Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 6 тема

• 122 461
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • под тепетата
by, изглеждат нежни и пухкави! Благодаря за споделеното   bouquet
 Кат, оттук ми замириса на шункааааа  Mr. Green

# 346
Направо ме е срам!))) Толкова обичам и правя мъфини, а чак сега откривам темата))))
Най-често правя (макар винаги да импровизирам) мъфини с портокалови корички и шоколад и мъфини с боровинки или малинки.

Orange muffins by ina.gg, on Flickr

Бу, искам и аз стойка за мъфини, моля сподели))

# 347
# 348
Страхотни мъфини сте направили, потекоха ми лигите. Браво!  Heart Eyes

# 349
Чудесни мъфини!   bouquet
Ина, би ли споделила рецептата за мъфините с портокалови корички и шоколад? Много вкусно ми звучи.

# 350
И аз искам рецептата за мъфините с шоколад и портокалови корички, това ми е една от любимите комбинации !

# 351
  • До хладилника, който обичам

Хваля ви се  Grinning
За втория рожден ден на малкото дете - част от почерпката бяха 2 торти от мъфини.
3 вида - солени, ябълкови (които писах по-назад) и шоколадови  Grinning
Изчезнаха за нула време!  Laughing

# 352
  • На брега на реката
Кажи ми за стойката? Стабилна ли е, качествена ли е, все си представям, че ще тръгнат децата да дърпат от мъфините и стойката, както е на 4 обли крака, ще се преобърне  Rolling Eyes Гледах ги в продавалника на добра цена според мен и понеже ни предстои 3-ти рожден ден, съм изградила чудна концепция в главата си. Влюбих се в тия стойки, ама не искам да е нещо, което после ще навра в мазето  Whistling

# 353
  • под тепетата
Поздравления, Бу!
 Първо за рожденичката - да е весела, палава и любопитна млада госпожица!
 Второ- за майка и и усилията,които положи, за да направи празника на детето си неповторим   bouquet
 Тортата изглежда прекрасно и впечатляващо!
 Аз приготвих едно кашонче с мъфини- по майонезения сладкиш и с праскови.Днес е последния работен ден от ваканцията на голямата щерка и занесе да почерпи колегите. От утре - пак на студентската скамейка  Laughing

# 354
Ами стабилна е, стои си добре на масата. Мъфините не са "вкопани" в гнездата, а само сложени - не падат, но и ако ги дръпне човек, излизат лесно. Краката са обли, но са на ширината на най-долния ринг, т.е. са стабилни. Разбира се, с желание всичко може да се преобърне  Laughing, но като цяло си е ОК - ползвахме 2 такива стойки с 15-тина деца между 1,3 и 9 години и нямаше поражения Simple Smile

# 355
Поздрави за рожденничката Бу, да ти е жива и здрава!
А стойката е страхотна. И аз съм хвърлила око на една такава в e-bay.

# 356
  • На брега на реката
Beni, за първи път намирам еднакви вещи в Бг и ибей и да се окаже, че в Бг е по-изгодно. Не знам Бу за колко я е взела, но ги гледах в продавалника за 28 лв  Rolling Eyes
Бу, мерси за отзивите, трудно ме нави, ще си взема  Mr. Green

# 357
И аз от Продавалника я взех Simple Smile и една приятелка си взе, ползвах двете вчера. Ще си взема малка по-натам.

# 358
  • Miami
Чудни мъфинки показвате  Heart Eyes

И аз днес спретнах един браунис във форма на мъфини по рецепта на Блонди! Правя ги много често, любими са ни! Страхотна рецепта   bouquet

# 359
  • Варна
Здравейте момичета! Аз от скоро (снощи Mr. Green ) се сдобих с тавичка за мъфини... и се надявам да ме приемете сред вашите редици! Hug За по-малко от 24ч направих 2 дузини кексчета, като повечето раздадох... но наистина са голяма мания, така че сигурно ще съм редовна тук! Ето снимка на първите - макар да има още мнооо да се желае и от снимката, и от кексчетата всички казаха че са невероятно вкусни (аз съм на диета и пробвах само една мъъъничка хапчица Rolling Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт