Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 786
  • 733
  •   1
Отговори
# 630

Добро утро мили мами. Да ви почерпя по случай рожденият ми ден. Днес остарявам с още една годинка и ги направих вече 27  Rolling Eyes .

Това са хубавите новини, а лошите, че открихме отново бактерии в урината на Пламен и днес мъжа ми ще го води пак при нашия уролог дето го следи от бебе, да го види на ехограф и да каже какво да правим с бактериите. Много се надявам да изпише антибиотик, който да пием вкъщи и да се махнат гадните бактерии и да не се налага да влизаме в болница пак, че както се опитва да ходи и не го свърта на едно място, не ми се мисли какво ще го правя в болницата в една сатя.  Confused
За сега това от нас, като се получат новини от прегледа ще пиша пак.

Хубав и усмихнат ден на всички!  Sunglasses

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 12:19 от [X] ˙·•● milkinis ●•·˙

# 631
Бръмбазела ,дано всичко е от твърдата обувка .

Аз вчера щях да пиша какво ми се случи ,но ме домързя.Още не е за вярване в какво попаднах-в екшън  #Crazy(то аз май повече се вкарах в него от притеснение ,но наистина за момента доста се изплаших. Rolling Eyes
  Прибираме се с Раличка от разходка и се отбих до близкия плод -зеленчук.Стигайки вече блока забелязох ,че торбата с краставиците се е скъсъла,хем занм, че е всекидневно това фалшиви торбички  #Cussing out и не ги сложих в багажника на количката.Замислих се колко краставици съм взела  newsm78, но не се сетих реши да погледна до 20-на метра и да се прибирам,бях в средата на блока (той е от 4 входа между двата).В момента в който завъртях количката виждам едно такси,чувам адските спирачки на друга кола пред него,след което моментално изкачат около 3-5 едри доколкото видях мъже и със слизането си изкараха пистолети и викаха на земята, не мърдай(те),стойте и от този им ред не ги помня.А беше доста спокойно около 13:15 ,няколко дечица пред блока и това е.Паникъосах се виждам само мъжете с пистолетите и газ,подпалих гумите на количката  Mr. Green.Обърнах се и видях после ,че имаше някакви момчета там и въпросните (така и не разбрах полицаи май бяха )въоръжени бяха за тях.Но в пъврия момент не видях момчетата ,които стояха на входа излизаха от там ли с таксито ли бяха  newsm78.Бягайки извках на децата и те да бягат.Видимо май бях най уплашената.Знам ли какво можеше да последва не ми се мисли,ако бях стигнала до този вход..........Вече като бяхме до входа видях че лежат на земята и ги закопчават.Едно от дечицата (най палавото)което неможах да привикам да бяга отиде много близко и то каза, че били полицай(явно цивилни  newsm78,не забелязах да са униформени) и лежали там после около половин час закопчани на земята.После май ги пуснали ли и така и не разбрах за какво е било всичко, но и в него момент въобще не ме интерисуваше.
  Казаха ми да си лея куршум-на момента се изплаших наистина ,но после не се чувствах уплашена ,но така и отидох не бяха ми ляли никога и жената каза че съм много уплашена. 9 пъти събираше сърцето бабата ,но накрая успя,леело се (разтапя по точно) докато се съберяло,а в моето имаше все нещо като копие .Бях чувала ,че като се кърми не се леело, но нямало проблем,най много от това вчера с уплахата да ми спре кърмата  baby_neutral,но важното е че сме добре,каквото е това,сутринта имах ......ще видим вечерта .

˙·•● milkinis ●•·˙
честит ти рожден ден много здраве и щастливи мигове с цялото ти семейство.весело изкарване на празника.Наздраве!

# 632
Добро утро!

Рано, рано влизам с въпрос Crazy

Има ли вече деца,на които им е поставена ваксината за шарките?Как я понесоха?
Следобяд сме на консултация и нещо се панирах от сутринта Rolling Eyes

# 633
  • Sofia
Spiri, не се панирВай  Hug Тя нали след 10 дни дава реакция - от тия, дето знам, че им е сложена, още не са минали 10 дни  Rolling Eyes Обаче каквото и да е, трябва да мине  Confused
Аз я водих днес за Синфлорикса, че просрочихме и педката каза Приорикса другия месец  Peace

# 634
Здравейте мили мами. Аз отново съм с въпросче. От извесно време се колебаем дали да купим на Пламен колело PUKYLINO като това http://misto-bg.com/puky/pukylino.htm. На мен ми се искаше да го видим в някой магазин на живо и тогава ако ни хареса да го поръчваме, обаче не знам магазин в който да ги има. Вие знаете ли такъв или пък мамите, които имат такова колело ако могат да споделят впечатленията си. Много благодаря предварително.
С бактериите на Пламен стигнахме до там, че му изписаха антибиотик който да пием вкъщи и след 10 дни отново да вземем стерилна урина, само дето лекаря каза направо да пишка в шишенце, а не с разни пликчета или гърне и аз направо идея нямам как ще успея да го уловя да стои мирен и да го хвана като пишка  с шишето.  newsm78 Дано само се махнат бактериите с тези лекарства и не влизаме пак в болница, че не знам какво ще го правя затворен в една стая.  Praynig

# 635
Здравейте мили мами. Аз отново съм с въпросче. От извесно време се колебаем дали да купим на Пламен колело PUKYLINO като това http://misto-bg.com/puky/pukylino.htm. На мен ми се искаше да го видим в някой магазин на живо и тогава ако ни хареса да го поръчваме, обаче не знам магазин в който да ги има. Вие знаете ли такъв или пък мамите, които имат такова колело ако могат да споделят впечатленията си. Много благодаря предварително.

В Кауфланд има някакакво подобно(даже може и същото да е), но за 20 лева. Wink

# 636
  • София
milkinis, дано всичко е наред след антибиотика  Praynig

Аз пък от сутринта водя борба с проклетите колекторчета за урина, за да взема урина за изследване на малката. До момента сме 3:0 в полза на колекторите и нито грам урина за изследване, на 6 месеца с изследванията се справих перфектно от първият път, днес какво ми става, нервите си скъсах и детето изнервих и нищо не съм свършила още, всичко си изтича в памперса.

Бръм, Меги също стъпваше (като я водиш за ръка, тя не ходи все още сама) настрани като си завърта пръстите на крачето към другият крак, а отделно си преплиташе много странно краката. Аз бях много притеснена и я заведох на ортопед, обясни, че краката са й още "кашкавалени", но не мисли, че има проблем, но така или иначе ясна представа дали има нужда от лекарска намеса може да има чак след като проходи стабилно. Това ми обясниха от Ортопедията в Горна Баня, не зная кой доктор, просто на касата ми прибраха 30 лв. и ме напътиха в един кабинет на първият етаж. Това беше преди около две седмици, да чукна на дърво, колкото по-стабилна става като я водя за ръчичка, вече даже прави две-три бързи крачки сама, но крачето започна да се изправя и стъпва много по-правилно, силно се надявам всичко да ни е наред.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 14:33 от buni

# 637
  • София
buni и аз бях като тебе, но вече се специализирах  Simple Smile  Пробвай първо да го залепиш от страната към дупето и след това напред.

˙·•● milkinis ●•·˙, дано изчезнат най-накрая тези бактерии след антибиотика!

И Сиянка още не е проходила. Прави по 1-2 крачки самичка и то несъзнателно, ходи хваната за 1 ръчичка, но предпочита да лази и е много експресна  Laughing
Нашите изследвания от кръв и урина са мн. добри, хемоглобина е 121, което ме радва.

# 638
  • Sofia
˙·•● milkinis ●•·˙, Ивон купи такова за Калоянко и даже ни пусна клипчета - той не ходи, но с колелцето се справя супер  Peace Тя специално е много доволна. Не съм сигурна дали клипчето го има във ФБ newsm78 Тази марка са си скъпички  Money Оф, измъчихте се с тия бактерии, но виж, че всеки път резултатите са все по-добри - ще ги преборите ма...ка им  Twisted Evil Hug
buni, ти от "женските" колекторчета ли си взела - аз от първия път имах успех - залепих го да обхване цялата "шушка", сложих пликчето назад към дупето и сложих памперса отгоре. Направо го беше напълнила  Peace
Нашите резултати от изследванията също са добри, а и Синфлорикса боднахме днес. Приорикса остава за следващия месец.
Криста пък ходи на пръсти, та чак даже ще ги подгъне на палци да се изправи  ooooh! Само, когато ходи сама стъпва на цяло стъпало, забърза ли се за някъде или ако я хвана за ръка, веднага вади балеринската походка - като е по боси крачета е много смешна с тия малки пръстчета  hahaha

# 639
ЗДРАВЕЙТЕ БАНДА:)

СОФИЙСКА ФОРУМСКА СРЕЩА В ПЕТЪК - 10.06.2011 В ПАРКА ЗАИМОВ ПО ОБЕД

Милкинис, айде това да ви е последния антибиотик Hug и ЧРД на патерица   bouquet

Аз още не съм му пуснала урина на Мише, само кръв, че все забравям да му купя шишенце ooooh! Embarassed, обаче хемоглобина му е 134, направо ме разби това дете Mr. Green

# 640
Добър вечер bowuu

Да се отчетем след консултацията Mr. Green.Качила е 1 кг Party Party(9600,76см).Неможах да повярвам на очите си като го видях това кило Mr. Green.Биха й ваксината,а другия месец Синфлорикса Whistling.

АниК благодаря мила за отговора.Когато става дума за Берин цялата информация в главата ми се изпарява Crazy.Много съм зле Blush Mr. Green.Все едно никога не съм чувала и виждала ваксини ooooh!

# 641
Здравейте, минавам да видя как сте и да кажа, че при невалежно време ще съм на линия за срещата в Заимов.

Ние в понеделник ще ходим за Приорикса.

Може ли да помоля за снимки на скайпа от срещата в Южния парк на 1.6?

Станали сме 10,300 кг и 81 см Simple Smile Кръв и урина още не съм дала ... пусто като я пусна по голо дупе да щъка все ще се напишка , а като я сложа да пишка в чашката - нищо!  Rolling Eyes

# 642
Добрутро!  Hug

ЧРД, Ани! Здрава, красива, обичана и щастлива да си!  Hug

Здравейте мили мами. Аз отново съм с въпросче. От извесно време се колебаем дали да купим на Пламен колело PUKYLINO като това http://misto-bg.com/puky/pukylino.htm. На мен ми се искаше да го видим в някой магазин на живо и тогава ако ни хареса да го поръчваме, обаче не знам магазин в който да ги има. Вие знаете ли такъв или пък мамите, които имат такова колело ако могат да споделят впечатленията си. Много благодаря предварително...

Подобно колело ще купувам на Киси, но преди другото лято - не виждам как ще ми се получи баш. Тя може да кара и една триколка от Каби, макар че ще се загуби принципа на равновесието и адаптирането към велосипед без помощни колела. А наскоро видях подобни колелета в Спорт Депо, за около 70 лв. Има и такива от естествени материали, но цените съответно са трицифрени.  Crazy И аз стискам палци да приключи одисеята ви с тази бактерия!  Hug

buni, благодаря ти! По описанието ти, Алексиев е в този кабинет - млад, слаб, не много висок и с мини компютър в ръка, много говорещ - така го помня от преди 4 г. Аз се свързах с една позната, педиатър, която каза, че докато не проходи Киси, няма смисъл да я водя никъде, защото това нейното в момента не било реално ходене.
buni, а обувките на Меги какви са?

СОФИЙСКА ФОРУМСКА СРЕЩА В ПЕТЪК - 10.06.2011 В ПАРКА ЗАИМОВ ПО ОБЕД

Идваме, къде точно?  Grinning

Славче, само аз снимах в Южния, ще ти пусна снимките в скайп като ги сваля.  Peace

# 643
Много благодаря за хубавите пожелания и дано наистина това да ни е последния антибиотик. Също ме е яд, че другата седмица трябваше да ходим на ваксина /то ние с нашето боледуване и болници съвсем изостанахме с ваксините/, обаче сега и тази ще изпуснем защото ще сме на антибиотик. Надявам се да изчезнат без влизане в болница.  Praynig Док каза след антибиотика да му вземем пак стерилна урина обаче не в гърне или колектори а направо в шишенце. Идея нямам как да стане тоя номер ... тъкмо ще му измием пишлето добре, ама той като не стои на едно място и се разлази оди му взимай урина в шишенце.  Rolling Eyes
За колелото решихме да го поръчаме в понеделник и като пристигне и го пробваме ще пиша отзиви. Много благодаря за бързите отговори.  Hug

# 644
  • Sofia
От сутринта съм се наканила да почерпя и чак сега сколасвам с една дъртофелска торта  Blush

Общи условия

Активация на акаунт