Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 768
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Аз пък имам ешерихия коли в урината (още от преди да стане модерно Mr. Green), след месец съм пак на преглед, ама доктора ми каза, че шанса да я унищожим е малък, ще трябва да си живеем заедно. Да си пожелаем да сме здрави, че покрай тия малките дяволчета голямо тичане има.....

Милкинис, честито возило на Пламчо!  На нас ни подариха такова , но най-често се ползва обърнато настрани, и гумите се ремонтират  Crazy

Пламен е със същите бактерии - Ешерихия коли. Докторите казват, че обикновенно организма си има какви ли не бактерии, но специално на тези мястото им било в червата и най-вече в дебелото черво и то в много по-малки количества. При нас проблема е че са из пикочните пътища, легенчета и т.н. и са се насъбрали обилно. Дано се махнат да му се невиди.  Praynig

Сега като каза, се сетих че и на Пламен са му интересни гумите и ги върти с една ръчичка все едно ги балансира.  Laughing Голям е образ.

# 661
Нели спокоствие му е майката, живот  с колкото се може по-малко стрес и нерви  Hug надявам се нещата да се оправят   bouquet
мога да ти дам един пример аз дълги години стисках зъби от стрес и нерви и това се отразяжаше на врата ми, от както се успокойх и болежките около врата изчезнаха

по принцип стискнето на зъби , натоварва тялото с около 300 кг Simple Smile преставяш ли си човек какво може сам да си причини на тялото - врата, гръбрачния стълб
имала съм и схващане и изтръпване на крайниците, което пак е от стрес- общо взето трябва внимателно човек да анализира негативи в живота си и да се абстрахира колкото е възможно от тях  Hug

Вени и на теб  Hug и   bouquet

# 662
lux , много си права, май много нерви  и притеснения ми се насъбраха напоследък, сега го карам малко през просото. Hug

•● milkinis ●•·˙, тази бактерия е ужасна и аз си я лекувам, ту се появява, ту изчезва, ужас  Cry

# 663
  • Русе
Ани,Милиникс  Hug  bouquet Честити ви празници на патерици!Живи,здрави ,обичани и щастливи! Hug  bouquet
Ние се позагубихме.Имахме неприятни изживявания.На 2-ри юни влязох в болница с Кардам имаше кървави нишки в последствие кръв в изпражненията.Изкарахме си акъла,и нашето май ще излезе причинено от бактерия,чакаме втора посявка от изписването.Излизаме Бойко се разболя,някъв вирус с висока температура 2 дена 38-39 днес вече е ок,ама сме на АБ. И с две думи лудница. Утре трябваше да тръгнем към морето за сега сме отложили за другата седмица ,ако всичко е наред с децата  Crazy.

# 664
  • гр. София
Приветче и от нас!
Вчера бяхме на консултация и ваксина-ваксината мина добре,както винаги пу пу.Но мерките и теглилките нещо не ни се отдават-ще е манекенка май ВикиТу-от 8300кг. сега е 8050 Thinking
На сантиметри уж 1см отгоре,а гледам сестрата отново си вписала 70см.както миналият месец.Вики все още не обича да яде-мръщи се като я поставя в столчето,даже и цирк Балкански правиме и пак с 300зора .Ноо,немога насила  Naughtyуспокоява ме че все още се кърмиме Grinning
•● milkinis ●•·˙,радвам се отново да ви видим с Плами тук.Дано умаломощите вече тези гадни бактерии Peace
,дано детенце се оправи бързичко и да насладите на моренцето.Ох и аз го чакам с нетърпение-живот и здраве на 23-ти сме в Китен  grinning039
dilqnkaa ,успокой топката и всичко ще е наред!

# 665
За Ешерихия коли в урината - преди години след едно море се сдобих с тази "радост". Вдигнах Т, левкоците 22.3 Shocked и Пирогов ме призова бързо бързо. Какви ли не схеми на лечение съм минавала, но общо взето тези гадове са почти нелечими - има някакво състояние на ремисия и после пак се явяват. При мен от 2-3 години нещата са Ок благодарение на нещо елементарно (опитала съм всичко съществуващо и като стандартна и ако алтернативна медицина) - листа от смокиня.

# 666
Здравейте Simple Smile "Сър" има ново столче за кола и кецки  bowuu Харесват ми, искам и за мен едни  Wink

Много съжалявам за болежките, бактериите и пр., дано мине. Моят нито веднъж не е вдигал температура и идеята му за болест е да му текат сополи и да кашля
Гинекологът ме вкара в един филм с ехография преди раждането, че бебето има пробем с бъбреците, ама не било сигурно. Та раждах малко ... притеснено, но нямаше нищо в последствие

# 667
Отдавна не съм влизала. Здравейте.
Мимаче, много гадно  Sad Чак сега научавам. Дано да са помогнали в болницата на Кардам и бат Бойко и той да оздравява.  Hug
Аз пък нещо си имам болки в едната гърда, ама писах на Змейчето и дано даде някоя идея.
Иначе за листа от смокиня и аз бях чела че се пие чай от тях и са подходящи при разтройство. Даже по време на бремеността си бях изсушила да имам под ръка, но не ми се е налагало. Значи нещо повлияват на лошите бактерии в организма.

# 668
Добър ви вечер. Hug
Ани на патерици честит рожден ден.Желая много усмивки и щастие с твоите слънца. Hug
На всички болни мами и бебоци бързо въстановяване.  bouquet
Мимаче милата пак си минала през лоши мигове но всичко вече е зад гърба ви.Дано е малкия дявол. Praynig Hug
Милкинис и на сладура желая скорошно изцеряване от тия гадинки че вече много ви се насъбра.Целувки и честито ви колело.  bouquet
Кака Лара и ние сме със същото колелце.Харесва си го но повече си щъкаме с количката. Mr. Green
За урината и аз й взех последно като се изпишка в гърнето и от там отиде в шишенцето. Whistling Crazy
Ние тези дни сме се заформили една огромна тумба от 6 семейства с деца да ходим на риба с пренощуване.Та сега отивам да стягам багажа ...Времето хич не го дават хубаво ама нищо ние ще се веселим на пук на него. Mr. Green
Хубава вечер на всички. Hug

# 669
  • Русе
Добро утро! Hug
Благодаря момичета.То при нас кръговрат,като при всички с две деца.Вчера се обаждахме да разберем ,какво става с бактерията-отървали сме се Whistling ,убита,чист е. Grinning Продължаваме диета още една седмица,и следим акото. Новото 10 е ,че вдигна температура вчера и покрай всичко случващо се не знаем точно от какво,вируса на баткото,зъби или нещо друго! Crazy Ама предполагам е зъби и гледам да не се панирам,защото няма други признаци и е в настроение.
Марая,браво на вас,ако всичко е ок с децата и ние тръгваме другата седмица по някое време,ще сме в Созопол,но ходим до Китен да пълним бутилките в водолазният център,може да се видим случайно. Hug
Птиче Heart Eyes
Мира,да си изкарате страхотно,много добре ми звучи,аз обичам да ловя риба,само да не ви вали,че това вече е неприятно! Peace
Милиникс,дано скоро се похвалите,че сте се справили с бактерията.Аз покрай нашата четох това-онова.Мнението ми е ,че с АБ няма да стане лечението.Логиката до която стигнах, диета за да се развали благоприятната среда за развитието на бактерията,хареса ми ддействието на Цитросепт(има и Джуниър,който е като сироп за деца,ама трябва да се внимава,ако се взимат други лекарства,потърси в нета инфо),клевата тинктура се справя добре с бактерии,консумацията на червени боровинки и това което ти е писала Натаалник,за смокиновите листа.Аз предполагам си изчела много и си изпробвала много,но все пак да споделя. Hug

# 670
Ние вчера правихме прощапулник на Ивата. Противно на моите надежди госпожицата първо хвана една ролетка за радост на баща й Confused Явно ще е сръчна, дано само се ориентира към нещо от рода на архитект, геодезист,...  Crazy След ролетката се накичи с една гривна и доста си поигра с нея. Може в свободното си време да моделства  Wink  Joy

хехехех и Цветето хвана ролетката, но после набара парата Wink

Мразя това времееееееееееееее

# 671
Привет момичета Hug
Напоследък не съм от редовните...имах проблеми с нета...някаква програма ми изтри скйп името и доста инфо.Явно баткото е ровил някъде и ми донесъл вирусче...Сега преинсталирах часто от нещата ooooh!

Момичета какви са тея бактерии какво е това чудо... ShockedМилкинис и ние имахме бактерия в урината,нашета се казваше Клебсиела  10 на 5 степен,но като направихме антибиограма тя беше резистетна към почти всички АБ,убихме я със едни прахчета дето се правят в аптеките ама какви съставки бяха newsm78...знам само че не са антибиотици...и червената боровинка на Имуннобор...ни помогна...Нашета бактерия беше също от червата...заразили сме се от собственото аки...Влязло му е в пишлето и така по уретера се е настанила бактерията. Голяма хигиена после беше...никакви мокри кърпички...само вода и на чешмата.Споко ще я излекувате,само трябва да си по търпелива..

Мимаче  Hugама вирусите не ви подминават хич...Все си на черешата. #CrazyДано скоро си починеш както трябва... Heart Eyes

При нас всичко е нармално засега...вървим със самочуствие и трупаме белези ooooh!НО ТАКА СЕ РАСТЕ

аЗ ОТЛИТАМ ЧЕ ЩЕ ГО ХРАНЯ

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 19:47 от mir4o

# 672
Здравейте момичета,

много неприятно това с бактериите, много са упорити и трудни за лечение! Иначе за червената боровинка и аз знам, че прави чудеса, но трябва упорство!

Мимаче, стискам палци сега, лятото,  поне да ви оставят за малко тези вируси и болести! Praynig Hug

Браво на Ива и Цветето, добре са се ориентирали дамите Simple Smile Марти още е далеч от това да ходи сам, водим се за ръчички и не се пуска, но гледам, че още не е много стабилен, но за сметка на това не се спира Simple Smile

Този гаден вятър ни държа вътре цял ден, така се надявам утре вече да не духа толкова силно и да се разходим.

# 673
Момичета ,здравейте  Hug
Аз с едни въпрос не много на място ,но да питам : Някой има ли отзиви от хотел  Цезар палас -Свети Влас . Прочетох доста противоричеви мнения.
Благодаря предварително Hug

# 674
  • Русе
Мерси,мацки! Hug
Днес сме по добре! Hug Юнаците нямат температура и почва да замирисва на море! Mr. GreenУтре Бойко има контролен преглед в вторник Кардам,надявам се  ,че всичко ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт