Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 6 тема

• 122 291
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Да, но консистенцията на тестото ще е по различна, а и вкуса ще се различава от тези който се правят на пюре Simple Smile Но въпреки това пак ще има вкусни мъфини  Simple Smile

# 91
  • София
Колко са красиви кексчета и със сигурност са божествени.
Кога ли и аз да се престраша да ги направя?

# 92
marabu  благодаря  bouquet искам да питам нещо още Simple Smile ако си купя хартийки мога ли да спия сместа само в хартийките и да пека направо без формичка

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 10:22 от Teodorka

# 93
...........ако си купя хартийки мога ли да спия сместа само в хартийките и да пека направо без формичка

Teodorka, ако са от мека хартия капсулките, ще се разлеят. Коментиран е тоя въпрос в темата, трябва да сложиш 3-4 кошнички една в друга и тогава да печеш. Има и по-твърди кошнички, в тях става. Ако нямаш тавичка с гнезда за мъфини, можеш да използваш чашки от дуралекс, аркопал, йена, формички за крем карамел, просто да прикрепят кошничката.

# 94
labrex благодаря коментиран е ама нямам време да чета сега   bouquet

# 95
Ще ме посъветвате ли коя рецепта за брауни да избера - да е като за начинаещ сладкар  Embarassed , но вкусно и шоколадово  Embarassed

# 96
Ще ме посъветвате ли коя рецепта за брауни да избера - да е като за начинаещ сладкар  Embarassed , но вкусно и шоколадово  Embarassed

Тези, които съм показала по-нагоре са божествени, може без крем ако разгледаш снимките в рецептата ще ги видиш и без крем  Peace

Тук имам още доста варианти, технологията на всички е почти една и съща, разгледай, дано си избереш нещо  Peace

# 97
хартийките намаслявате ли да не залепват? Моите много залепнаха по хартията

# 98
хартийките намаслявате ли да не залепват? Моите много залепнаха по хартията
Хартийките не се намазняват,по принцип малко като поизстинат и лесно се отлепят.

Ето моите солени мъфини от вчера

# 99
esy ,Петя,страхотни мъфини  Hug

Мъфини с ябълки и фурми

# 100
  • у дома
Децата ме изнудиха да купим нескуик заради игра,а нескуика си седи и не го ядат  Twisted Evil -от този като шоколадовите люспички е.Някой има ли идея за рецепта за мъфини при която да го оползотворя  newsm78

# 101
Децата ме изнудиха да купим нескуик заради игра,а нескуика си седи и не го ядат  Twisted Evil -от този като шоколадовите люспички е.Някой има ли идея за рецепта за мъфини при която да го оползотворя  newsm78
За мъфини не знам, но натрошени са идеална коричка за чийзкейк Simple Smile

# 102
  • Плевен
Аз да покажа момичета какво сътворявах един от почивните дни.

Искам и да питам,как правите така ,че мъфините да не стават като гъбки а да са равни отгоре ?

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 14:23 от havaiskoto_dupe

# 103
Записче и от мен със Шоколадова лава на Йоли
Много шоколадово и много вкусно Simple Smile

# 104
esy, благодаря ти много, на всяка цена ще опитам твоята рецепта!  Peace

ето първите ми мъфинчета - портокалово-шоколадови. нищо особено, но си се гордея, че все пак ставаха за ядене  Blush

Общи условия

Активация на акаунт