Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 6 тема

• 122 412
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Мъфини с банан и крокан

# 481
Орео брауниз мъфини за детенцето ми, което утре има имен ден

източник: http://sunshineskitchen.com/oreo-brownie-muffins/

Кажи ми как са на вкус Laughing, имам всички продукти и се колебая между тези и на Блонди.

Тези с бананчето и крокана също изглеждат примамливо, дай рецептата Hug

# 482
и отново запис с едни шоколадови кексчета

# 483
  • Варна
ghost13  може ли рецептата за шоколадовите кексчета изглеждат невероятно вкусни   bouquet

# 484
МерСедес , съжалявам за закъснелия отговор Embarassed На вкус са прекрасни -влажни, шоколадови....Не съм пробвала на Блонди рецептата, ако направиш нея сподели  bouquet
Банановите са по тази рецепта на Нанита
http://nanita-nordina.blogspot.com/2010/06/blog-post.html

# 485
Направих твоите снощи по нощите в 12ч, ама де съм бляла и съм пропуснала да сложа бакпулвер. Което изобщо не им се отрази според мен, станаха много хубави, влажни и шоколадови, само Орео-то  и шоколадовия чипс леко хрупкат, благодаря ти за рецептата Hug. Браунито на Блонди го има на първа страница, много са хубави, по-шоколадови са от тези с Ореото, чак шоколада ти се замазва в устата Crazy.

# 486
  • в белята
Здравейте,
надъхана от вкусотийте ,които показвате тук днес се оборудвах с форма за печене и всичко останало и тази вечер ,ще се вихря в кухнята.за първи опит съм си харесала ето тази рецепта http://www.supichka.com/2011/10/blog-post_22.html ,а за втори опит браунитата на блонди.Ако станат още утре ще се похваля със снимки.
П.С. незнам дали знаете ама в Кауфланд са заредили и тавички метални и силиконови ,и само силиконови чашки ,както и хартиени кошнички ,няколко цвята.

# 487
Здравейте  Simple Smile
Днес отново сме на вълна кексчета в къщи. Даже имах малка 5-годишна помощничка, която беше много ентусиазирана   Laughing
ghost13, много са красиви , а сигурно и вкусни.
lu4a , комбинацията банан и крокан много ми хареса.

От нас кексчета със стафиди с крем от масло и крема сирене. Много ме озориха да ги снимам  Cry

# 488
шоколадовите кексчета тук 

Beni2 много са хубави   bouquet

а ето и едни бухалчета кексчета за Хелоин

# 489
добро утро ето и закуската  мъфини със сладко от къпини

# 490
Латинка  Hug с невероятната рецепта за шоколадовите мъфини от мен

Шоколадови мъфини за Хелоуин

# 491
Момичета, може би е коментирано, но нямам време да изчета всички страници.
Винаги когато ползвам сладко или конфитюр падат на дъното на формата, никога не мога да го задържа вътре в средата на мъфина.
Явно има някаква тънкост, но...

# 492
  • България
Ето и моите последни мъфини -с банани и орехи. Получават се с хрупкава коричка и много меки и сочни отвътре.

# 493
Винаги когато ползвам сладко или конфитюр падат на дъното на формата, никога не мога да го задържа вътре в средата на мъфина.

Вероятно самото тесто е по-рядко, затова. Възможно е  и да слагаш повече може би. Пробвай да го сложиш лекичко от ниско , когато вече си изсипала сместа във формичките, просто в средата отгоре с малка лъжичка, без да го набутваш навътре. Но по принцип става добре при по-гъста смес за мъфини и кексчета. Peace

# 494

Вероятно самото тесто е по-рядко, затова. Възможно е  и да слагаш повече може би. Пробвай да го сложиш лекичко от ниско , когато вече си изсипала сместа във формичките, просто в средата отгоре с малка лъжичка, без да го набутваш навътре. Но по принцип става добре при по-гъста смес за мъфини и кексчета. Peace
Благодаря ти!
Вчера пробвах и сложих сладкото при полу-готови мъфинки и се получи Peace

Общи условия

Активация на акаунт