкоцитите бяха повишени, в деня когато ги правихме вечерта ми вдигна Т.

лилка , да нацелуваш малката ни козметичка Joy

Като си говорите са хапването, Борис си отваря устата ако го занимаваш с нещо, трябва да си играе с телефони, дистанционни и т.н. ooooh!

# 586
  • Пловдив

За срещата в Пловдив:
Предлагам в събота /04 юни/ 13ч някъде около шадравана пред Дриймс на центъра  newsm78

ananasi, ела и ти, ако имаш възможност  Hug

Утре съм на линия с Бел - още към 11,30-12 смятам да съм в градската, повечето ми имате телефона, ще се намерим  Laughing

# 587
Супер, Змейо!  Hug

Значи остава уговорката в 13ч около фонтанчето пред Дриймс, а ако някой закъснее или отиде по-рано ще се търсим по телефоните  Peace
Аз съм в 11ч на изпит и като си изпиша писането  Mr. Green веднага идвам  Peace

# 588
  • Пловдив
Стискам палци, Нелка!

# 589
За жалост ще пропусна Пловдивската среща  Sad
Весело изкарване,дано времето е с вас и ще чакаме снимков материал после  Hug
Неличка,успех на изпита утре  Peace
Нашите мерки са 8600 и 75.Не са много,слабички сме си,ама много ходим  Mr. Green

# 590
Привет и от нас! Толкова рядко се разписваме,че надали някой ни помни  Joy  Честито на цялата майска дружина за навършената година! newsm67

Ние сме изключително активни,не спим ли,не се спираме и за минутка даже на едно място и само искаме да играем,яденето и спането не са ни толкова потребни и необходими Laughing Благодарение на моето тъпчене последно бяхме 9 360 кг. и 77 см. Така хубаво се научи да плюе като яде,че храна хвърчи навсякъде,по тази причина и се храним само в къщи  Laughing
От 6 месеца се борим с бактерията Е.коли,която се изолира в урината и последно бяхме в Токуда да я видят на ефограф.Казаха,че няма аномалии и уж всичко е нормално и вероятната причината е външна.Препоръчаха махане на памперса,бани с тетра и разни мазила.Днес имаме 3 опита успешни извън памперса,но не на гърнето,понеже там ни удря ток да стоим,а над гърнето я държа и така  Simple Smile

За ходенето още ни е страх и гледаме да се хванем за нещо,прави по няколко крачки почти набегом,никак не е стабилна и много лошо се чупи назад и пада.Взех и на Беко буйки за прохождане,но те се поразшириха и сега незнам дали са подходящи да ходи с тях,по този начин вече не държат глезена,а крака и е свободен в тях  Confused Гледах едни сандалки на к&к http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?products_id=803 и се чудех дали не са по-подходящи  Rolling Eyes

Гледам срещички си уговаряте да питам мамите от Бургас няма ли да заформим нещо да се видим и ние най-после?

# 591
Здравейте! Пловдивчанки, много исках да дойда да се запозная с всички на живо, но довечера съм на Среща на класа по случай 10 години от завършването ни и  по този повод на обяд съм на фризьор да се разкрася малко, че не ми се е случвало последните месеци Embarassed, а сега нали имам и повод  Grinning . Иначе с удоволствие щях до дойда. Пожелавам ви приятно изкарване, дано да е хубаво времето днес , че снощи дъждове, бури ,  после  чакаме снимки  Hug  bouquet

# 592
Привет!   bouquet

Сърдечно ви благодаря, момичета! Пожелавам ви нашето богатство!  Heart Eyes

Ех, как се разминах с Пловдивската среща. Мислех да изюркам мъжете, че отдавна не сме били в Пловдив, ама вече на другаде тръгна програмата. В градинката на Народния театър през целия уикенд ще има страхотни занимания за децата по случай 1 юни и май ще откараме поне половин ден там.  Simple Smile

Славче, мерси за линка!  Hug Аз не издържах и преди 2 дни й купих сандали Най-най за 40 лв. Тия цени са уникални, а пък това беше възможно най-евтиния вариант.

Бягам да спася динята от Киси и да я изпера цялата.. (Кисуна, де)!  Sunglasses

# 593
Здравейте и от нас,

да се включим и ние с мерки от последната консултация - Йо ще бъде явно миньонче само 73 см е и 8 500 кг, но затова пък има огромни бузи Simple Smile Все още не може да ходи, нито да се изправя, придвижва се само по дупе из цялата стая, може да се изправя само на колене от седнало положение Simple Smile Явно ще бъде като майка си по-мързеливичка Simple Smile Иначе желязото ни е ниско и ни предписаха да пием Малтофер по 10 капки, два пъти на ден.
Приятен ден на всички и дано бъде слънчево и топло в цяла България : Sunglasses

# 594
Simple Smile как хубаво си растат децата ни браво на всички бебоци, аз не знам колко е Ати, но си е в норма около 10 кг около 80 см сигурно

ние сме супер времето е много хубаво тука, не е много топло идеално за разходки, но ми липсва вече София  Shocked не съм си мислила, че мога да го кажа това, пък и имам толкова работа в София, че не мога да се отпусна и все за това си мисля, правя планове и така, още 2 седмици сме тука  Whistling

и аз купих едни сандали тука на Ати но нещо не ми харесва как върви с тях, имаме още 2-3 чифта в София, така че ще се въздържа.   Peace
  bouquet

# 595
Влизам за да се оплача Confused

Снощи и днес Бери рева истерично около 1 час #Crazy.С 300 зора я приспах.Не виждам зъби да никнат,к'во ли ще е незнам Thinking.Нещо ли я боли? Thinking

# 596
Добро утро!!! Моя милост е парцал днес, мънечкото заспа снощи в 2 и 30 и стана в 8 разби ми фантазиите.

roni_sz, сандалките дето си показала са супер сладки, но ти препоръчвам отпред да са със закрити или полузакрити пръстчета Wink

Бръмб, цените нЕмат равни... дай да ги видя кво купи!?
Искам да й взема още едни, ама не знам какви, харесала съм едни в ибей (тези и още две три разновидности на същите), но се колебая за номера ...

Хайде отивам да правя нещо за обяд .... хубав, слънчев и усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 597
Ние нали сме с мега малък крак едва и намерих сандалки.Гумени са и нямат такова за придържане на петичката,защото ако има такова пищи истерично и не иска да ходи.Пръстчетата също са отворени.Учудващо са и много удобни,пък и като нямах друг избор откъм модели с толков а малък номер  Mr. Green

# 598

Майчета има ли и други като нас да заспиват чак в 17 часа през деня и то след като сме много изморени вече и много ни се спи.КОлкото и да се опитвам немога да и създам режим на ядене и спане. След закуската(попара,кус -кус,макарони) към 10 сутринта,не иска обяд,нито в 2,нито в 3,яде малко супа чак към 7 вечерта,през останалото време каквото и предлагам се плюе.Може да гризка само коричка хляб или бисквитка сама,затопен хляб от общата манджа също хапва по няколко хапки,след което започва и него да плюе.Предпочита явно да има хляб в онова,което и се предлага  Laughing Дали това,което приема към 10 я засища толкова,че да отказва обяда( от кухнята или каквото съм и сготвила)? Понеже като се събуди в периода от 6 до 8 давам АМ около 200 мл. изпива и ми се струва рано да правя друга закуска,затова я яде по-късно около 10. Мисля си,че причината е или в  зъбите или от жегата,или за бактерията е.коли,която имаме или вече не иска да яде с лъжица,но пък сутрин си изяжда това,което и предлагам,а през деня всичко друго отказва и си чака млякото в 10 вечерта.  newsm78
За сандалките несъм решила точно какви да са,но май наистина ще е по-добре да за с по-закрити пръстчета Славче  Hug аз докато се наканя да и взема,то лятото ще мине  Joy

# 599
Привет.. Hug
ЕЕЕ разписахте се така ми харесва темичката. Heart Eyes
Рони да кажа за нашето ядене. CrazyМалката също е много капризна с тая лъжица.Имаше моменти като това трая близо месец не искаше да яде от лъжица(гледам че и други бебоци са отказвали)което и аз се замислям дали не е някакъв период.Тогава я хранех с пръсти-топя от манджичката с хляб и задължително сиренце и така ядеше.Изяждаше по 1 филия. ShockedНо сложа ли я в столчето и започнали да поднасям лъжицата настава войййй.И така ставаше едно голямо гонене около стаята и чистене всеки ден.И сега е така от време на време.Много рядко се застоява в стола и яде от лъжица.Кремчетата от кухнята й омръзнаха и мачка филии.Но сега от тях тия дни нещо се е запекла.Та така не знам дали са зъби или нянакви мераци но наистина е доста изнервящо.Спокойно все някога ще премине. HugОсвен това и тя обяда не й е преоритет и понякога след закуската яде с около 4-4,5 часа пауза. ooooh!
Спирито може да е зъбче наистина или нещо я мъчи.Дано се оправи душичката. Hug
Ананаси приятна срещичка.Ех как ти завиждам благородно.. Crazy Hug
Алексче много ти е добре детенцето. Hug Peace
Нелка(Десекс) не се притеснявай за мерките на малката нали е живичка и хапва пък и малко по-слабичка какво пък толкоз.Моя големия беше със същите мерки като Ивето на вашата възраст.И това дете не знае какво е умора.Не спира и до днес.И все си е такъв слаааб.Но е много жилав.Аз много му се притеснявах и какво ли не съм му давала за апетит, нооо ефект нулев.Оставила съм го сега и той така се чувства добре.Вече не се кахъря.Хайде да нацелуваш адашката по дупето от нас.  bouquet
Днес бяхме на една страхотна разходка в природата.Отрази ни се изключително зареждащо.А аз си направих едно хубаво кросче тичайки след Калоян с колелото. Mr. Green
Мале олях се.
Хубава вечер на всикчи.

Общи условия

Активация на акаунт