Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 769
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Бръм, честито трето бебоче!!! Пожелавам ти една спокойна и лека бременност, и накрая леко раждане на едно сладко, здраво и бонбонесто късметче! Страшно се зарадвах като видях третата лентичка /макар и със закъснение/. Винаги съм си мечтала за 3 деца, ама както казва Вени, не знам как ще си го позволим този "Лукс" в нашата Държава.
Между другото мояте етърва /дето не можаха да имат деца около 7 години и сега на 3 Февруари роди/, тя още кърми, обаче шкембето й че не се прибира още - това е ясно, обаче някак си започна да става много топчесто и стегнато точно все едно е бременна в 5-6 месец. И аз все й викам, ей сега ако стане още едно бебче ще е супер, а тя все ми казва че нямало как защото още кърми ... ама ще й кажа аз на нея какви чудеса стават!  Laughing

Честито и на бъдещите булки ... пожелавам им едни незабравими сватбени тържества, много весвелие и усмивки!

... ей че хубива емоции ... в офиса ме гледат вече странно, какво толкова пиша и се смея в същото време.  Grinning Grinning Grinning

... за малко да забравя ... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ!!! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 11:51 от [X] ˙·•● milkinis ●•·˙

# 646
  • София
Честит рожден ден, Ани!
Много здраве, слънчево настроение и да ти върви по вода !

# 647
Здравейте и от нас!

Ех, така ми се искаше да дойда на срещата в Парка Заимов, но точно утре ще водя баткото ни на УНГ на контролен преглед по обяд и няма да успея. Надявам се да има скоро и други срещи в ЗАимов и да мога да дойда  Hug

Ани, Честит рожден ден!!! Много здраве, щастливи мигове с цялото семейство и хиляди усмивки!!!   bouquet

Хубав ден на всички и утре хубава среща!  Hug

# 648
Ани,честит рожден ден!Бъди здрава и много щастлива жена и майка :  bouquet

# 649
  • София
Бръм, точно Алексиев беше, погледнах си на листчето, което ми даде, просто не си прахосвай парите, всичко ще е наред с нашите мързелани. Меги ходи с маратонки Nike - които били точно за прохождане (така поне ме прилъгаха в магазина), не много високи, точно до кокалчето, доктора ги одобри и ме посъветва и вкъщи да си е обута, а не боса, както препоръчваха преди.

Ани, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, много обичана и все така добра и красива!

Лелеее, със срам си признавам, че така и не успях да взема урина на малката с пусти колектори. Тръшнах детето на гърне, до сега никога не е сядала и се изтормозихме и двете, рев, игра - два часа не пусна и капка това дете, а изпи 200 мл. вода, на края заспа на гърнето и като се събуди милото и като видя, че пак е там, сигурно се изпика от ужас, направо бях откачила. Ани, точно момичешки колекторчета (срамувам се да си призная колко изхабих) купих и аз слагам плика назад и всичко се изсипва, а за изследванията на шест месеца се справих от раз, сега просто не ми се получи, изглупях покрай тия бесни дечица.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 14:45 от buni

# 650
  • София
Здравейте!

Започвам с поздрава:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИ  !!! ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, КРАСИВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАННА!

Аз така и нито веднъж не успях да сложа и да взема урина с колектор. То и не съм сигурна как се слага де  Embarassed Кое е напред и кое назад от това, което се залепва. Пък и според нашата педиатърка, за да съм сигурна, че урината не е замърсена, е най-добре да я изпишкам директно върху контейнерчето за стерилна урина и да се занесе до 1час след това за изследване. Доста е трудно и трябва помощ от друг човек, но не е невъзможно да се направи.

# 651
Здравейте!

Ани, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и само хубави мигове в семейството!

Лилка, какво си преживяла, ужас!

·•● milkinis ●•·˙ , дано вече няма бактерии Praynig

Вчера слагаха Приорикса на Борис и няма няма никакви странични реакции!Днес ми е ужасно кисел, и много мрънкащ, но аз го отдавам на това, че за цял ден е спал само половин час. Whistling
И при нас Синфлорикса ще се слага другият месец, на консултацията.

Хайде пак да ви се оплача с моите болешки. Вчера след прегледа при невролога, се съмняват за дискова херния, наред с начален стадии на ошипяване и тъй като не може да се види хубаво на снимката, ще  ми правят някакво изследване ЕМГ и там ако не се установи ще се прави ядрено магнитен резонанс. На всичкото отгоре ме прати на някакви терапии  заради болката, и не знам как ще се организирам за да има кой да гледа детето. ooooh!
Направо много яко съм се сдухала, от както съм по майчинство само по доктори ходя, то не беше и смъкнатото ми дебело черво, с което още си имам проблеми. Whistling

Ох излях си мъката, извинявайте че ви натоварвам. Cry

# 652
  • Под кленовите дървета
Дилянка, аз съм в друга здравна одисея, но нека да се изяснят нещата и да се потвърдят, потретят, ако трябва почетвъртат от други доктори и ще пиша.
Само да кажа, че съм здраво "осакатена", но не знам дали е по време на раждането или след някой преглед последвал раждането. Хич не знам какво се е случило, резултата е лош за мен. Все повече гледам към Терминал 1 и Терминал 2.

# 653
Лелееее, ще се пръсна по шевовете..... ooooh! Изядох една купа плодова салата и сега едва дишам  Embarassed То бива, бива лакомия, ама това моето на нищо не прилича.... ooooh!

Ние вчера правихме прощапулник на Ивата. Противно на моите надежди госпожицата първо хвана една ролетка за радост на баща й Confused Явно ще е сръчна, дано само се ориентира към нещо от рода на архитект, геодезист,...  Crazy След ролетката се накичи с една гривна и доста си поигра с нея. Може в свободното си време да моделства  Wink  Joy
Сега като ходи стабилно вече, такива обиколки прави из къщи...не се спира изобщо на едно място  Crazy Бутаме непрекъснато и една количка - возим мечо пух, куклите, топките и каквото друго й дойде на ум. Mr. Green

За колекторчетата - и аз като Zlatna_g така й не се справих с тях, за изследванията на 6 месеца изхабих куп нерви и 3 колекторчетата и накрая нищо, а с контейнерчето за стерилна се справихме от раз. Миналата седмица като правихме изследванията директно минахме на варианта контейнер, колектори изобщо не купувах този път  Naughty

Ох, Дилянка, Вени  Hug Hug Hug

# 654
Дилянка- Нели, не искам да те плаша на ЕМГ е ужасно изследване, правили са ми го, и не го издържах до края. Дано всичко се оправи, целувки от нас.

Вени, какво е станало? Как така осакатена? Shocked

Ще има ли среща днес ?

# 655
  • София / Сливен
Здравейте, и от нас!
И аз вчера исках да взема урина на Дани за изследване побърках се два пъти се изпишка на земята на гърне не иска рев ставане успях съвсем малко да взема и кръвната група този път изследваме.
За болести хич не ми се мисли имам киста на яйчника мислих че по време на бременността ще се махне но уви като пия медикаменти намалява иначе пораства и е за операция.

# 656
Здравейте мили мами

dilqnkaa,
това с дисковите харнии си е направо страшно. Брата на мъжа ми има цели три, едната от които двустранна и сега лекарите не му позволяват да вдига нищо по-тежко от 2кг. и жена му се е видяла в чудо, защото нито с бебето може да й помогне, нито с работата вкъщи, нито с пазар - абе всичко прави сама. Дано резултатите от останалите изследвания да са по-добри.  Praynig
С колекторите стравнително добре се справяме /но все пак с момче е много по-лесно/, но последния път и нашия док каза да вземем урина направо в шишето. Само дето не знам той като не стои на едно място как да стане това. Плюс това като го пуснеш и започне да пълзи и да сяда по земята няма как да не си допре пишлето до нещо и аз как да съм сигурна, че ако излезе нещо в урината няма да е външно замърсето?!  Rolling Eyes Идея нямам как ще го направим това упражнение.

Купихме вчера на Пламен PUKY. Аз съм много доволна и яко му се кефя на това колело. Обаче наш Пламен не иска да седне и да го кара. В момента в който го сложим на седалката и пищи. Но пък за сметка на това му е много интересно да застане пред колелото и да го бута. Пламен бута напред, колетото върви назад ... абе глупачето на мама. Дано скоро да го подкара както трябва.

# 657
Нели, Вени, Хубавелка,  Praynig Оправяйте се бързо!
Аз пък имам ешерихия коли в урината (още от преди да стане модерно Mr. Green), след месец съм пак на преглед, ама доктора ми каза, че шанса да я унищожим е малък, ще трябва да си живеем заедно. Да си пожелаем да сме здрави, че покрай тия малките дяволчета голямо тичане има.....

Милкинис, честито возило на Пламчо!  На нас ни подариха такова , но най-често се ползва обърнато настрани, и гумите се ремонтират  Crazy

# 658
Момичета, влизам само да кажа, че който не го притеснява времето, срещата не е отпаднала:)

Та ще се търсим по паркчето. Аз ще съм там към 12.30ч, КикиНики също каза, че към толкова отиват. Маделикс каза, че ще дойде, Грийнче ще се опита да дойде, абе в общи линии, стига да не вали, който прецени да идва:)

Съжалявам да чуя за такива нешриятни болежки, Вени и Нели, стискам ви палци. Моя кръст пък ккато ме болеше непоносимо почти 1г, от извесно време не чувствам никаква болка newsm78

Хубав ден на всички

# 659
Привет!

Ние сега се прибрахме от разходка, но много силен тоз вятър. Sad

Вени, Хубавелка,
дано всичко е наред.

Аз след малко почвам да стягам багажа за село, отиваме си за 3 дни с нашите, че имам нужда да се разсея и да сменя обстановката. Hug а и прощъпулник съм замислила да правим в неделя. Hug

Силве, мен много си ме е старах, но няма начин трябва да ходя, поне да разбера със сигурност ли е това. Hug

Общи условия

Активация на акаунт