Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 838
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
И аз разбрах! Лелее какви сме клюкарки Simple Smile

# 466
И аз разбрах! Лелее какви сме клюкарки Simple Smile

Да,  newsm78  ама аз неразбрах Sad.Кажете ми де на ушенце(на лични,ако може да не се разбере разбраното,не бъдете гадни  Mr. Green ).Нали си нямам фейсбук .Моля  Praynig

green_dawn ,еми честито ви зъбче и спокоен сън.Не следвай логиката и правилата.И при нас пък друго- прави крачки сама, а пък не може да се изправи от легнало в седнало положение ,само се върти като е легнала.Да иска да крачи, а да неможе да се изправи. LaughingДнес дружките като им показах как върви (но трябва да има зад и пред нея човек)ми надуха главата за питката,ама искам да е малко по стабилна до си отиде до предметите, от които да си хареса някой.

# 467
А сега... нова клюка - три булки Joy хич не мога да позная Crazy така че бързо си признавайте коя ще се жени и коя не Mr. Green

Купих на Андрейко много готини сандалки на Капчица - доволна съм. Сега остава и на баткото да купя, че той ми е по-труден Crazy А за мен нови сандалки - нъцки hahaha

# 468
Ах леле и аз съм много любопитна, хайде кажете коя е мамата и кой са булките, едната булка сигурно е Силвето:)

Момичета моля ако имате впечатления за добър невролог, нещо в нета много оскъдно инфото.
Днес пак ми стана страшно зле, тъй като много съм разочарована от Пирогов, отидох в Токуда, направиха ми снимки и се оказа че имам шипове на врата, трябва да ми се назначи лечение, но нямаха дежурен невролог. Чудя се дали пак там да си отида. Тази при която ходих в 7-ма поликлиника е трябвало още в петък да ми направи снимка и да ми назначи лечение, но....не им се работи на нашите лекари ooooh!

Нати, и аз съм харесала на Капчица, ти от къде купи има един магазин Ново БЕБЕ и там са намалени на по 27лв.

# 469
  • Русе
АААААА,ама айде,изплюйте камъчето! Коя ще е многодетната мама?Да не е АниК,че влиза толкова рядко тук? Crazy Във фейса нищо не открих! Mr. Green
Ние днес бяхме на шоу с бате Енчо,ама аз така се изнервих.След 2 часа висене,Бойко беше забелязан и вместо едно стихче,което знаеше много добре ,пя руска песничка. Crazy Ама важна е емоцията за него. Mr. Green

# 470
Нати, и аз съм харесала на Капчица, ти от къде купи има един магазин Ново БЕБЕ и там са намалени на по 27лв.

Подмамена от тези 27 лв. два пъти ходих до тъпото Ново бебе (Княжево - Гео Милев #Crazy) и все затворено, а в сайта им пише, че работят в неделя. Купих ги от едно магазинче с/у Баня Мадара за 44 лв., че вече ми писнА да се занимавам.

# 471
Мимаче, и аз за АниК си мисля:)

Нати,е добре са те разходили, аз мисля в събота да ходим, ако няма нищо и не е отворено съм си харесала едни на Колев и Колев!

# 472
  • София
Мимаче, и аз за АниК си мисля:)

Не е АниК Simple Smile))

А сега... нова клюка - три булки Joy хич не мога да позная Crazy така че бързо си признавайте коя ще се жени и коя не Mr. Green

Аз няма да се  Joy
Но освен Силвето, кои са другите 2?

Инфото за обувките е полезно  Peace Габи нали не ходи, все още караме на декоративни обущета, но скоро ще трябва да й купя и аз....
Натали, направо са да ги гръмне човек тези...

# 473
  • Sofia
Ето, Кали ме "оневини" - как изобщо можахте да си го помислите  Mr. Green Виж за сватба ме гласяха в чат-а, но и там не съм аз  Joy Силве, кажи за другите 2  Hug
Да взема да дам жокера от фейса:

"Ай ся пък ти! Както каза свекърва ми по повод, който утре ще ти споделя: "Случват се такива аномалии!" Simple Smile))"

Не бих си позволила, ако не се разбра, че има вече официална лентичка и само факта, че няма време за нашата тема, не е рабулил тайната  Hug Да И пожелаем лека бременност, да бъде толкова красива, енергична и позитивна, както с "нашата" бременност и по Нова Година (така го изчислявам) да имаме щастливи мама, татко, батко и "кака"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пък Нари ще си има другарка  Peace

# 474
Ахахаха как се е раздвижила темата Laughing,клюкарки с клюкарки Mr. Green.
И аз не зацепих коя е мамата,май я нямам във фейса добавена newsm78.Аз се съмнявам в Бръмб(Изи) Blush

# 475
  • София
Ето, Кали ме "оневини" - как изобщо можахте да си го помислите  Mr. Green Виж за сватба ме гласяха в чат-а, но и там не съм аз  Joy Силве, кажи за другите 2  Hug
Да взема да дам жокера от фейса:

"Ай ся пък ти! Както каза свекърва ми по повод, който утре ще ти споделя: "Случват се такива аномалии!" Simple Smile))"

Не бих си позволила, ако не се разбра, че има вече официална лентичка и само факта, че няма време за нашата тема, не е рабулил тайната  Hug Да И пожелаем лека бременност, да бъде толкова красива, енергична и позитивна, както с "нашата" бременност и по Нова Година (така го изчислявам) да имаме щастливи мама, татко, батко и "кака"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пък Нари ще си има другарка  Peace

Ееее, Ани, то не се знае, може друг акъл да ти дойде  Mr. Green

И аз нямаше нищо да "кажа", ако не беше лентичката (т.е. вече официално се разпространява новината). Дано й е леко и това бременеене, и както каза Ани, по Нова година ще чакаме още едно бебе  Hug

# 476
  • София
 wavey  Народе, привет Simple Smile
Честито на мама (няма да кажа  Mr. Green ) Всичко да мине леко и безпроблемно!  family4
Силве, много се радвам за вас  dancing

# 477
  • Под кленовите дървета
Ааааа, сетих сеееее Party Laughing Heart Eyes Супер яко Simple Smile Честито на мамата, всичко да мине леко и приятно Simple Smile
Аник що не сватба бре? Ние това лято сме на сватба и като гледам какви емоции са. Познай как чакам моминското пари а то се очертава да е в Спа Център на майната си. Демек без дете, без мъж спа и пиано барррррр Crazy

# 478
И аз разбрах коя е  Blush, нищо че не влизам в общият чат във фейсбука  Mr. Green, с малко повече търсене инфото излиза / за любопитните като мен  Whistling/

Да е жива и здрава и леко бременеене, много се радвам за нея   bouquet и на мен така ми се иска още поне едно, да не кажа, че желанието ми за още двечки, пълна къща, щастлива къща  Laughing.  Но положението в момента никак не го позволява за мое и на съпруга ми съжаление, трябва поне малко да поработя и тогава вече може да се замислим отново, толкова е хубаво

# 479
Вие ще ме убиете Simple Smile има си лентичка мамито вече, но въпреки това ще запазя голяяяяямата тайна

за сватба знам само за Силвето другите са: ....?

ние сме супер с Ати
тази седмица беше малко болен имаше суха кашлица, после храчки, много го притесняваха, но сега всичко е наред
и при мен всичко е екстра, само много ме изморява среднощните преживявания с Ати, но какво да се прави  Hug

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт